TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vuuv Festival 2009

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor

Tak jednak jsem topic přejmenoval na aktuální cíl naší výpravy, a to totiž Vuuv Festival, ale hlavně jsem vypátral jednu důležitou informaci ohledně lineupu…

Toto jsem vyčetl na goabase.de:

[b]Otázka:[/b]
    – Hello people !!! does anyone know the timetable ? where we can find it ?

[b]Odpovědi:[/b]
    – nowhere you can find the timetable. you become the lineup and the timetable only at the gate

– Every time the vuuv/voov line up was secret and it will also be this year! i think thats great and i was always suprised how good the music and the spirit was. the people come because of the party, not because of the line up and they knwo, that it will be great.

Takže lineup zřejmě bude jedno velké překvapení sm4 Musím uznat, že pokud to je pravda, tak takový přístup zasluhuje opravdu respect..

zooropa
    Člen

Tak to vypada ze uz mam nahradni festivalek. Ozoru bohuzel nemuzu dat, protoze budem mimo, ale pravdepodobne pojedeme sem

DanYjel
    Člen

ekologie ftw.. achjo.

Starf
    Člen

ve zkratce – problemy s uradama ohledne ochrany zivotniho prostredi

[quote-0]As we told you all permissions from Wittstock are ready to go, but this permissions are connected to the main permission from the environmental authority of Brandenburg. Since May 1st the responsibility for giving that permission has changed from the environmental authority of Prignitz to the environmental authority of Brandenburg. That’s why we couldn’t get this permission before April 30th . So the new authority earliest starts working with the new law coming into effect at May 1st. For a permission new ornithological expertises and expert reports from different associations and institutions are needed, which would take at least 8 weeks. Our lawyers are forecasting good chances for getting the permissions, but end of June we would earliest get the approve.[/quote-0]

? rozepiš ty problémy politického rázu 😉

zooropa
    Člen

BAD NEWS EVERYONE
    FULLMOON FESTIVAL 2009 – CANCELLED

Problemy politickeho razu. Nez aby to tam pak policajti zrusili na miste, tak to radeji odsouvaji na dalsi rok.
    Preci jen tam priletej lidi z celeho sveta a nechteji si vzit na triko, ze by prileteli zbytecne.
    Hmm, tak jedem jinam no. Na Ozoru se ale bohuzel letos nedostanu.

zooropa
    Člen

Tak dnes bylo oznameno, ze se Fullmoon festival bude pravdepodobne opet konat na nam dobre zname byvale ruske zakladne.
    Listky se zacnou prodavat kazdym dnem.

Posadka v mem aute je bohuzel uz obsazena, najde se tu nekdo dalsi kdo by poskytl 2he auto? Co Davide?

Jelikož je kolem festivalu nějak podezřele ticho, překonal jsem svůj vrozený odpor k němčině a trochu prolezl fóra na goabase.de. Konkrétně [url=http://www.goatrance.de/goabase/forum_msg_view.php?nID=444270&ser=YTo0OntzOjQ6IndvcmQiO3M6ODoiZnVsbG1vb24iO3M6ODoiZm9ydW1faWQiO3M6MDoiIjtzOjQ6ImJPUkQiO2k6MTtzOjQ6ImxhbmciO047fQ==&nPos=0]tady[/url]
    Pokud jsem to dobře pochopil, tak letos pravděpodobně dojde ke změně lokace, na letišti ve Wittstocku jsou totiž nějaké problémy a ruší se tam víc akcí. Což by leccos vysvětlovalo.
    Jeden člověk tam zmiňoval jako novou lokaci Rügen, to je ostrůvek v Baltském moři nedaleko Rostocku. Což je na jednu stranu fajn kvůli tom moři, ale taky je to nějakých 200 km navíc…
    Nicméně jsou to jen spekulace, počkejme na oficiální info, snad už to nebude dlouho trvat.

AZiL
    Účastník

tohle mě láka…hm

veronique
    Člen

Ozora vypada letos taky gut. No tak uvidime.Kazdopadne Lubosi o tobe jsme nepochybovali. Preci nemuzeme jet bez residentniho clena nasi vypravy 🙂
    – Carbon Based Lifeforms a Shpongle – Ou jeeeeee.

Bez obav, určitě jedu sm2 Akorát mají letos trochu skluz, kromě termínu není známo vůbec nic…

Jinak OZORA festival mívá velmi dobré ohlasy a letos je navíc 10. výročí. Docela mě to láká.
    Z lineupu: Juno Reactor, Protoculture, Vibrasphere, Solar Fields, Atmos, Son Kite, Liquid Soul, Jaia, Man With No Name, Electric Universe, Carbon Based Lifeforms, Hallucinogen, Talamasca, Shpongle, Andromeda, Silicon Sound, ..

Gizmo
    Člen

no mě to hodně láká … tak možná asi tak trochu budu doufat, že drobatko slíbím, že bych rád …

Starf
    Člen

my s kamosem asi pojedem spis na OZORA festival (jestli tedy), ten letosni lineup je paradni… 🙂

Ligaya
    Člen

Zooropa: Á, legendární Fullmoon! Předchází ho dobrá pověst! 🙂 Ráda bych se tam podívala, ale tohle léto bych ráda pracovala v zahraničí, takže to asi nevyjde.
    Koupili byste mi tam s Verunkou tričko, když vám dám penízky? Ty vaše trička jsou totiž boží! sm0

já se letos určite nebudu dušovat .. 😉 bohužel je tak jen jedno procento že bych jel vím to už ted..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.