TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse výlet do londýna-DJ mag awards 24.10

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    prochi
    Člen

mate asi pravdu s tim že tak levny to nebude,když jsem začal jít do hloubky tak mi naskakovaly dalsi a dalsi castky 🙁 ale jinak si myslim že pujde o super party s dji,o kterych se nam ani nesnilo na jedne akci potkat……zajimalo by mě kdo nad tim vážně uvažuje….

Starf
    Člen

dance-girl: tak ubytovani neni podminka, jak uz si psala, da se zaridit prilet par hodin pred party a druhej den zase odlet 😉 ale tak do tech 6000 by se snad dalo s odrenyma usima vlezt 😮

dance-girl
    Člen

Starf: Tak bych si předem propočítala, za co chci utratit 😉 kromě toho třeba ubytování bych měla gratis, jelikož mam v Londýně známou 😉

Starf
    Člen

dance-girl: ono projit si Londyn, proc ne, ale to mesto je fakt obrovsky… myslim, ze cesta od letiste do klubu by ti dala celkem zabrat 😛

dance-girl
    Člen

PULPI: Nj, ale to je o tom, jak moc tam chce kdo nechat, mě by třeba přišlo zbytečný kupovat si jídlo tam, když si ho můžu vzít s sebou…;-) (a už vůbec bych nedala 4 libry za něco, čemu v Mekáči řikaj jídlo)… a taky vzhledem k tomu, že do Anglie lítaj ty nízkonákladovky často, tak by odpadl ten hotel, protože by se dalo letět v den konání akce tam a další den zpátky 😉 a trajdání po Londýně pěšky mi taky nepřijde jako špatnej nápad, aspoň uvidíš něco z města 🙂 Závisí to asi na každym z nás, co kdo preferuje, ale myslim, že kdybych chtěla, tak se to těch 5000 v pohodě vejdu 😉

PULPI
    Člen

o letenky mne nejde mam spolecnosti ktery litaj levne do london,pis se smeju tomu jak prej do 5000 jasny…:oDTakze jizdenka vlakem Stansted-Liverpool Street 23 liber,autobus 16 liber…Pak jizdenka na metro,protoze vas chci videt jak tady trajdate pesky…5 liber na den…jist a pit taky asi neco musite,takze jedno menu v mekaci 4 libry…kluci,esi nekdo z vas zvladne jet na vikend do londyna za 5000 tak mu dam medajly…BTW hotely asi pro vas nejsou co?:_)

Dexx
    Člen

Ale bacha, bude tam David Guetta, to by někteří nemuseli zkousnout. 🙂

milan
    Člen

Pulpi – Ty neznáš Click4sky.com?:_):oD

Nulda
    Účastník

paya: :oD asi tak

PULPI
    Člen

jasny d anglie za 5000:-D chaaaaaa jen tak dal kluci jen tak daaaaaaal:oD:oD:oD

TIGI
    Člen

Tak to me vubec nenapadlo ze by to mohl Tiesto vyhrat :oD
    Ale kdyz nad tim tak premyslim tak radsi ne.

prochi
    Člen

no payo to je dost možný….nechci malovat čerta na zeď a aby tiesto vyhral by byla posledni věc kterou bych si přál ale mám takovy pocit že letos to bude tijs :_) přál bych to nejvíc mému oblíbenci AvB,ale než aby vyhrál tijs to už radši at vyhraje PVD

Paya
    Člen

taky mě to napadlo, ale mám (možná kuriózní, ale pro mě možná rozhodující) důvod, proč tam nejet – když by tam přede mnou live vyhlásili vítězem Tiësta, tak by mě asi kleplo :oD:oD:oD

prochi
    Člen

Hustey napsal(a):
    ——————————————————-
    > joooooo tak to by byla hodne masakr akce, tak do
    > 5000 by se dalo vejit ne? B-]

no ja si myslim že jo……

BoRo
    Člen

pockam na pristi rok a schengen,tak na tyden se vypravit. Infected Mushroom maji trvaly pobyt ve vychodnich klubech

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.