TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Afterparty – 3.6.2007, Retro Hall, Praha 2

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 59)
  • Autor

tak usnout v mhd to umím.. 😀

Leosh
    Člen

majklhauske: to ti závidim, já mam často problém docestovat domu a přitom v mhd neusnout…X[]:-D

leosh ?? já taky bez podpurných prostředku nepočítejme pivko .. vydržím kolikrát až do večera..;-)

tak samozřejmě pokud nehodlá organizovat svoji vlastní nebo ji někdo nechystá pro něj..;-)

Leosh
    Člen

normální lidi, co do sebe necpou všelijaký podpůrný prostředky, toho maj ráno dost a jsou rádi, když můžou doma skočit do postele…:-!

Fox Mulder
    Člen

Josh se vrátil! 🙂 Vítej Joshi! 😉

Josh
    Člen

Tak přiživování , jak se to vezme , kam by měli lidi se jít bavit na druhou stranu po Sensation , po takový akci ?
    Jít domů, nebo mít na výběr, z dobře připravených a kvalitně obsazených after.
    Ber to zase takhle .
    A promoterovi žádné peníze tímhle neunikají, ani koruna ….

Josh mno lidí ne.. ale je to trochu přiživovaní se na něčem co udělal nekdo jinej.. 😉

Josh
    Člen

to LIT: Já nechápu , co neustále rýpeš , když se lidi budou chtít bavit mají na výběr z více kvalitních párty , tak proč ta párty musí, či nemusí mít podporu agentury, myslím, že v to rozhodování lidí by nemělo hrát žádnou roli…

BoRo
    Člen

Je to pod hlavickou Persilu

LIT
    Člen

tahle vypada vzhledove jako este lepsi pokus o napodobeni, bohuzel tam neni ani jedno logo (krome studio54), UM by mohli vydat jestli tyhle after podporujou, nebo ze zadnou neporadaj, proste aby se k tomu vyjadrili, bylo by to myslim dobry aby lidi meli jasno…

Nulda
    Účastník

se s tem afterama roztrh pytel %-) bo je to jen upgrade vyse uvedeneho? jsou si napadne podobne…

Paya
    Člen

majkl: tak je to jasny, jen se nekdo prizivuje na konceptu „white“ den po velke akci …

mno šak tohle co se mi doneslo není ofico after..;)

m154
    Člen

nejaky after bych uvital ale brat si za to vlezne 150 se mi zda nejake divne. navic by mohli hrat neco do tranciku kdyz budeme rozjeti. :-O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 59)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.