TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse WINTER VANDIT NIGHT – 18.12.2010, Kesselhaus Berlin

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Nulda a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Letos beze mě 🙁

Paya
    Člen

tom: výborně, see ya there!

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim, pokud se nestane nejaka nehoda, tak urcite pojedem. Posledne jsem si nestihnul koupit Vandit cepici a bundu:)) navic z nostalgie a sbirky Vandit desek, tez je co dokoupit, i kdyz dle meho nazoru Vandit label je hodne prumerny co se tyce produkce. nic na tom nemeni, ze porad jeste Paula mam rad a hlavne vzdy domaci lidicky co chodi na tuto party rad poznam, at se jedna o cechacky ci napriklad cernosku:)) na kterou kdysy upozornil Drobek, ze je snad na kazdym Vanditu a ona to opravdu pravda je. Jinak pozdravuju par lidi, co jeli do Drazdan na Euphonic night:)

Paya
    Člen

tak nás je deset, a to nepočítám ještě Tepličáky, kteří jistě rovněž vyrazí

jinak myslím, že klasický trance bude znít spíš sporadicky ;o)))

Raduška
    Člen

No neke, oni to nevzdali a akce se pořádá! Ale nevim, nevim. Jela bych tak maximálně z nostalgie. Ten klasickej trance mi už skoro nic neříká… :o(

Kdo plánujete jet?

Paya
    Člen

armind: žabožrout sm3

armind
    Člen

Dan Marciano..?? kto to jeee..? sm6

Paya
    Člen

D4ve: bývávalo, a samotná Vandit Night se už delší dobu koná jen jednou ročně …

D4ve
    Člen

Hanny: mel jsem na mysli primo Berlin sm4

Hanny
    Člen

[quote D4ve]Dyk kazdy mesic sm6[/quote]

řekla bych, že dyk hraje častěji než „každý měsíc“.
    Tentokrát se neučasním. Vánoční firemní párty, Laidback Luke a miniMusica mi daj zabrat pořádně 🙂

Jimmy
    Člen

PvDho aj kazdy tyzden! Doma v Berline hra asi najlepsie. On je ako resident celeho mesta. Chcelo by to darcek a to ist na Winter Vandit Nigt 🙂

D4ve
    Člen

Dyk kazdy mesic sm6

Nulda
    Účastník

[img]http://mailings.pvdservices.net/vandit/026_vn18122010/vn_18_12_2010_600x830.jpg[/img]

As special guest, PvD invited Dan Marciano from Paris – resident DJ of club Queen and host of his own show on FG radio. Next to the Eiffel tower, Louvre and Champs Elysee, Marciano“s one of the highlights of the French metrople, and we are excited to gift him to you as a musical Christmas present!

Together with Paul, he“ll blow the Kesselhaus roof with an early, electronic edition of Fête de Noël, and all together we“ll welcome the host of the night with a warm „Bon Anniversaire“!
    A very special gift will be given to you by Paul and NHOW Hotel: for our VANDIT Night, fans the brand new music and lifestyle hotel NHOW offers a 50% discount on hotel rooms! Book your rooms online http://www.nhow-hotels.com by using the promotion code „Paul van Dyk“

We are looking forward to welcoming you to a not-so-silent night on December 18th at Kesselhaus Berlin with Dan Marciano and – of course – Paul van Dyk.

Have a great Christmas time, frohe Weihnachten, joyeux Noël and see you soon!

Get your tickets at http://www.hekticket.de

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.