Úvod › Fóra › Trance Diskuse › WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce
- Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
23. 1. 2008 v 13:30 #63129
Gizmo
ČlenTakže krátce – určitě pro mě odpočinkovější akce – po pátku to ani jinak nešlo
určitě pro mě několik pozitivních překvapení hlavně Ludweek a Drastics – ten mě prostě složí vždycky (škoda, že ho tak brzo „vypnuli“ zaskakoval onemocnivšího Zeldena) a dál přístup Olafa k lidem po skončení setu – došel si poslechnout co se hraje dál a podpisoval se a pokecal a popil … né každý DJ jeho kalibru to tak dělá …Malinko mě mrzel pro mě drobet přetvrdlý kus Finixova setu ale to je spíš můj boj (byl jsem vážně KO) – pozitivní je, že má sety pestré a to potvrdil (navázal na to co je mi blíž) a to mě baví (ploché sety bez vývoje jsou většinou meganuda).
Andrewsuv set nemůžu hodnotit celej – zašel jsem několikrát na pivko a chvilku posedět, ale určo zajímací muzika stylově čisté hraní – není to to co bych si pouštěl den co den ale velmi příjemná změna a některé tracky by mě až velmi zajímali …
Wipp mě bavil, ale o5 pro mě silnější chvíle střídali slabší – není to čistě moje parketa a hlavně sem byl opravdu na pokraji sil …
tradičně jako mírně mimo hodnotím ceny nápojů – ale vzhledem ke skladbě návštěvy (všehochuť národností) je to prostě asi nezměnitelné – profesionalita obsluhy to určitě z části vyvažuje
Lidí bylo opravdu poskrovnu, ale co sem měl zprávy tak i v dalších podnicích to bylo ten večer podobné … prostě asi skvrny na slunci 🙁
23. 1. 2008 v 12:48 #63122Pavlas
Člentak nevim komu ste co posilali ale me to porad nedoslo…. p-avlas@atlas.cz
22. 1. 2008 v 23:06 #63077Pavlas
ČlenMail byl odeslán a děkujeme za schovívavost.
In Music
ale stále nedošel…
22. 1. 2008 v 23:05 #63076Pavlas
Členprosím kdyžtak tu zprávu co jste mi nekdo nebo karel psal na ten mail na centrumu tak ten mi uz dlouho dobu nefunguje – zapomel jsem heslo a nak mi to asi blokli – ted pouzivam p-avlas@atlas.cz , tak mi to sem prosím přepošlete. Díky.
22. 1. 2008 v 15:26 #62980veronique
ČlenTaakze, ja se pridavam k tem, kterym se akce libila. Uzila jsem si dosytosti, prestoze house a elektro si doma nepoustim, v Mecce to znelo bajecne.
Dik Drobkovi, myslim ze se akce velice povedla, pokud by bylo v planu neco podobnyho v nasledujici dobe, urcite bych nevahala a zasla znovu, Nemám jedinou výtku, takovyhle akci jen houst!.22. 1. 2008 v 1:36 #62939P@lči
ČlenMUSICA @ PRAHA (Mecca) 19-01-08
<a href=http://gallery.trance-foto.com/thumbnails.php?album=157
22. 1. 2008 v 1:26 #62938Raduška
Členurorkinator: kdo by nevypadal sklesle (ale spíš unaveně), když organizuje takovou akci? Víš jak to musí bejt náročný?
Musica se podařila a mě se tam mooooooc líbilo! Supr kalba, a Wipp mě vážně překvapil, jak dokázal míchat melodický trance zpívánky s vrzacím electrem! Je to borec! A určitě byl spokojenej, když pak zmizel do Studia.
21. 1. 2008 v 17:16 #62845urorkinator
Členčerstvě po akci to pro mě hudebně bylo nic moc, ale když to vezmu nazpět, jisté pasáže Wippyho a Bona byly slušný 🙂 jinak to s čim Wippy blbnul bylo „Should Have Known“ 🙂 a ne „Tracking Treasure Down“ ale i tak pěkný vrzání. Lidí tam bylo po málu – naposled když jsem byl v Mecce (Šulc 1.3.2007) – tak se tam hnout nedalo 😀 …jinak ceny no comment…Mecca, no …taky podle toho vypadala většina návštěvníků – samej Usama B.L. a samé eine deutsche schweine – ale snad se to drobkovi zaplatilo 🙂 vypadal tam ale nějak sklesle
21. 1. 2008 v 17:10 #62844majklhauske
Členna emotion jsem spal okolo druhé co taky dělat jinýho když jsou všichni na place .. a na musice vůbec to si jenom jeden ustecký reportér vychytaj jeden moment.. spal jsme až ve studiu..
pokud vám to vadí tak já nemusím nikam chodit.. :oP
Athro Tak po dlouhy dobe jsem se na party zase bavil (zajimavy, ze u toho byl zase Majklhauske a alkohol)
tak toho druhýho pána neznám…:-D21. 1. 2008 v 16:37 #62840nexus666
ČlenTak tomu řikam pařmen :oD
21. 1. 2008 v 16:15 #62838Pavlas
Členhehe mazec:oD
21. 1. 2008 v 15:41 #62834Binary
Člen:oD
21. 1. 2008 v 9:21 #62794deivis
ČlenAha a ja si rikal proc na E-MOTION spal uz v 9 :oD
21. 1. 2008 v 8:52 #62790drobex
Člendeivis: Naopak MajklHauske usne na každé dobré párty, takže tahle fotka je známkou kvality :o)
Majkl: neber to osobně, ale s humorem :o)
21. 1. 2008 v 8:15 #62789deivis
Členmajklhasuke boduje.. koukam že vrzacky mu moc nesedej 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.