TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 153)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Teda majkle :´-))

Cloxx
    Člen

tohle je super výraz – dobrej týpek tyjo – ten asi snědl citron:oD:oD

Jinak tentokrát mi to nevyšlo ale těším se na Schossowa:-)

Athro
    Člen

Tak po dlouhy dobe jsem se na party zase bavil (zajimavy, ze u toho byl zase Majklhauske a alkohol:oD). Pro InMusic spatne, pro me osobne vyhovujici pocet lidi a hlavne lidi, se kteryma se clovek nenudi.

Andrews: Parada, parada, parada, tohle se u nas fakt asi jen tak neslysi a prestoze to neni muj styl a ani se v nem nevyznam, fakt me to hodne bavilo!:-P

Ostatni jsem slysel utrzkovite, ale Finixuv styl mi sedi, prestoze jsem byl prekvapenej, jak to pred hlavnim hostem nasolil.

A zdravice vsem znamym, kterych se konecne seslo pozehnane!

Pepíno
    Člen
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

mike_h: To ne, nějak to musim vychytat; tady jsem to nechtěl riskovat, protože jsem to neměl otestovaný 😉

mike_h
    Člen

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > majklhauske napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > no to si asi počkáš..:D (bohužel)
    >
    > Třeba ani ne, snad se něco v dohledné době
    > povede… 😉

takze mam dotahnout druhy NB aby mohl byt porizen zaznam?:-D:-D

pomalá ? to co hral bon finix byl nářez jak svina..

a andrewse na trance party :-D:-D heh to tak před 5ti lety.. navíc to co hraje k trenkám fakt ne.. rešení by bylo druhá stage.. ale silne pochybuji.. jak dlouho čekal na to až si nekde zahraje..;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

M1chl: však jsem tu varoval dostatečně si myslím 🙂 taky absolutně nechápu jak může někoho rozpohybovat tenhle vrz house, hudba podle mně dost nevhodná na parties…moc pomalé, bez energie, tenhle druh hudby je lepší poslouchat někde doma nebo na cestách v mp3 přehrávači…

ale jinak na Andrewse bych někdy i zašel ze zvědavosti, ale to by to muselo být v rámci nějaké trance akce…na žádné house nebo vrz párty mě nidky neuvidíte :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majklhauske napsal(a):
    ——————————————————-
    > no to si asi počkáš..:D (bohužel)

Třeba ani ne, snad se něco v dohledné době povede… 😉

Sq4Raa
    Člen

Já mám ještě času :´-))

no to si asi počkáš..:D (bohužel)

Sq4Raa
    Člen

Andrews: Mrzí mě, že jsem tam nebyl, snad si tě poslecnu jinde 😉

Sq4Raa
    Člen

M1chl: To jako půjdeš na Rank 1 a budeš čekat, že zahrají Such Is Life?! Protože to hráli 6 let zpátky…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mike_h napsal(a):
    ——————————————————-
    > Thom Yorke – Eraser (Strech & Vern Edit)

To byla Satoshi Tomiie Reconstruction 😉

Ale jinak díky moc, snažil jsem se z toho vymáčknout, co se (zatím) dalo.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Vydařená akce, hlavně proto, že se sešlo hodně známých a kamarádů, ani jsem to nečekal.

Na horní stagei jsem se byl párkrát podívat a líbilo se mi, co hrál Finix; takový ten navrzlý prog nebo jako to tady někdo nazval – akorát mi přišlo, že to bylo zbytečně tvrdě na to, že to byl v podstatě warm-up. Nevím, jak hrál celou dobu Wippenberg, ale co jsem jenom chvilku zaslechl, hrál snad i pomaleji než djs před ním.

Na chill-outu byla celou dobu pohoda, díky všem, kteří si na chvíli poslechli můj setík nebo si dokonce i zapařili :´-)) Užil jsem si to, spokojenost. Jen škoda, že na poslední chvíli onemocněl Zelda, těšil jsem se, že si po dlouhé době zase spolu zahrajeme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 153)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.