Úvod › Fóra › Trance Diskuse › WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce
- Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
20. 1. 2008 v 17:42 #62653
majklhauske
Členproč ..já pořád nechápu proč by na trance cz nemohli bejt reklamy na akce nesouvisící s trancem.. to jako techno cz by mělo bejt jenom o technu rave o raveu a djz cz jenom o djjích nebo co?
20. 1. 2008 v 17:38 #62652M1chl
Člen…no tak ja sem sedel nahore, sem tam prisel skoro prvni a misto sem si udrzel az do konce…a jako abych nekde takhle sedel…to se mi taky este nestalo…tak ja tak vidim sem clovek neznaly stylu ktery jaky dj hraje…takze priste se radsi zde informuju….i kdyz me tak napada co tady delal ten banner na tuhle akci, kdyz je to TRACE.CZ a ne HOUSE.CZ…aaaa jestli bych to tady nemel nahodou napraskat u sdruzeni na ochranu spotrebitele:-D
20. 1. 2008 v 17:35 #62651mike_h
Člensuper party B-] nahore jsem tedy strávil dohromady asi tak 30 minut na Ludweekovi, ale bavil jsem se…
Yannick housik, na poslech ok, muj salek kavy to neni… pak Andrews, hvezda vecera :_) zahral co jsem ocekaval-da se rict 😛 prvni pulka klikani, minimalovejsi veci, hral si s tim paradne, vysamplovany vokaly, paradni trubka atd :´-)) druha pulka pro mne neco jako hitparada aneb top 10 lonskyho roku :oP, rozparil mne jak posledni rok asi nikdo 😛 konkretne
Swayzak – Smile & Receive (Apparat Remix)
Thom Yorke – Eraser (Strech & Vern Edit)
Cortney Tidwell – Dont Let Stars Keep Us Tangle Down (Ewan Pearson Vocal Mix) EXTAZE :-O:-P
pak pres peknej rozlamanej spodek presel do Booka Shade – Mandarine Girl… a to uz jsem byl totalne mrtvej… cekal jsem, ze aspon Drastics me necha si odpocinout, ale navazat s Royksopp – What Else Is There (Trentemoller Remix) a potom Washing Up (Tiga rmx) od Tomasse Anderssona mi nenechalo si odpocinout.. bohuzel potom se to prelilo do sedi neceho co uz mne osobne nic nerikalo..
osobne mne jen mrzi, ze jsme mel pocit ze jsem skoro jediny v klubu komu Andrewsova hudba neco rika 😐
a ted si dovolim rict neco opravdu osklivyho, za co mne nejspis zaslapete do zeme, ale prislo mi, ze Andrews co se tyce hrani, smyckovani atd dokazal za tu chvili, co s nim hraje, ableton pouzit do mnohem vetsi hloubky nez PvD, podle toho co jsem slysel tehdy na Machaci.. 😐
v neposledni rade dik lidem, se kteryma jsem se tam tak dobre bavil 😉20. 1. 2008 v 17:33 #62648majklhauske
Člen😀 já veděl že to bude house co by to jako bylo jinýho že :)….nahoře..
a jako finix dobrej ale tam si není kam sednout a já už radeji hudbu vychutnávám v sedě.. takže jsem byl dole kde se taky dalo
20. 1. 2008 v 17:32 #62647M1chl
Člen2 Sq4Raa …ze by taky moh zahrat neco jinyho nez jenom house, protoze jeho drivejsi tvorba rozhodne tak marna nebyla
20. 1. 2008 v 17:22 #62644Sq4Raa
ČlenHooodne spatny…necekal sem ze du na house party
A co jsi teda čekal?
20. 1. 2008 v 17:14 #62642M1chl
ČlenHooodne spatny…necekal sem ze du na house party….bohuzel stalo se tak. Doufam ze tuhle chybu uz nikdy neudelam. Davam 0/10 za hudbu…house je hudba naprosto bez energie a vopravdu to neni hudba myho srdce…mel sem tu cest potom na par minut mluvit s wippym a ten rikal ze se hraje house protoze si to lid zada, takze tim hur….hlas lidu hlas bozi -((
20. 1. 2008 v 16:54 #62641zooropa
ČlenJa jsem jednoznacne nadsenej, tahle noc mi paradne sedla. Protoze jsem byl z prace priserne unavenej a uz jsem dlouho nikde nebyl, tak tohle byla strasne prijemna party na ktere jsem nevykalil dusi a celou noc jsem se prijemne pohupoval do rytmu vsech Djs. Nemuzu ani o jednom rict ze se mi nelibil. Jak jsem tak chodil nahoru a dolu, tak me pak mrzelo ze se kucii krejou, pac vsude to znelo paradne.
Rad jsem zase videl vsechny kamarady a zname.20. 1. 2008 v 16:39 #62640Sq4Raa
Členlepší než 6€…
20. 1. 2008 v 16:37 #62639Jamie
Člen90,- za Redbull :-O ty p.co
20. 1. 2008 v 16:35 #62638majklhauske
Členmno já byl hlavně celou dobu dole. a pohoda.. :)(andews a drastics hudebne sedli i když drax to je blázen:D:D ) jinak wippenberg pak po akci zapadl na chvilku do studia..:-D
a ty vyhazky to jsem taky čumel jsem přišel “ dobrého večera přeju a on na to tě bůch ..:-Dale jo včera jsme potřeboval zvednout naladu a ty lidi co tam byli mi ji proste zvedli.. nejen hudebne ale i pocitově..
20. 1. 2008 v 10:44 #62600kreeki
Člentak se ujmu malého hodnocení B-] … Do liduprázdné Meccy jsem dorazil lehce po jedenácté, už při vstupu mě překvapila příjemnost personálu („hezky se bavte pane“ apod.), poté sem zamířil k šatně, kde mi bylo následně také příjemně popřáno, abych se hezky bavil :oD Nu nic, zamířil sem do hlavního prostoru, kde nyní úřadoval P@co a to bylo něco neskutečného až sem si říkal, že sem pěknej kokot, že lezu na housovou party :-O Sem si připadal hůř než kdybych šel do Misch Masche… Commander Tom – Attention a podobný sračky? :-O To snad nebylo myšleno vážně…. sorry ale celkově 1/10 %-) Nu, doufam sem, že zbytek večera nebude veden timhle stylem a naštestí sem měl pravdu – nastoupil Bon Finix a po trošku slabším začátku přišla The Reward is Cheese nebo třeba Arguru, a pak to už jelo, lehce navrzlej prog tak jak to máme rádi… já tohohle chlapíka na starý kolena snad začnu mít rád … 8/10 :oD Co přišlo potom to se nedá popsat. Kdo čekal, že Wippenberg zahraje nějakej nudnej housovej set musel být zklamán, docela by mě zajímal tracklist, ale slyšeli sme všechny jeho vrzavý remixy a stálo to pekelně za to – Above & Beyond „Home“, Super8 & Tab „Needs to feel“, Markus Schulz „Cause You Know“, Cosmic Gate „Should have known“, Gabriel & Dresden „Trackin Treasure Down“ (dokonce dvakrát, ale to poprvé snad byla nějaká chybka nebo co, každopádně sem to moc nepochopil… ti co ste tam byli víte ;-))… prostě dokonalost, wippy hrál lehce do čtyř ráno, čili sme si ho všichni dosyta užili… 10/10 😀 Wippyho vystřídal Ludweek, od něj sem slyšel asi první čtvrthodinu a vůbec to nebylo marný – což o to, vůle by byla, ale síla ne, sem se vydal z krásně vyhřáté meccy do šedosti města pražského…
+ zvuk, v pohodě lidí, vzduch, žádný dmntní smažky okolo
– Attention, ceny (Red Bull 89kč, 2dc koly 39kč – k ránu navíc došly drobný nazpátek, čili kola rázem stála pade :oD)Ale jo, za ty 3 kila to stálo 🙂 See ya za týden v retru 😛
20. 1. 2008 v 6:41 #62593TIGI
Člentracklist ? 🙂 psal nekdo ? 🙂
20. 1. 2008 v 4:54 #625922Sexy
ČlenTak tahle akcička me moc nezaujala … jenom jsem se presvedcil o tom, ze house a electro neni nic pro mě. :-/
Zlatej trance :´-))20. 1. 2008 v 4:13 #62589milo
Členpekny vecirek 😛 skoda nizke navstevnosti, cekal jsem vic lidi :-/ wippenberg opravdu luxusni. pro trancare asi nic extra, ze zacatku mi to pripadalo, ze dost vahal, co vlastne hrat. ale hlavne druha polovina setu vyborna
drzim palce drobexovi, at ma na pristim mejdanu vic lidi a nemusi to dotovat :-/
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.