TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 153)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Hmmmmm….. tak od zétra Olomouc – Praha na zpáteční vlakem za 555,- takže je to všechno v ***** %-)%-)%-)

zooropa
    Člen

No ty voleeeee – ty BEATLES sou koziiiii

T.Trans
    Člen

Binary: :oD

jinak ta reklama s tema koulema je fakt malo trapná;-)

Binary
    Člen

Pozice residenta této party byla agenturou In Music nabídnuta jednomu z nejoblíbenějších a nejobsazovanějších DJs u nás a tím je již všem dobře známý kypřo-čech Bon Finix.

lol Tak dlouho sem se nepobavil. :oD :oD

In Music
    Člen
    versusio
    Člen

V Mecce se určitě objevím , Wippenberg bude sice hrát týden předtím na PYM ale chci si poslechnout v rámci rozšiřování rozhledu i jména pro mě zatím nic neříkající 😉

mike_h
    Člen

wau tak to se asi stavim podporit druhou stage a pozdravit stare zname 🙂

cole
    Člen

To K1aptcha: Tak mozno aj to zahra :oD :oD :oD

K1aptcha
    Člen

cole: já už jsem se zmínil 😉 viz:

Autor: K1aptcha (IP zapsáno)
    Datum: 17.10.2007 09:49
    tak si to vrzání užijte 🙂 mě to neláká 😉 (zatím :oD)
    PS: třeba nakonec zahraje Aquagen :oD :oD :oD Its hááárd for mííí tůůů sej áájm sóóry

becksjay
    Člen

SHP – ach ty automatický opravy wordu:-D..

Ludweek je fakt borec, a jeho Naranjová Dáda byla fakt luxusní.. Jak už bylo napsáno, kdo ví, ten ví:o)

cole
    Člen

Chcem len prispiet do debaty tym, ze preco sa nikde nikto nezmieni vo veci Wippenberga v tom, ze je to byvaly clen dost uspesneho dua na tu dobu – AQUAGEN?:-) Podla fotky som hned vedel, ze jeho odniekial poznam a prisiel som na to, ze v tych davnejsich trancovych casoch dost casto sa objavoval na obrazovke v relacii CLUB ROTATION na VIVA TV. Uz vtedy sa pamatam, ze sa predstavoval ako Olaf Dieckmann (pamatam sa, ze tak trochu suslal:-))) a teraz zistujem, ze jeho fakt super remixy pre Blank and Jones – Nightclubbing a dalsich (uz si nespomeniem, koho vsetko vtedy zremixoval:-)) uz boli pod pseudonymom Wippenberg:-) Nie som vyznavac sucasneho trancu a trancu celkovo, ale mam rad trance hlavne z rokov 1996-2003, kedy mal naozaj vysoku uroven!! Na tuto stranku chodim pravidelne uz dost dlho (uz ani neviem kolko rokov, ale okolo 6-7 moze byt). Takze len taka moja poznamka:-) Inac do BA pravdepodobne pojdem na neho kuknut.:-)

Pavlas
    Člen

no já mám remixy od tohodle chlapíka rád – need to feel 4 ever:´-))

Raduška
    Člen

hej, pěknej flayer :´-))

In Music
    Člen

19.1.2008
    club Mecca

MUSICA

DJs:
    Wippenberg (High Contrast Rec./De),
    Bon Finix (In Music resident / Krafty CZ),
    P@co (djpaco.cz),
    Ludweek (senzaparty.net/ludweek.cz),
    Yannick (Roxy booking),
    Zelden (myspace.com/zeldenmusic),
    Paul Andrews

Předprodej zahájen ve všech pobočkách a prodejních místech sítě Ticketstream- seznam předprodejních míst a online pčedprodej naleznete na http://www.ticketstream.cz
    Cena lístku je do 31.12.2007 stanovena na 250,- CZK včetně poplatku.

další info už zítra.

seven
    Účastník

angels a wippenberg – ave maria best of:oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 153)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.