TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 153)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Syfla?

na pasece se toho dá chytit :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kdo nezažil Žížalu Naranju live, ten nepochopí. Kdysi to byla kultovní záležitost :´-))

Raduška
    Člen

:´-))

Pavlas
    Člen

ja udelam taky mash up – hanky zagorový a paul van dyka – můžu si pak zahrát v mecce?:oD

jako nic proti ludvíkovi, ale takle to podat :oP

Pavlas
    Člen

to snad nikdo nemuze myslet vazne ne – mash up dády patrasový – a jak to je ještě napsaný to je moc %-)

T.Trans
    Člen

Chytila jsem na pasece zizalu – naranju:-O

LOL… Chytila jsem na pasece Naranju 😀 – to zní lákavě. Možná přece jen půjdu :oD

In Music
    Člen

pár dalších informací k akci:

Zde uveřejněný set Wippenberga je set určený k poslechu, tak je celkem jasné, že na párty to bude větší jízda. Akce je však ještě za několik desítek dní, tak vydržte, několik málo dní před akcí vám přineseme akrtuální set přímo z nějaké párty, kde Wippenberg vystoupil.

Aby to však nebylo jen o hlavním hostu, prozradíme i nějaká další jména v line-upu.
    Krom našeho exklusivního residenta Bona Finixe se na main stage můžete těšit na mladého avšak ostříleného DJe ze severních Čech, který už procestoval velký kus republiky a vždy svým vystupováním a i originalitou mixu potěšil a pobavil přítomné pařící publikum. Jeho mash-up, který míchal live (Chytila jsem na pasece Naranju) je nezapomenutelný. Ano ti co vědí tak už vědí. Na main stage v Mecce si společně s Wippenbergem a Bonem Finixem zahraje i DJ Ludweek (ludweek.cz)

V Mecce však je i druhá stage a tu si veme na starost DJ Zelden a společně s ním hudební fajnšmekr, kritik, publicista a DJ v jedné osobě – Paul Andrews, který předvede to, co podle něj v současnosti hýbe světem elektronické hudby.

Máte se na co těšit – my se těšíme na vás. Za několik málo hodin začne i předprodej, vše se včas dozvíte.

A to stále není všechno..

kreeki
    Člen

dost různorodý názory to teda koukam :-O ovšem já se přidávam k lukashovi, mě se to celkem líbí B-] těšim se do meccy 😀

LukaSH
    Člen

Luxusní setík! 🙂

mountainer
    Člen

poslechnuto 😉 neni to až tak hrozný, jak jsem myslel, ale bavilo mě to jakž takž asi půl hodinky, pak jak je to pořád na jedno brdo, tak odpadávám X[]

dukelak
    Člen

mě se líbí první & poslední track :´-))jinak ttd nic moc 😐

Je to načichlé minimalem, což já nemusím…

DjDkD@ve
    Člen

K tomu setu, nezni to tak spatne, ale nijak to semnou ani nesije……..

Potesil me ten remix Tracking Treasure Down, ten je hodne dobry, na druhou stranu ten remix Home se mi nelibi vubec………
    Celkove bych ten set oznamkoval 6/10 – nektere songy jsou proste divne a srazi celkovy dojem z toho setu……..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 153)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.