Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Wondering – 19.12.2009 @ Mazaný Králíček, Plzeň
- Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
castlefipo a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 12. 2009 v 14:48 #150777
deivis
ČlenMazaný Králiček je legenda mezi českými kluby, mám dojem že nějaký čas byl zavřený, ale v době kdy se tu rodila taneční scéna byl hodně vidět. Navíc to tam dříve bývalo velmi pěkné.
17. 12. 2009 v 14:03 #150776Gizmo
ČlenPodle osobních informací to byl bar kusek od náměstí, kde se třeba takhle při středě přišlo a hele kdo tu není Pepík Sedloňů – vlez si za bar (bar do L a na krátké straně akorát tak místo na 2 gramce a mix – ovládáno jako ze strany „od lidí“) jinak tam nebylo nic moc co by šlo nazvat parketem… Pařilo se prostě na širší chodbičce mezi stoly … (byla to co si pamatuju docela nudle dozadu kde měli báječnou koženou sedačku) Zažil jsem tam nějakou černotu, Sedloně a nic moc víc – měli tam tehdá jestli se nepletu jen lahvovou Plzeň … O klubu jako takovém byl článek v tehdejším Tripmagu (a prej i v Playboyi) Je fakt, že tou dobou o které mluvím já nebyl v Plzni snad bar kde by se dala trefit taneční muzika(krom víkendovejch piškoték) – pak dýl se občas něco dělalo v MIXu (na americké ) a možná i v Andělu (tehdy Šan-Tán či jak se to psalo). Ale na 90. Léta nejsem pamětník – mluvím o těch nultých … Jo a samo prostory mazanýho jsou už jiné – proběhlo stěhování …
16. 12. 2009 v 19:54 #150723Raduška
ČlenPodle informací z netu byl ten Králíček nějakou legendou 90. let v housový scéně. Tak nevim, no, ale asi to bude solidní doupě. Muhehe!
15. 12. 2009 v 9:48 #150509Gizmo
Člen[quote wenca]kolik vlastně na tyhle party "přátel pro přátele" chodí lidí?
čistě jen pro představu, pač vůbec netuším a přemejšlim že bych taky někdy vyrazil .....
50, 100, 500? :-)[/quote]
Hele dojdi a uvidíš :-))) Tyhle akce jsou parádní v tom, že i s menší návštěvou je vždy super atmosféra 🙂 A na kluby, které jsou na tyhle akce vybírány, bývá docela plno (někdy až až – CTF 1 např byl průchod k baru na pěknou chvilku). Uvidíme jestli se v Plzni ukáže taky pár místních.BTW : byl jsem jen ve starém Králíkovi (mmjn jsem tam zažil Josefa sedloně s bubínkářem … jak jse to jmenuje Car-l ??? monster zážitek) Jsem zvědavý na nové prostory – koukal jsem na fotky a hele hned na první otevřené exkolega z FELky :-)))
15. 12. 2009 v 8:51 #150507castlefipo
Člen[quote DjDkD@ve]Koukam, ze se to v Plzni zacina rozjizdet sm10
Jinak Mazaný Králíček - to je jako fakt nazev klubu?? sm15[/quote]
Ano, to je název klubu 🙂 byl o něm kdysi jednou článek v Playboyi, taky 🙂
[quote Kamil]castlefipo - vůbec jsem to nemyslel špatně. Přesně jak píšeš - tohle jsou klubovky pro pár lidí. Jen prostě, že to jsou další dvě akce za sebou - kde na to má brát člověk síly.[/quote]
😀 to zvládneš 😉 já jdu taky oba dva dny 😉
————–
účast: no snad se tam vejdem 😀 chudák barman s barmankou ….jinak Morgana maj 🙂14. 12. 2009 v 23:02 #150479DjDkD@ve
ČlenKoukam, ze se to v Plzni zacina rozjizdet sm10
Jinak Mazaný Králíček – to je jako fakt nazev klubu?? sm15
14. 12. 2009 v 22:40 #150473Anonymní uživatel
Neaktivnízáleží na reklamě, ale tak těch 50+ je dycky
14. 12. 2009 v 22:34 #150471Flash2001
Účastníkwenca: třeba na Czech This Future se účast pohybuje vesměs mezi 50-100 lidmasm4
14. 12. 2009 v 22:27 #150470wenca
Účastníkkolik vlastně na tyhle party „přátel pro přátele“ chodí lidí?
čistě jen pro představu, pač vůbec netuším a přemejšlim že bych taky někdy vyrazil …..
50, 100, 500? 🙂14. 12. 2009 v 14:14 #150427Gizmo
ČlenKamil: a jak jsem měl brát sílu na dvojboj Brno Praha v jednom víkendu? Shodou okolností tendle víkend budu v Pilsen takže trefím asi na obojí :-)) v pátek se dostavím a zdržím podle toho co dohodnu za srazy a pivovýlety
14. 12. 2009 v 9:06 #150410Kamil
Člencastlefipo – vůbec jsem to nemyslel špatně. Přesně jak píšeš – tohle jsou klubovky pro pár lidí. Jen prostě, že to jsou další dvě akce za sebou – kde na to má brát člověk síly.
14. 12. 2009 v 7:11 #150408castlefipo
ČlenGizmo: hodný „chlapec“ 😀 😛
Kamil: ale dyť toho tu bylo víc 😉 za rok těch akcí trancových bylo poměrně dost….a hlavně…pigfest a discovery jsou taky po sobě 😉 😀 (a jaký kvuli tomu byli na diskuzích rozbroje :-D) …rozhodně ale Wondering ani Take Off myslim, že neni z kategorie kam se dostal pigfest (ten se ale ještě bohudík drží) a discovery 😉 ale spíš party přátel pro přátele co prostě holdujou trance music 🙂 a myslim si tak, že po sobě kvuli tomu nebudem házet špínu 🙂 😉
14. 12. 2009 v 2:33 #150402Kamil
ČlenCelej rok nic a pak najednou dvě tranceovky v jeden víkend (Take Off s Molczikem, Acidflashem a Revoltem v THC).
14. 12. 2009 v 1:02 #150397Gizmo
Člen[quote Palda61]Gizmo, budeš mít foťák?[/quote]
Napadá mě hned několik důvodů, kvůli kterým bych foťák neměl … ale ani únos UFOem ani jaderný konflikt doufám nepřijdou … [quote=Filip]Jestli nebude mít Gizmo foťák, tak ho na místě utluču barovou židličkou [/quote]
Hele jestli mě tam bude někdo tlouct, tak půjdu radši někam na jungle nebo metal :-))))
14. 12. 2009 v 0:26 #150390castlefipo
ČlenJestli nebude mít Gizmo foťák, tak ho na místě utluču barovou židličkou 😀 protože já ten svuj nechávam doma 😉 🙂 …takže pokud má někdo další chutě přijít fotit, nebo tak, ať neváhá…já ale na Wonderingu fotit nebudu!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.