TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Wonderland – Marco V – Sasazu, 16.3.2012

• Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Autor
    Zochi
    Člen

Michaela Woodse jsem chtěl spíš na konec, aby to pořádně rozbil a hoďka a půl je docela málo. Ale tak věřim, že si to i tak užiju sm3

Anonymní uživatel
    Host

Napsal jsem na všemocný Facebook a hle, povinnost mít škrabošku padla, jen bude zvýhodněná cena na místě pro lidi s ní a to za 349,-. Normální cena na místě je 399,-. V předprodeji potom 299,-.

Anonymní uživatel
    Host

Nvm no, proc marco v, kdyz ani ne rok zpatky zahral v sasazu 4hodinovej set..?!!? Michael Woods..? Pro me nuda.. No a ty skrabosky a poliak..no comment.. :)) Celkove
    to je zabity.. Dalsi wonderland ale na 100%!! 😉

Obelix
    Člen

A další Wonderland bude na Haloween a povinný dress code: Dýně!sm15

Asijský šlapky??? Ale no tak… Zrovna na Tebe mi xenofobie nesedí.. sm4 Jinak mně by ty masky vadily hlavně z toho důvodu,
    že co si budem povídat, při paření se člověku potí ksicht.. No a furt si sundavat škrabošku nebo riskovat třeba nějakou vyrážku,
    jak by se stalo těm, co mají sklon k různejm potěnkám a opruzeninám.. Nevím no.
    V podstatě se dá říct, že je mi líto Mr. Whitea, snad mu ID&T platí nějaký kosmetikárny.. sm0

Michal
    Účastník

tak jde jim o to aby prisli lidi nebo aby prisly masky? xDDDD tam prijdou akorat ty asijsky slapky a fetky co tam budou diky anonymite ve svym zivlu xDDDDD

Sunrise
    Člen

[quote=Michal]
    Navíc si v masce člověk může akci ještě více užít, protože díky určité anonymitě jej nikdo neobtěžuje a může se tak soustředit na hudbu a tanec.
    [/quote]

Tak to si dokážu živě představit…:D

Michal
    Účastník

#
    Michal Dvořák o penize nejde, ja se tesil ze to bude show jak s hardwellem ale jestli je podminka mit na sobe masku po dobu konani akce, tak to urcitou cast lidi,kteri na tyto akce chodi hlavne kvuli hudbe a ne se predvadet, odradi.
    Před 45 minutami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí
    #
    Wonderland Night Nám nepřipadá obyčejná škraboška jako předvádění se, spíš naopak. Díky tomu bude mít akce naprosto výjimečnou atmosféru, a myslíme si, že to bude víc lidí bavit, než to odradí. Po světě skvěle funguje mnoho akcí, kde je dress code, a vždy patří k těm, na které se dlouho vzpomíná. Navíc si v masce člověk může akci ještě více užít, protože díky určité anonymitě jej nikdo neobtěžuje a může se tak soustředit na hudbu a tanec. Uvidíš, bude to stát za to…

Tak WTF? xDDD

D4ve: Zadrhel myslis Hardwella? No kdyz se bojite dovezt do Fabru Kearneyho, tak co mam delat? sm15

D4ve
    Člen

Ty jsi blazen, ze ti za to Zadrhel stoji, no divim se sm0 Nevim, nebyl jsem tam, byl jsem mimo Ovu.

Michal
    Účastník

Fabric jedu jen na Hardwella a pak kdyby byl tam ten Arnej , jinak me uz jaksi nelaka vubec…. Btw jaky byl Silvestr tam? 🙂

Michal
    Účastník

8 hodin je v pohode, treba ja vyjizdim v 6:43h rano domu vlakem do HK, odtam jedeme busem , 14:17 jsme ve Wroclawi a odtam nas bere kamos autem co taky jede 🙂 xDDD na prestup v pardubicih mam 8 minut, jak bude zpozdeni, je konec, tohle je jedinej spoj xDDDD

D4ve
    Člen

Fabr je v posledni dobe zabity .. No chci, ale vlakem 8 hodin se mi nechce sm6

Michal
    Účastník

Jedes taky na Iksploužn? 🙂 Já na Morpha pojedu, Ear Gasmic je luxusni, lepsi jak posledni akce ve Fabru sm18

D4ve
    Člen

Michal: taky toho Morpha asi seru, radsi to Polsko sm3

Michal
    Účastník

Btw kdyby nekdo jel na Alexe, dejte vedet, nechcu jet sam, protoze Majkl asi nepojede, protoze ty akce skrtame, je toho moc !!!

Mel jsem v planu Wonderland ale se skraboskou ani zadarmo sm18 To se nejde vyjadrit slusne tady k tomuto, z toho jasne vyplyva , ze zde hudba na 1. miste rozhodne nebude 🙁 A to byl Wonderland s Hardwellem, jedna z nej klubovek roku !!! Velka skoda, tohle bude šaškárna nejvetsiho kalibru . Ale nikomu to neberu, Enjoy!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.