TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

• Toto téma obsahuje celkem 300 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 312)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Hlavně když je Škvára….:oD

jo a v uších Strings and Guitars 😀

K1aptcha
    Člen

Star_Guitar: nebo spíše klapky na uších, ne? :oP (K1aptchy na uších :oD)

No já se přiznám, že mi trance už přestává stačit a taky sahám po těch tvrdších variantách B-]
    Proč taky poslouchat jen jeden určitej styl pořád dokola, to je přece nesmysl 🙂

Ale nemyslím si, že trance vymizí, je spíš možný, že se hard-komunita (nebo jiná odnož) bude rozrůstat. Je to stejný jako s trancem, nejdřív musejí potencionální posluchači vědět, kudy a kde se k té hudbě dostat, pak postupem času zjistí, že se jim líbí, a začnou ji sami vyhledávat…

Anebo se budou tvořit další jepičí styly á la jumpstyle… no jsem na to sama zvědavá, kudy se nám ten trance bude ubírat.

…áááááánebo má Spaceboss pravdu a máme všichni klapky na očích :oD

Natix
    Účastník

Sq4Raa:
    Podle mě tu klasický trance (tím nemyslím ten oldschool z první poloviny 90. let, ale ten trance, který vznikl na přelomu milénia, aby to nechápal někdo špatně) jen tak nevymizí, ale podle mě bude postupně čím dál víc převládat progressive.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Já radši Trinity dnb

alespoň někdo je tu vtipnej a s nadhledem :oD

deivis
    Člen

spaceboss – nechceš si začít říkat neoboss? určitě to bylo pro tebe trefnější..

Sq4Raa
    Člen

Já radši Trinity dnb

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a co rikate na neo dnb?

Sq4Raa
    Člen

Klapča: Já bych řekl, že trance jako takovej tu bude stále, ale spousta lidí prostě časem začne poslouchat “harder styles“ . Jj, Blutonium Boy je jasnej 😀

Sq4Raa
    Člen

Pavlas: A co si myslíš? 😛

K1aptcha
    Člen

Sq4Raa: já myslim, že rozhodně má víc budoucnost než ve zducanym popu/country 🙂 a navíc když budem mít správného Hardstyle Instructora tak každopádně 😉
    Pavlas: já vím, jsem hroznej :oD

Pavlas
    Člen

K1aptcha: hele covece tobe ten anthem fakt lezi hodne v zaludku co – to snad neni jedina diskuze kde o nem nemluvis :oD:oD

Sq4Raa: no to si nemyslimB-]

Sq4Raa
    Člen

Btw: Vy si nemyslíte, že budoucnou trancu je v hardstylu a hardcoru? 🙂

K1aptcha
    Člen

Freezer: jj to už se řešilo několikrát, já si chtěl zas jen malililinko rýpnout a taky poukázat, že zas takovej rozdíl mezi nima nebude :oP
    btw. by mě zajímalo jestli neotranceoví producenti taky zblbnou a začnou poprařit :oD a co z toho případně vznikne…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.