TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 312)
  • Autor

Stoprocentní souhlas s Hellmanem

Anonymní uživatel
    Neaktivní

xmag napsal(a):
    ——————————————————-
    > hellman: stále nechápu, proč bychom si měli dělat
    > z trancu prdel, když vydáváme cd tiesta, pvd,
    > armina, haverlíka, grednera, scot project atd. ani
    > nechápu, co je „krok vpřed“. trance jde ruku v
    > ruce s časopisem od jeho založení. to už je 11
    > let. tedy, co máme „myslet vážně“?

myslel sem, že tohle bylo zodpovězeno výše, nebo aspoň naznačeno..
    krokem vpřed myslim to, že dřív byl xmagu trance doslova šumák a tak matně si vzpomínám na několik nechvalně proslulejch článků o trancu, nějaký byly negativně pojatý, jiný zase vyšly zrovna ve chvíli, kdy u nás vystupovala nějaká ta hvězda. a nyní se ptám, jestli nastává obrat, že by vás trance třeba i mohl zajímat jako „rovnoprávnej“ proud taneční hudby, jehož velká masa sice zpopovatěla, nicméně pořád je ho tu nějaká porce, která si drží původní tvář a zaslouží si trochu úcty (a nebudeme jí nazývat neotrance, protože takovej styl třeba mně konkrétně nic neříká.. budeme jí říkat trance, protože takhle trance má vypadat)

andre
    Člen

xmag: když čtu v tomto časopise tolik negativních narážek na trance, tak mám strach, jestli neposlouchám snad něco špatného… upřímně řeknu,že mi minimal nic neříká,vy ho vychvalujete – když ho neposlouchám, ale poslouchám mimo jiné i trance, tak jsem špatný? z vaších článku to tak jasně vyřazuje… nemůžu si pomoct, a jak vidno, tak s tím názorem tu nejsem sám…. chce to trochu víc respektu i k jiným electronickým dance stylů než je jen minimal a neo-trance…

M.i.k.e
    Člen

spaceboss : tohle je můj subjektivní názor…články nepočítám,takže nevim kolik jich bylo,ale příde mi,že jich bylo víc než píšeš…možná se pletu…každopádně mi kolikrát příde,že je tam prosazován ten názor,že neotrance,nebo minimal je ta jediná správna cesta…osobně mám hodně rád Sashu i Digweeda a třebas se mi hodně libí album Ellen Alllien,ale nelíbí se mi,když mi to někdo nutí jako tu nejlepší možnou hudbu…taky nikomu necpu,že trance a jedině trance…

Sq4Raa
    Člen

ad krize: není žádná krize. kdyby byla, tak by nevycházelo tolik desek, nepřijíždělo sem tolik djs a nepřispívalo by do tohoto fóra tolik lidí.

:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

M.i.k.e.: ja si nemyslim, ze by XMAG nejak zvlast protezoval neo trance. Loni tam byl o tomhle stylu jeden trochu vetsi clanek, letos taky. Prijde ti to moc? I tak, jak zjistuju treba i tady, porad vetsina lidi stejne vubec netusi, o co jde. A s tim oslavovanim neo trance DJu a producentu to myslim neni taky zdaleka tak zhavy, jak pises.

xmag
    Člen

hellman: stále nechápu, proč bychom si měli dělat z trancu prdel, když vydáváme cd tiesta, pvd, armina, haverlíka, grednera, scot project atd. ani nechápu, co je „krok vpřed“. trance jde ruku v ruce s časopisem od jeho založení. to už je 11 let. tedy, co máme „myslet vážně“?

pvd ist kaput: výplod staré redakce + v té době narážka na to, že v německu existuje také jiná hudba i scéna, než jakou tu v té době měli lidé zažitou.

andre: bavit se s „opovrhovanými“. ty se tak cítíš? proč?

ad krize: není žádná krize. kdyby byla, tak by nevycházelo tolik desek, nepřijíždělo sem tolik djs a nepřispívalo by do tohoto fóra tolik lidí.

ještě jednou díky za diskuzi.

M.i.k.e
    Člen

ja xmag kupuju uz od dob,kdy vyšel trancing a nějak extra nadávat nemůžu…o panu Blehovi si myslim svoje a o to,jestli v xmagu píšou o trancu je mi celkem fuk…kupoval sem dycky xmag,abych se dozveděl víc o jinejch stylech…trochu mi teď vadí,že se až moc na muj vkus protěžuje tzv.neo trance,jehož djs sou prezentovaný skoro jako bozi,který nemůžou nikdy udělat nic špatnýho…a trochu podle mě poklesla kvalita cds…když už vyjde něco,na co se člověk teší,jako cd od Chrise Liebinga,kdy sem čekal pořádnej nářez,tak z toho vyleze,taková utahanina…vim,že to v redakci neovlivníte,ale čas od času bych uvítal,nějaký cd,jako bylo kdysi hardhouse od Lisy Lashes a pravděpodobně bude teď to chystaný od Scota…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hugoboss: no trance má tu krizi už pár let a přece ho ještě pár lidí nezavrhlo 😉

BoRo
    Člen

Hlavne se nehadejte,muze to byt konstruktivni. „Kdyz uz jsme tady“,muzete prosim nam rict jak je mysleno to „dvd zdarma“? +regulernost vychazeni samotneho casopisu

andre
    Člen

xmag: nemůžu,nemám doma archiv xmagu, tripmagu, trip2houseu…. ale možná to bude někde na netu, v některých diskuzích se to taky řešilo, bohužel už nevím jestli to bylo na tomto serveru, nebo jiných, ale je to několik let nazpět… imho: samozřejmě,že ten výraz ve zmiňovaných uvozovkách jsem řekl nadneseně (viz. „ve smyslu“)

ale jinak jsem taky hodně překvapen, že se tady někdo s „opovrhovanými“ chce najednou bavit…… pokud to teda nebude námětem článku „Koukněte na ta zvířátka“

EDIT: korektura pravopisu 🙂

Hugoboss
    Člen

XMAG má krizi středního věku a všichni kdo se na něm podílí to nemůžou přenést přes srdce…:-!:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

btw co ten nápis „pvd ist kaput“ před pár lety????

Anonymní uživatel
    Neaktivní

xmag: já jen furt nechápu, jestli máte z trancu čim dál tim větší prdel (včetně tohohle fora), anebo vážně podnikáte krok vpřed.. možnost psát o trancu do xmagu je lákavá, ale uvědom(te) si, co se stalo v minulosti ve vašem časopise v souvislosti s trancem.. jak sem psal výše, pro hodně lidí působíte jako pokrytci, co články o tancu vydáváte akorát v okamžiku, kdy je někdo zaplatí
    jinak chápu, proč případně někdo trancem pohrdá, ale rád bych ho timto odkázal na svůj noční sloh na výše linkované diskuzi poslouchej.net s tigou a alešem blehou, trochu sem se rozepsal.
    tohle číslo magu sem nečetl a s největší pravděpodobností ani číst nebudu, stačí mi sprostředkovaný dojmy tady, ale porovnávat to takhle mi vážně přijde komický..

jestli to myslíš(te) vážně, rád si pohovořim večer na icq, mám ho v profilu

xmag
    Člen

andre: „kdo poslouchá Paula,je hoden psychiny“ – můžeš mi prosím poslat scan článku s touto větou na info@xmag.cz? díky

hellman: myslel jsem si to. takových je víc. :oP

all: pojďme se spíš bavit o budoucnosti: XMAG #97 & Transmission present Scot Project in the mix: http://www.xmag.cz/download/ScotProject.mp3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.