TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 312)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

xmag: chcete mi rozbít hubu co? :´-))
    děkuju za nabídku, ale nemám novinářský vlohy, věčně něco kritizuju a nemám čas psát články

iamek
    Člen

xmag: Presne si nepamatuji ale asi jsem porad dokola poslouchal scootery… :oD …. nevim co to ma stim spolecneho… Doufam ze jak si odvas objednam dvd tak mi zase prijdou poskozene obaly, roztrhane casopisy…:_):_):_)

andre
    Člen

hellman: asi tak

iamek: halovky jsou dost zavádějící – tam je i spousty netrancerů! spíš je víc tranceu v klubech….

xmag: s tím PvD je to dobrý příklad. Jenže bohužel jak už jsem psal – jednou třeba konkrétně Paula vychválite do nebes, pak příjde článek ve smyslu,že kdo poslouchá Paula,je hoden psychiny, a poté Paul tu má akci,tak zas před jeho vystoupením je najednou nejlepší
    ad2- kdo je to vůbec „xmag“?

xmag
    Člen

iamek: neviděl bych to tak krátkozrace. xmag měl na titulce paul van dyka už v roce 1996 (tenkrát se časopis ještě jmenoval trip2house) a od té doby ještě asi 4x, nemluvě o vydaných cd tiesta, pvd, armina, marca v, sana atd. mimochodem, cos v roce 1995 dělal ty?

iamek
    Člen

xmag: Si zacinate uvedomovat ze trancaru je docela dost(aspon na halovkach) tak najednou xmag je otevreny vcem trancarum co? no jo penizkyyyy…

milan
    Člen

Jsem nevěděl, že si Xmag pročítá fórum:_):oP

xmag
    Člen

hellman: rádi tě uvítáme v našem týmu a další trancery taky, pokud nám pomohou sledovat celou scénu. naše adresa je: bartoškova 26, praha 4, e-mail: info@xmag.cz. dej vědět, kdy byste přišli. díky

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kdyby někoho zajímaly názory trancerů, tak sleduje celou scénu místo názoru jednoho člověka (nic proti payovi) a nevydá článek s tam pochybnym titulkem %-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kdyby XMAG nezajímaly názory trancerů, asi by k tomu článku nepřizval Payu, který měl možnost zasahovat do tranceové části podle svého uvážení, nemyslíš? 😉

andre
    Člen

xmag & sb: stejně si myslím, že názory trancerů vás nezajímají…. jedině tak,abyste povrchně ukázali jací to jsou blbci….

iamek: spaceboss = pedro
    (pokud si pamatuju dobře)

iamek
    Člen

SPACEBOSS? co to je? Nove oznaceni pro debilitu?

xmag
    Člen

Díky všem za hodnotné názory. I kdyby neměl mít článek Trance vs. Neotrance žádný efekt do budoucna, díky aspoň za tuto diskuzi.

S respektem vás zdraví
    redakce XMAGu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

díky za reklamu na článek B-]

moji stálí fanoušci opět nezklamali :´-))

andre
    Člen

paya: jelikož o tom něco vím, tak si to asi moooc dobře dovedu představit, jak ta původní spacebossova verze mohla asi vypadat. Já bych na to neměl asi nervy to korektovat….

gizmo: :oD :oD

ruuda: to je jednoduché – PENÍZE

Ruuda
    Člen

opravdu by me zajimala odpoved na otazku: Proc teda byla na SOL trance stage?:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.