Úvod › Fóra › Trance Diskuse › XMAG #96
- Toto téma obsahuje celkem 300 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 10. 2007 v 12:40 #43811
Gizmo
Členandre : He ??? slint %-) hehu huhu slint demence pokročila mám jen pár tracků té pravé hudby (!!!) slint … pro příště asi budu muset zvolit obrazkove pismo bo mě napadlo, že si pustim Menno de Jonga a ten taky Ultravox do setu nedává slint :oD:oD:oD:oD:oD:oD
2Paya : BTW článek i negativní na kterém se podílíš v kupodivu asi ještě čteném periodiku je profesionálně samozřejmě úspěchem a naprosto se ti nedivím, že si to podstoupil – také bych poskytnul fotku ke článku o zkaženosti mládeže chodící na párty jako byla ta s Mennem – a dal bych tam na just samozřejmě fotku jak si to všichni užívaj 🙂 (né tu těch dvou smažek z Chill outu )
16. 10. 2007 v 12:05 #43807Paya
Členandre: a to buď hodně rád, že jsi neviděl tu původní, výhradně Spacebossovu verzi – to jsem si říkal, že jsem v jeho očích opravdu hodně velký idiot, že poslouchám trance 😉 chápu, že se mi třeba hellman diví, že jsem do toho vůbec zasahoval, ale kdyby to vyšlo v původní verzi, tak by mě bylo zpětně líto, že jsem to aspoň trošku nezkusil obrousit …
16. 10. 2007 v 9:48 #43801andre
Člengizmo: :oD :oD :oD :oD :oD :oD tak to já jsem v práci v dosahu českých rádií, tak to už musím být dávno ultra retardovaný :oD :oD :oD
16. 10. 2007 v 9:46 #43800andre
ČlenTak Xmag 96 už se ke mě dostal se všemi třemi nosiči, ptže už mi bude chodit asi až nadosmrti (teda už spíš jen pár čísel,než se celý Xmag rozpadne…), zato,že jsem si původně od Xmagu koupil lístek na Sashu, ale přitom ho nikdy nedostal (a asi ani nedostanu,ptže Sasha se zřejmě nikdy v Česku neukáže)….
Můj celkový dojem: hrůza, hrůza, hrůza! Hrozný časopis, zajímalo by mě, pro koho vlastně je? Pro ztracence?
Článek Trance vs. Neo-trance: úplně se stydím za to, že poslouchám trance, jak jen jsem se mohl na konci tisíciletí na tento styl vůbec začít orientovat, dyť to musí být hrozný styl! :-O Ani nevypadám jako rambo, nenosím ani značky,co tam píšou, a nesouhlasí u mě ani další věci, takže vlastně ani nevím, jestli jsem vůbec trancer. A vlastně neo trance je ten jediný správný styl, který nás vyvede z temna na světlo boží, jen ten musím poslouchat, to je ten nejgeniálnější styl! A nemá ani žádné hvězdy, nikoho slavného, ptže je to ten nejtěžší underground! (kuwa,a Sasha je jako co????) No prostě celkový dojem z toho článku je ten, že jsem se nad sebou pořádně zamyslel, a těžce se stydím za to, že jsem duší i srdcem trancer :oD
další poznatky:
– píše se tam o Scooteru že je hrává Tiësto – kuwa, mám plno setíku od něj,ale nikde žádné skůtry nehraje,tak že by je hrál až v poslední době? (z posledních měsíců od něj nic nemám….)
– je tam plno upoutávek na akce, které už proběhly a to ten časák dostávám zřejmě jako předplatitel…. celkem včasné….
– další poznatky jsem teď zapomněl, ptže ho mám doma, ale celkový dojem je opět hodně bídný….celkem protitranceově laděný (což třeba u spacebosse není vůůůůbec žádné překvápko)…. Jedině co mě kdy v něm potěšilo byla cd Tijse, Marca V, Sana, Gabriel & Dresden, Martina Grednera a dvd It´s All Gone Pete Tong a i ten speciál o české hudbě z 80.let byl zajímavý :o)ad Tiga & Aleš Bleha @ poslouchej.net:
– Tiga mi příjde jako magor, kterému zrovna hráblo, a jak kdyby záviděl Arminovi nos mezi očima – tohle mi fakt příjde jako jasná závist…. no comment
– AB mi zas příjde jak kdyby na něčem jel, byl totálně mimo realitu, a neuznával jiné názory než ten svůj…. tento člověk mě jen zklamal – neuznává nic jiného než sebe… a to jak plive na ostatní – zajímavé, když mu můžou přinést peníze, tak je až přehnaně vystřeluje do nebes… a jinak (když se mu to hodí), tak je dokáže totálně setřít ze zemského povrchu…. je to normální?16. 10. 2007 v 9:21 #43796Gizmo
Členhellman: nedavá mu to ale právo kohokoli označit za hlupáka kvůli tomu, že poslouchá něco jiného … I když ano… moment … právě poslouchám album od Ferryho Corstena L.E.F. a začíná se mi zdát, že mi odumírají mozkové buňky – rychle honeeeem kde mám New Order – třeba narostou nové :oD:oD:oD
16. 10. 2007 v 7:16 #43789vyrys
Členbob: presne tak;-)
16. 10. 2007 v 1:26 #43785Anonymní uživatel
Neaktivnípan bleha má pravdu ale! (no ve všem s nim souhlasit nemůžu..)
on si v hudbě prošel určitě víc věcma, než kdekdo z nás.. a ikdyby trance nesnášel, furt o jeho vývoji bude vědět asi hodně16. 10. 2007 v 1:09 #43784Star_Guitar
Člencitát mistra Blehy:
„vis, mne proste pobavil tvuj nazor ze takovy jako Bereen delaji hodne pro hudbu“
kdo je to ten Bereen? 😀15. 10. 2007 v 23:49 #43778Hugoboss
ČlenBuď je Bleha ještě větší teplouš než jsem si myslel nebo to píše za něj někdo jinej:_)B-]:-!
15. 10. 2007 v 23:45 #43777Starf
Člentipuju odpoved typu „z neceho to musim zaplatit“ 🙂
15. 10. 2007 v 23:40 #43775dance-girl
ČlenWoooow, dobře prochi, velmi dobře 🙂
15. 10. 2007 v 23:36 #43774Starf
Členhm, dobra ukazka zaujatosti :´-))
15. 10. 2007 v 23:31 #43773Natix
ÚčastníkTeď tam dostává pěkné kapky! :´-))
15. 10. 2007 v 23:27 #43772dukelak
Člentak sem to pročet a jestli bude v xmagu cd od scot project,tak je mi šecko jedno :´-))
15. 10. 2007 v 23:11 #43771iamek
ČlenKapanek OT: http://www.poslouchej.net/5840-Tiga-Ja-jsem-Armin-van-Buuren–.html#diskuze diskuze
Prectete si diskuzi :)…. Bleha ma docela dost 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.