TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 312)
  • Autor
    bob
    Člen

Starej dobrej Tripmag a jeho Trancing…kdo nepamatuje nepochopí……to byla doba, kdy jsem lítal k trafice a ptal se, jestli už náhodou nevyšel další…

Natix
    Účastník

BoRo:
    Nebo 3 CD zdarma! je taky dobrej fór.:_) A pokud jde o jeho shánění, tak se jeho nákup občas náročností blížil hledání Svatého grálu, teda aspoň u náš v ČB. Každopádně úplně nejlepší je hláška „Xmag – opět denně aktualizován!“, když na hlavní stránce pořád mají číslo #92. :oD:oD

Jinak když pominu, že dvě CD z těch třech, co jsem si koupil, byla částečně vadná, tak šlo o luxusní kompilačky, jde o Tiësto presents Magik Muzik z roku 2004, Marco V z roku 2006 a letošní Sensation White presents Gabriel & Dresden.:-P

BoRo
    Člen

jj,Preach a Fischer s Murphy. Nebral jsem ho pres pulroku,uz me nebavilo se na nej vyptavat. Dostaval ten hlucnej slogan,casak+cd zadarmo 99kc nebo casak+dvd zadarmo 199kc

M.i.k.e
    Člen

Freezer : ted stoji kilo,s dvd 200…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kolik ten časák stojí? to asi nebude nic levnýho že?

M.i.k.e
    Člen

tak ja si treba nikdy nekupoval xmag proto,abych se docet neco o trancu…bral sem to,ze se dozvim i neco o ostatnich stylech,o kterejch sem toho az tolik nevedel…a hlavne pak kuli cds…ne vsechny byli tak dobry (hlavne v posledni dobe stojej celkem za prd az na par vyjimek),ale naslo se tam par skvostu…napr. vsechny tzri mixy od DJ Trávy,hardhouse od Lisy Lashes,celkem solidni cd od Preache,elcetroclash od Orbitha…bohuzel to sou vsechno uz hodne stary cd…z posledni doby stoji za zminku tak mozna 3-4…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak já Xmag v životě nekoupil, jak sem se dozvěděl, že je to antitrance časopis, tak jsem ho vymazal z hlavy, to už si radši koupím Bravíčko 😀
    na tenhle článek jsem docela zvědavej, ani bych se nedivil, kdyby si ho Xmag nějak pouprvail k obrazu svému 🙂

M.i.k.e
    Člen

ja kupuju Xmag taky uz jen kuli cds a dvds…kvalita clanku je tam v posledni dobe hodne pochybna…(ale na druhou stranu nejsou vsechny spatny)…kazdopadne Xmag kupuju normalne v traffice a s cd ani dvd sem problem nikdy nemel (a to sem It´s All Gone Pete Tong,Human traffic i Acid House uz arkrat zhlídnul)

Gizmo
    Člen

Xmagy nakupuju na akcich na jejich stanku pri odchodu dom … tzn jen stará čísla – prolitnu co psali a CD/DVD zaradim …B-]

Jo a add diesel … počítá se že mám auto s dieselovým motorem – že by platilo „KDO NECHROCHTÁ NENI TRANCER“ ????? :oD:oD:oD:oD

Natix: tak to mám zatím štěstí … treba It’s all gone Pete Tong už jsem schlédnul 3x a ostatní taky prošli kontrolou a pohoda

Natix
    Účastník

Já si zatím koupil 3 čísla s CD na stánku a dvě z nich byla částečně vadná. :_)

Starf
    Člen

hm a to sem si chtel objednat High Tech Soul DVD spolecne s tim novym 😐

BoRo
    Člen

jeste ze tak,ja jsem dostal jenom ten obal bez ceda

iamek
    Člen

xmag je hnus… Objednal jsem si u nich 13DVD a v jakem mi to prislo stavu jsem nezazil(potrhane,slepene,polamane obaly…)… hnuuuuuussssss

Fox Mulder
    Člen

2 Paya:
    „..tranceovou část jsem si dovolil upravit podle svého vkusu, protože se mi zdá, že pan Spaceboss trancem momentálně celkem opovrhuje..“

Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem začal Spacebosse registrovat někdy v letech 2003-2004, kdy ještě chodil sem na fórum, a to už tehdy trancem opovrhoval… Takže nic nového. 😉

Jsem na ten článek zvědavej. Kdy to má vycházet? Nebo už to vyšlo? Každopádně si ho koupim a pak tu na něj napíšu svůj názor. 😉

Paya
    Člen

hellman: já tu hlavičku před tím, než jsem držel v ruce výtisk, neviděl 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.