TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 301. až 312. (celkem z 312)
  • Autor

tento plátek už nekupuju asi 4 roky X[]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

paya: jj je to fakt bída, na jednu stranu se divim, žes vůbec sebral odvahu a vůli napsat do magu, kterej už tolikrát opovrhoval trancem (v důsledku čehož se imo nejednou zachoval pokrytecky), na druhou stranu doufám, že jim ukážeš, že nenosíme replay, la coste a podobný věci a trance pro nás znamená víc, než jen armin a tiesto.. taky se divim, žes souhlasil s tim, aby otiskli tvůj článek pod takovou hlavičkou, přijde mi to trochu jako sraní na hlavu (nemyslim to nijak proti tobě, to doufám víš)
    tohle mi fakt hne žlučí dycky!, ale hlavně, že píšou o trancu.. a co to kua vůbec je neo-trance??!! v matrixu poslouchali trance??? tohle je na hlavu, když se mluví o trancu v souvislosti s xmagem, vzpomenu si na rčení „mluvit do dubu“
    končim, musel bych bejt vulgární

Starf
    Člen

ja budu asi polovicni trancer :´-)) 4 roky sem mel diesel dziny, celkem kvalita, ale nekupovat sem je u nas, ale v Madarsku, kde sem je sehnal za polovic co tady, kdyz se podivam na ty ceny treba na Chodove, tak to je hrozne premrsteny %-)

Paya
    Člen

mám se vyjadřovat? 🙂 jj, jsem to já

tak tu upoutávku jsem nepsal, ale je dost přitažlivá, ne? :oD

byl jsem osloven jako trancer k tomu, abych se vyjádřil ke srovnání těchto dvou stylů z pera Spacebosse – výsledkem je to, že tranceovou část jsem si dovolil upravit podle svého vkusu, protože se mi zdá, že pan Spaceboss trancem momentálně celkem opovrhuje … nicméně nevím, neznám ho osobně, nesoudím ho

no nebylo to úplně jednoduché (samá nemalá dilemata) 😀 a ačkoliv vím, že není člověk ten, aby se zavděčil všem, snad se vám moje subjektivní popsání trance music bude líbit 😉

hellman: podle toho nadpisu bych si o obsahu možná myslel taky svoje 😉
    fox: díky za zájem! a k tomu Dieselu … opět, nadpis trochu zkresluje 🙂

dance-girl
    Člen

Fox Mulder: Jsme na tom stejně. A s těma svalama to u mě taky neni nějaký žhavý. Asi nejsme správný tranceři. :oD:-/

Fox Mulder
    Člen

Tak to si koupim! :´-))

Hlavně mě zajímaj Payovo argumenty.. 🙂 JInak koukám do skříně a nikde tam Diesel hadry nevidim.. Co vy? 🙂

Spacebossovo stupidní názory už znám. 😉

inferno
    Člen

kvůli tomu dvd o tom zauvažuji

Natix
    Účastník

XMAG se opakuje, přesně před rokem tam byl článek na úplně stejné téma. 😐

Když si na xmag.cz kliknete na preview, tak zjistíte, že tenhle článek je dvojstránka s titulkem Najdi 10 rozdílů. :_) No, ale možná si ho koupím kvůli tomu CD od Breetha, ještě uvidím. Ono stejně už moc Xmagů asi nevyjde…X[]

dukelak
    Člen

svaly a hadry od dieselu :´-)) to jsem jááááá :´-)):´-)):´-))anebo hadry a svaly od dieselu?

Starf
    Člen

ja to asi koupim kuli tomu DVD, trailer vypada docela zajimave :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

abych byl upřímnej, o prvnim článku si myslim svoje už před přečtenim a druhej bych si přečet jenom proto, abych věděl, co číhá na klapču..

K1aptcha
    Člen

v prodeji, mě se ho kupovat nechce, ale zajímají mě tyhle články:

Trance VERSUS Neo-trance :-O
    PVD, Armin, Tiesto, svaly a hadry od Dieselu VERSUS James Holden, Extrawelt, Guy Gerber, dlouhé patky a tričko s Nirvanou. A moderátoři: Paya VERSUS Spaceboss.

a jako liberečáka i tohle :oD
    Podpovrchem: Liberec
    Kdo ve městě na severu určuje trendy v hudbě, designu, módě a barové zábavě? Takhle Liberec určitě neznáte!

více na http://www.rave.cz/news.php?id=5485

kdyby si to někdo kupoval, tak povězte aspoň jestli to stojí za to, to kupovat, o čem případně jsou ty články atd. 🙂

Paya by se taky mohl vyjádřit… :oP (předpokládám, že se jedná o „našeho“ Payu :-))

a jinak to CD Breethe nevypadá špatně…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 301. až 312. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.