TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 312)
  • Autor
    Starf
    Člen

hugo: ja si objednaval 3 cisla xmagu a prisli mi asi za 2 dny, predplatitel nejsem :´-))

Hugoboss
    Člen

JO taky mi to přišlo – není to špatný… Ale ještě mi nepřišlo nový číslo XMAGU do schránky a to jsem předplatitel – takovou vyžádanou poštu bych bral radši než tohle!!!!!!!!!§§§§%-):-/:-O

Newman
    Člen

lol, dodnes jsem si myslel, že výraz spam je synonymem pro nevyžádanou poštu a Alešek tomu dal nový rozměr, to je borec :-O Taky bych mu nejradši něco poslal :_)

„Ne, opravdu, tohle není žádný spam, …“
    😀

BoRo
    Člen

jsem na mail dostal todle: Xpublishing News-První newsletter vůbec
    Zdravím v digitální éře!

Dovolte mi, abych Vám představil digitální časopis budoucnosti Newsletter, jehož první vydání jste právě obdrželi. Ne, opravdu, tohle není žádný spam, ale naopak váš dobrý průvodce po mnoha lahůdkách. Na internetu je dnes tolik informací, dat, setů a vůbec všeho, že už skoro není v lidských silách se tím vším proklikat. Newsletter chce být vaším pomocníkem v celém tom nadbytku informací na internetu. Nemusíte se bát, tohle nebude žádný komerční mailing, kde na Vás budeme hrnout další reklamu. A už vůbec nechceme být dalším rádoby informačním serverem, naplněným z 99% PR promotérů a firem. Spíš naopak, chceme Vám zprostředkovat to nejzajímavější z toho, co jsme zachytili na netu, kde je jaký dobrý film, jaká muzika k downloadu, co zajímavého se děje a kam vyrazit, co dělají redakce časopisů XPublishing, jaké časopisy přávě vycházejí a co právě poslouchají nebo doporučují. Svou velkou premiéru si zde odbude hodinový rádiový pořad XMAG RADIO Spolupracují s námi mnohé osobnosti taneční scény, v prvním vydání Newsletteru to jsou třeba Scan X, Josef Sedloň, Breeth, Im Cyber, Machine Funck, Tibor Holoda a Indy.
    Budme velmi rádi, pokud nám s tím vším pomůžete i Vy. Pomožte nám sehnat další čtenáře Newsletteru ve velké vánoční soutěži o super ceny. Hraje se o hodinky, sluchátka, mobilní telefon, parfém a nebo třeba o vstupenky na párty jako Creamfields, v9kend, Stereo Mcs, Paul Wall…
    Máte svoje tipy na dobré sety, filmy, informace, zajímavosti, výstavy nebo třeba pěkný výlet někam do přírody? Tak nám je pošlete! Chcete s námi více spolupracovat, nejen na tvorbě Newsletteru, ale třeba i na časopisech jako je XMAG, Hype nebo Street? Tak nám napište na email hermez@xpublishing.cz

Hezky barvopestrý listopad přeje
    Aleš Bleha
    :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andre napsal(a):
    ——————————————————-
    > sb: wow, arogance se zas ukázala…. no nic, tady
    > je vidět, že nic jiného než urážet neumíš… je mi
    > tě upřímně líto… :-/

co jinýho odepsat na takový bláboly? :_)

andre
    Člen

sb: wow, arogance se zas ukázala…. no nic, tady je vidět, že nic jiného než urážet neumíš… je mi tě upřímně líto… :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andre napsal(a):
    ——————————————————-
    > ad2) fox mulder to nepoužil pro to,aby měl z toho
    > nějaký prospěch,takže žaloba by neuspěla…
    > a vůbec – může se tady diskutovat o xmagu? není to
    > trestné?

diskutovat si tu můžete o čem chcete, ale ne bez souhlasu zveřejňovat plné verze článků… to pochopí snad i trancer ne? :oD

a myslíš, že když porušíš autorská práva, ale nemáš z toho žádný prospěch, tak je všechno ok? celkem naivni nazor. oni jsou asi všichni ti piráti, kteří dávají na net nejrůznější audio a video soubory, aniž by z toho cokoliv měli, pozavíraní úplně náhodou, co? %-)

to je fakt argumentace na úrovni žáka ZŠ. Jestli jsi, tak sorry 😐

Gizmo
    Člen

spaceboss : nadruhou stranu pokud si za svým názorem stojíš …:oD:oD:oD

iamek
    Člen

spaceboss: To nemusis ani posilat :-O

andre
    Člen

spaceboss:
    ad1) ne,myslím,že horší by už to nebylo, ptže (nejen) tady už to všichni ví….
    ad2) fox mulder to nepoužil pro to,aby měl z toho nějaký prospěch,takže žaloba by neuspěla…
    a vůbec – může se tady diskutovat o xmagu? není to trestné?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Paya – uaa presne!! co takhle aby spaceboss
    > zverejnil verzi kterou zaslal bez uprav.. Rad byhc
    > si pocetl..

proč? abyste si mohli ještě víc postěžovat, co je to ten spaceboss za kokota? nemám žádný důvod zveřejňovat nějaké pracovní nebo nevydané verze článků……

mně docela vadí i to, že je tu ta verze, která vyšla v časopise.. kdyby se alespoň Fox Mulder obtěžoval a napsal do redakce email, zda to může použít. o nějakém copyrightu asi doteď zřejmě neslyšel.

deivis
    Člen

Paya – uaa presne!! co takhle aby spaceboss zverejnil verzi kterou zaslal bez uprav.. Rad byhc si pocetl..

Sq4Raa
    Člen

Gizmo: Stačí kliknout na jeho podpis 😉

Gizmo
    Člen

Xmag: Bohužel ne každý tu má dostatečné schopnosti pokud jde o psaní článků – toho nejlepšího recenzenta a autora nej rozhovorů v oblasti trance music v čechách (IMHO) jste již oslovili, a myslím, že lepší se tu (v téhle diskuzi) asi naverbovat nedá – pokud snahu „oživit“ Xmag i pro lidi poslouchající Trance tak, aby se po přečtení článku o akci/interpretovi/albu/tracku nemuseli rozčílit, tak ta snaha je jistě chválihodná – pokud je to myšleno vážně zkuste do nějakého z příštích čísel zařadit článek čistě v Payově režii na nějaké tranceové téma … a tím samozřejmě nemyslím články s nadpisem „Zvrácenost tranceové kultury v ČR“ a podobně …

A nebo možná Andrews s tím, že očividně pokud jde o historii a teorii stylů tak tu více méně pravidelně vystupuje v pozici znalce (bráno v dobrém).

Je mi ale jasné, že to naráží na jejich chuť – ale faktem je že z Payova pera je 99% věcí nadmíru kvalitních a od Anrewse bych si s chutí něco přečet (ucelenějšího než post v diskuzi).B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.