TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 310)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

Dejve a jak je to s tou vstupenkou?předpokládám,že sem pochopil dobře,že 950 plus vstupenka?:-D

Jinak,kolik je to za tu jejich cenu ted na naše?

DjDkD@ve
    Člen

to komar:

Tak nepočítal jsem to na plnou obsazenost busu, protože ani náhodou nebude 😉
    Krom toho máš jistotu, že i kdyby jelo nakonec 15 lidí, tak se pojede za stejných podmínek a mimochodem, jezdit do Polska autem je o auto :oD (silnice v Polsku se podobají víc tankodromu, než silnici :oD )

komar
    Člen

Hmm, tak to mi přijde celkem dost….když jsem si já onehdy počítal náklady na cestu autem ve čtyřech tak mi to vycházelo na nějakých 650/osoba i s docela velkou rezervou…A to většinou vycházejí autobusy líp :oP

DjDkD@ve
    Člen

Kurnik jste mě nějak předběhli v té diskusi……..

Ja uz mam objednanej autobus……..

Cena by byla 950,- Kč (zpáteční cesta + pojištění) + vlastní lupen (respektive bych ho mohl objednat 10 lidem, kteří nemají mezinárodní platební kartu)……..

Jelo by se i za předpokladu, že by bylo pouze 15 lidí.

Kdo má vážný zájem, tak pište přihlášky na můj email: djdkdave@poslouchej.net

Brzy bude i oficiální tisková zpráva.

kuba_lysa
    Člen

Ahoj, tranceXplosion vypadá velmi vypečeně , takže bych se docela s chutí přidal. Zkusím ukecat kámoše, se kterejma jezdíme, estli pojedou taky…

Gizmo
    Člen

jak jsem psal – tou dobou budu na Italsko-švýcarském pomezí lyžnit … B-]B-]B-]

ondrab
    Člen

tak uz by to chtelo zacit hlasit, kdo by teda pripadne jel, aby se spocitala cena, jestli by to vubec melo smysl..

ondrab:

těžko říct …nevím jka to ten dopravce počítá

prochi
    Člen

jinak teoreticky tu ve foru už dříve projevilo zájem až 20 lidi,vychazim z toho,že v autě by nejeli sami…..

ondrab
    Člen

martassisco:no a slo by rict nejak predbezne co by to asi stalo?

zařídit jde všechno. Jde jen o to kolik do toh kdo chce investovat 😉 ..mikrobus by asi určo vyšel dráž ale zase do busu by se muselo sehnat min 35 lidí

ondrab
    Člen

martassisco:no kdyby se to povedlo takhle pekne zaridit, tak by to bylo super..pak uz jen sehnat listkyB-]

mikrobus by taky nebyl problem, ale zase to nevím jak to vychází… lepší by bylo zaplnit bus a to pak vyjde „na hubičku“ … bojím se, že mikrobusem by to bylo docela drahý. Zjistím za kolik by nás tam odvezl 🙂

andre
    Člen

John O´Callaghan bude 28.06.2008 v Dopleru

bajkal
    Člen

nejlepsi by byl mikrobus a dale jako prirucni zavazadla by byly sudy piva:-)pro to jsem vsemi 1O.Hezky jeden pro me a zbytek pro Vas:oP:oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.