TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 310)
  • Autor
    M4RT1NEK
    Člen

Martassisco : a co mikrobus?

ondrab:

někde… třeba u mě B-]……když bude dost lidí není problém zařídit ze dne na den bus 😉 …

ondrab
    Člen

jestli by se jelo a povedlo se treba nekde sehnat aji nakej mikrobus nebo rovnou celej bus tak jedu urcite:-D

M4RT1NEK
    Člen

no zatím to nevypadá že by bylo moc zájemců :_)

bajkal
    Člen

ja bych jel mluvil jsem z Martym a snad se vypravi auto smer Poznan.Proste stoji to za to:-)

prochi
    Člen

doplnim jen co jsem napsal v prvni příspěvku:

Po dohodě s Martassiscem, který už organizoval autobus na Sensation White silvestr v Německu,se uvažuje o autobusovém zájezdu na tuto akci,proto se ptám jestli by byl zájem,mnozí ho už zde projevili,tak jestli ho mají stále tak se zatím nezávazně mohou přihlásit,podotýkám,že lístky by se musely nakoupit individuálně nebo po skupinkách,protože FTB.pl nepovoluje koupi více jak 10 lístků na jeden účet.Pokud bude dostatečný počet zájemců,vypraví se bus.

prochi
    Člen

a co Rank 1?na TE bude jen dj set,tady bude live,tak menna se neoposloucha,stonefaci taky ne,halliwel to bude rozsekavacka nejvetsi a callaghan bude skutecna bomba,pepe tak ten je jasny…….durand,mozna vrzac ale kdyz bude vrzat rychle a dobre tak proc ne 🙂

komar
    Člen

no tak jasně, ale john o callaghana uvidím na trance energy, stoneface and terminal týden předtím v retru, menno tu byl taky nedávno (i když kluk je to kluk sakra šikovnej a dost ho můžu :P)….durand bude vrzačka…no a teď se jen rozmýšlím jestli eddie halliwell a guisuppe (kterýho jsem omylem prošvihl v retru-(() jsou pro mne dostatečná motivace k dalšímu utrácení :´-))

prochi
    Člen

ok,ale takovy lineup je proste unikat,to by byla skoda vynechat

komar
    Člen

prochi: no vzhledem k tomu, že jsem předopkládal třetí vlnu jako poslední, tak jsem rozhlásil mezi zůčastněnené, že nejedem…tím pádem jsem teď sám samotinký a budu uvažovat jestli budu šetřit na nadcházející akce, či se vypravím….tzn. zatím místo je ale jestli pojedu je teď aktuálne 50:50:oD

prochi
    Člen

komar:jedeš autem?ono doufam že to vyjde a pujde jet s martinkem,ale kdyby to neslo,myslis že bys mel teoreticky jedno misto v aute navic?

komar
    Člen

Wow, tak to jsem netušil…každopádně dík za link, to ještě přehodnotím 😛

prochi
    Člen

lidi co to melete,je v prodeji 4 vlna listku a je jich kolem 850:

http://www.ftb.pl/bilety.asp?id=304

komar
    Člen

Ne, lístky už nejsou…pouze VIP tickety za 260 zlotych…já asi tuhle akci nakonec vynechám, přeci jen za únor a březen bude spousta jiných parties v čele s Trance Energy:´-))

ondrab
    Člen

martin:ja bych jel, ale mam dojem, ze se listky uz neprodavaj ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.