TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 310)
  • Autor
    M4RT1NEK
    Člen

Tak budu v pondělí vědět zdali pojedu … v případě že ano, kdo by jel? bylo by to na celý víkend, cenu netusim… :oD

M4RT1NEK
    Člen

ondrab – ty já nevím, musím to probrat se školou a svým deníčkem ještě…:-|

ondrab
    Člen

martas:tak co…ako si sa rozhodol?

M4RT1NEK
    Člen

taky jsem s nema nemel nikdy problem… vzdycky doslo …

ondrab
    Člen

milan:no tak to nevim jak si to delal…tuhle akci sem teda nezkousel, ale pres ten samej portal sem kupoval 3 na polskou senzaci a bez problemu..placeno normalne z uctu..

milan
    Člen

ondrab – problém je v tom, že jsem si ty lístky pokoušel sehnat (na I love new year) a nepovedlo se ani když jsem je chtěl zaplatit z účtu na účet…
    btw máš icq?tady bysme byli asi už hodně OT:oP

ondrab
    Člen

milan:a co vadi na tom, ze se to prodava pouze pres ftb??..ja sem od nich mel listky na polskou sensation a vsechno bylo bez problemu..kdyby sme si kazdej sehnali listky a dave by zajistil jen autobus, by bylo myslim asi nejjednodussi…

2DjDkD@ve:

to ja vim, jen mi to prijde hrozne lito, diky polsky neschopnosti :_)prijit o tak skvelou akcicku

DjDkD@ve
    Člen

to katterina123:

to by bylo hodne slozite a hlavne velmi neprehledne………

milan
    Člen

katterina123 – Jestli lístek seženeš, tak napiš podrobnej způsob jak:oD. Já mám zato, že se to prodává právě jenom přes FTB-((

2DjDkD@ve :
    -(( a kdyby jsme si sehnali listky sami?myslis ze bysme meli vubec sanci..a pak nejaky mensi busik usporadat?;-)

DjDkD@ve
    Člen

Zatim mi neodpovedel ani kontakt ve FTB……..

Proste polaci, no…….

iamek
    Člen

Dave: Jak to vypada? 🙁

komar
    Člen

Tak lístky jsou od včera už opět v prodeji ale aktuálně jestli rozumím správně (Pozostało biletów:) už jen 693….a to už bude jako všechno?Snad ne…

Magico
    Člen

Ach jo, taky bych se tam rád podíval, bohužel mám joba o víkendech:-| Pošlete mi alespoň pohled jaký to tam bylo:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.