TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 310)
  • Autor

2 DjDkD@ve :
    tak co zadny novy zpravy ohledne listku?

prochi
    Člen

komar:ahoj,kdyby nebyl bus ty bys tam jel autem?hodne o to stojim tam jet ale nehodlam jet 12 hodin vlakem……myslis že teoreticky bys mohl mít místo i pro mě?

bajkal
    Člen

jj to by chtelo vsak se uvidi ale i hotel tam je okolo 40 zl na noc coz neni az tak moc

M4RT1NEK
    Člen

bajkal : to by bylo ale třeba sehnat spaní víš atd … což už je horší … :_)

bajkal
    Člen

No kdyz pojede martinek tak bych se nechal ukecat :-)to by byl zase bordelllllB-]

M4RT1NEK
    Člen

komar : lístky pujdou koupit přes portál http://www.ftb.pl/ a s tím mám zkušenosti 😉 jinak do Poznaně jsem autem frčel už 3X :oD:oD:oD pokud Dave nesežene lístky a neudělá zájezd,pojedu autem, ale neslibuju :-!

2 DjDkD@ve:

diky moc DjDkD@ve, tak pak dej vedet jak si dopald 😉 drzime palce B-]

DjDkD@ve
    Člen

Furt se snazim vyresit problem s listky, pocitam, ze do stredy by mohlo byt jasneji…………

komar
    Člen

Hmm, tak listky predpokladam ze budeme muset asi kupovat samostatne…ma nekdo zkusenosti s MSMevents?Daji se koupit listky pres nejaky portal pres net, nebo jak to resite?

iamek
    Člen

Presne tak bude zajezd? Jel bych

M4RT1NEK
    Člen

tak jak ? třetí várka lístků půjde do prodeje 14.12. nejspíše za cenu asi 99 pln = +- 750 kč

ahojky tak jak to teda vypada s tema listkama?daji se sehnat nebo uz je to beznadejny? a busik se teda asi poradat nebude co :-/

komar
    Člen

Tuhle akci mam rozhodne v planu, pokud se nejak poresi listky, tak bych mel pripadne zatim 2 mista v aute z prahy volne…tak se muzeme po 14.12. az budeme vedet co s listkama nejak domluvit:´-))

Last
    Účastník

prochi: curas na zachodek, nepotrebujes krmit… zname :oP:oD

prochi
    Člen

pokud by by bus nebyl prosil bych taky o odvoz,jsem mily,nenarocny,privetivy :oD asi by bylo nejvhodnejsi s martinkem,pro me je nejbliz 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.