TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 310)
  • Autor
    ondrab
    Člen

jim cosi:no to jo..tvou karou by sme dojeli tak mozna do Pohorelic:oD:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ondrab : ..Ja ti ho drzim !!! …Kdyztak pojedem moji žůůžo karou 🙂

ondrab
    Člen

martinek:doufam, ze me pripadne drzis flekaB-]

bajkal
    Člen

jj jestli pojede marty pojedu taky nase banda nesmii chybet:-)

iamek
    Člen

Martinek: Kdyby jsi mel v aute free ozvy se :)… Bydlime pomerne kousek od sebe :)…

Gizmo
    Člen

Poznan je dojezduschopna ze M4RT1NEK 🙂 je fakt ze termin rusi variantu mezizastavky ve Wroclawi jako cestou na SoS – to bych určitě zopaknul na neco v lete a v ramci mezizastavky stativ s sebou a pofotit si…

Housik
    Člen

Tu Poznan bych dal taky, asi autem. Měl bych pak 1-2 místa volné. Otázkou je, co lístky… Dají se koupit přes web?

M4RT1NEK
    Člen

Možná pokud se rozhodnu jet, pojedu autem … :oP

Klouci
    Člen

jel bych taky…:)ještě sem nebyl na párty v zahraničí

milan
    Člen

Dave – Tak u nich je to normální. To neřeš. Mě taky neodepsali, když jsem se ptal tehdá na Silvestra:oD

Lukin_
    Člen

Já bych to viděl na tu druhou možnost a nebo je taky varianta že se ozvou ale pozděX[]

DjDkD@ve
    Člen

Zatim nic, zkusim to jeste dojednat jeste pres ftb, zrejme posledni sance, protoze organizator nereagoval ani na jeden ze 4 emailu, co jsem jim poslal……….
    Bud neumi english, nebo jsou to ignoranti……….

J.Clara
    Člen

Já chci jet taky!!! Jsme 2.

komar
    Člen

2DjDkD@ve: nejaky pokrok?

Narko
    Člen

jeste ze na sensation white ve wroclavi se dali listky koupit v pohode na netu 🙂 mozna jsem po snadnem koupeni listku byl blahovy a cekal jsem ze v hale v pohode zaplatim Eurama nebo si tam vymenim eura za zloti…bohuzel realita byla takova ze nikdo z nasi ctyr clenne osadky auta zloti nemel a v hale po smenarne ani pamatky a navic se vse platilo zetony….nastesti nas zachranili dva cesi ktere jsme potkali v mackanici pred halou a vymenili nam nejake zloti za ceske penize jinak bych si nedokazal predstavit prezit SW bez penez 😛
    takze az priste do polska tak zloti sebou jinak si nejspis ani neskrtnete 🙂 ENJOY:´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.