TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 310)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak fajn, nic sem neviděl :´-))

Fox Mulder
    Člen

2 prochi: No proto! 😉

prochi
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > nepruď mravokárče

neprudim,jen jsem upozornil,nemusi me poslouchat,pokud chteji tak muzou dal psat,nebudu jim upirat jejich lidska prava :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nepruď mravokárče

prochi
    Člen

kluci jste tu trochu OT 🙂 ne ze by mi to nejak vadilo,zvlast kdyz sam taky mam rad jezdeni na SNB ale mohli jste si dat na sebe mail nebo ICQ a komunikovat takhle

Gizmo
    Člen

milan: :oD:oD tak už zbývá jen nahrnout pár kopců aby byla podobná nabídka sjezdovek a vyvraždit polovinu lyžařů aby odpovídali fronty u lanovek :oD:oD:oD:oD

milan
    Člen

Na co jezdit do Alp, když už teď je u nás sněhu dostatek:-P%-):´-))

Gizmo
    Člen

hellman: v Tonale jsem byl loni – jj to je ta závodní černá – moooc pěkná akorát ten dojezd je naprd …

Fox Mulder : ne to ne … třeba se někdo chytne původniho tématu :oD:oD:oD jakej že to byl ??? 😐

Fox Mulder
    Člen

Nepřejmenujeme ten topic?? :-D:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

gizmo: http://www.puxtravel.cz/domains/puxtravel.cz/images/zajezdy/italie/mapky/ponte_di_legno.jpg
    doporučuju passo contrabandieri a tu sjezdovku vedle.. málo lidí, jen občas slušně namrzlý
    černou kabinku naproti nevim, tam nikdy nebyl sníh.. a v pontedilegno taky docela hezký svahy
    a bombardino rulez :D:D
    hej už sme dost mimo :oD

Gizmo
    Člen

Hellman: add nápoje – v Passo Tonale se nám minulej rok osvědčila šťastná hodinka 🙂 – co koupíš dostaneš po 2. – hned z lyží do baru a nalačno … to byla síla

BTW doufám že je v Livignu taky takovej hezkej svah jako v Tonale závodní černá (jezdí se tam světový pohár) Mlask Mlask ale teda to jen na lyžích – prkno musím nejdřív ovládnout :´-))

Pro mě je to momentálně světýlko naděje – za celý rok jsem nebyl na dovče takže se těším jak malej …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

gizmo: ale kdyby to bylo PM, tak bych ti přece nemohl napsat, že livigno je perfektní na lyžování, moc se mi tam líbilo :oD:oD
    btw: barvu doporučuju doladit různými nápoji B-]

Gizmo
    Člen

Fox : Livigno 28.1.-4.2. … bude to prdel …od kámošky nafasuju prkno (letos jsem ho jeden den kočíroval v Tonale a sem zvedavej jak moc se na něm zase pomlátim … inu pokud nejste rasisti – i modrýho mě budete mít rádi :oD:oD:oD)

Tohle je naprostý off topic a důsledek absence osobních vzkazovníků B-]

Edit : Už se těším na tuhle funkcionalitu, pokud bude v novém fóru

iamek
    Člen

Dave: Zkus ten zajezd a kdyz bude jedu na 100%

Fox Mulder
    Člen

2 Gizmo: Kam jedeš do Alp? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.