TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 310)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

to komar:

Posli mi klasickou prihlasku na email djdkdave@poslouchej.net
    prednet RMI Trance Xplosion
    udaje:
    jméno, příjmení, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem)

Az dojde registrace, tak ti poslu potvrzeni a posledni info 😉

komar
    Člen

2dave: tak „já to tedy beru šéfe“ sm15 Jak se dohodneme, chceš klasicky poslat přihlášku na mail, peníze cash u autobusu nebo poslat dodatečně na účet? Ještě něco důležitého vědět (předpokládám že si rozesílal klasický „how to behave“ mail sm16) ?

M4RT1NEK
    Člen

no jestli tam jako loni budou brát 1 zloty za wc tak budu chcát někde na zeď sm15

bajkal
    Člen

Ja uz se tesimmmmsm4jak malej jardaaaaa tedy pardon nbajkal mnooosm5Jinak katty preju brzke uzdraveni a napis mi na mail ci sem jak natacis video treba by se neco dalo udelat pokusil bych se o to,sice jsem levej jak patrona ale coooooooosm2Mailje bajkal1@seznam.cz

DjDkD@ve
    Člen

to komar:

To volne misto je i s listkem, ale pojisteni bysis uz musel zaridit sam, protze ja uz jsem to dnes zarizoval (zitra a pozitri bych to uz nestihal kvuli praci……..).

Cele te to prijde na 1.800,- Kc.

Ceny v Polsku jsou v pohode, vse se pohybuje kolem 5 Zlotych, trika tam jsou taky za celkem lidovou cenu kolem 30 – 40 Zlotych, takze by ti v pohode melo stacit kolem 100 Zlotych……

prochi
    Člen

na pol akcich byva levno,minule jsem na creamfields relativne utracel a jeste jsem stejně bral prachy domu….skoda že jsem je vyměnil,nemusel bych je ted resit…..

prochi
    Člen

super komar,drzim palce,bylo by to dobry pro tebe i pro katty,ktera by aspon neztratila peníze sm4

komar
    Člen

no když vidím to volné místo tak začínám vážně uvažovat… Ty bys měl davee kdyžtak lístek, nebo jak by se to řešilo? A ví někdo přibližné ceny na polských akcích v PLN (triko, voda – víc po případné akci v autobuse netřebasm15), abych věděl kolik peněz vyměnit s sebou…

Zítra jsem pracovně na jedné odborné přednášce, ale odpoledne po čtvrtý/pátý bych se měl vracet do kanclu, takže budu dostupný, abych si tady přečetl info a dal definitivně vědět jestli bych se k téhle famózní akci připojil nebo ne, jestli je to ok….

P.S. případně moje icq 327-986-851

DjDkD@ve
    Člen

to Dratic:

u magistraly je parkoviste, tak tam (nad pristupovou halou hl. vlakoveho nadrazi) 😉

Drazic
    Člen

DjDkD@ve: …jeste takova pozn.odjez z vlak.nadrazi a sraz je myslen kde presne?sm2

DjDkD@ve
    Člen

Jinak je stale jeste volne to jedno misto……………

Zda se, ze mr. richardexx je jen dalsi tluchuba……… sm6

DjDkD@ve
    Člen

to ondrab:

to ti uplne presne nereknu, ale pocitam s dobou kolem 14 hodiny + – hodka (podle aktualni dopravy)………

ondrab
    Člen

dave:a na kolikatou vidis prijezd zpet do Prahy??

DjDkD@ve
    Člen

to richardexx:

zrejme se jedno misto uvolni (po katterina123), pokud chces jet, tak mi posli nasledujici registracni udaje do emailu:
    Povinné údaje: jméno, příjmení, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem)

Vse posli co nejdriv (nejlepe hned sm15 ) na email djdkdave@poslouchej.net

To katterina123:

od tebe bych zase potreboval nejake oficialni vyjadreni, dnes budu delat pojisteni, tak potrebuji vedet jestli ti ho tedy mam vubec zrizovat??? Dej mi pls vedet do cca 14 hodiny (nejlepe emailem)……..

richardexx
    Člen

hale je jeste volno, resp, ze bych za nekoho jel kdo nejede? 🙂 kdyztak se mi ozvete 🙂 ja bych jel

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.