Takže DjdkDave organizuje zájezd na tuto akci,proto přepisuji,to už napsal níže 🙂
Takze oficiální tiskovku naleznete zde:
http://www.poslouchej.net/6296-Pripravujeme-zajezd-na-RMI-Trance-Xplosion.html
Cena zájezdu je stanovena na 950,- Kč (zpáteční cesta autobusem + základní pojištění do zahraničí na 2 dny) + cena lístku, který stojí v přepočtu cca 850,- Kč. Dohromady tedy celkem 1.800,- Kč. Bohužel se nám zatím nepodařilo domluvit se s promotérem na dodávce lístků, takže si je musíte všichni koupit v e-shopu zvlášť (já mohu zajistit pouze 10 lupenů pro ty co nemají kreditní kartu):
http://global.ftb.pl/?section=tickets&mod=order&id=304
Časový plán zájezdu:
Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží (vlakového), plánujeme 2.2.2008 ve 13:00. Do Polské Poznaně přijedeme okolo 20. hodiny večerní, kde zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do 06:00, kdy se opět sejdeme u autobusu (přesný čas odjezdu stanovíme až přímo na místě). Příjezd zpět do Prahy je odhadován 3.2.2008 kolem 13. hodiny.
Své závazné přihlášky a případné dotazy posílejte na email: djdkdave@poslouchej.net
V emailu uvádějte následující registrační údaje:
jméno, příjmení, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem).
podle me monstrozni lineup,financne by to mohlo byt zajimavejsi jak TE,ale je to trochu tim že tam hraje moje srděční slabost,eddie Halliwell.
jinak napisu zde i me male zhodnoceni lineupu:
1.Eddie Halliwell……..po setu na Creamech bych si ho dal hned znova,nevahal bych ani minutu,to je moje srdcovka
2.Rank 1 Live act…….to je dalsi uplna pecka,neslysel jsem ho,moc ho chci videt a navic live….co vic si prat
3.John O’callaghan…..pro me headliner sam o sobe,proste tvorba uzasna tak uz ho chci slyset taky jednou na zivo
4.Menno de Jong….to snad asi nemusim komentovat :oD
5.Giuseppe Ottaviani…….mrzelo me ze jsem nejel na Smichoff afterparty,z videa i z ohlasu to proste musi byt bomba….navic jeho tvorbu mam obvzlaste rad
6.Stoneface & Terminal……..libil se mi jejich set na Creamech a klidne bych si je dal znova
7.Richard Durand…….nejak se nim nezaobyvam ale par jeho remixu se mi libi tak proc ne
Lineup je pro me proste naprosto uzasny……zadna superhvezdnost ale za to kvalita a to poradna…..7 kvalitnich jmen to je proste muj sen a vim ze UM mi ho nesplni pac bude vzdycky hledet na hvezdnost a proste vic ze tak blizko tolik kvalitnich jmen naraz nikdy neuvidim………nepotrebuju jet na TE abych videl po nekolikate hvezdy typu tiesta aj….staci mi RTX