TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 310)
  • Autor
    bajkal
    Člen

nevadi Ondro mi te seznamime,ale budes hodnej jasnyyyyyyyy:oD:oPje to moc slusne devce a ty bys ji mohl zkazit.:-)A horvi ty jedes nami jo??

Horvi
    Člen

Hustě, musím jít na brigádu :oD 2 DjdkD@ve – Dík :o)

ondrab
    Člen

aha, tak jestli to je ta slecna na fotce co linknul bajkec, tak ju teda neznam-((

bajkal
    Člen

http://www.seznamzabavy.cz/fotoreporty-foto.php?co=401&foto=7
    Podle me jsi na fotce jsem linej jinou hledat:-)a jeste,rekni ze ne:-)Jinak treba tam s tebou pojede Partygirl kdo vi……………:oD:oD
    To Hoky jo znas ji:-) ale pivo si s ni dam ja:-):-):-):-)

2 bajkal:

jj tak to myslis jinou slecnu…jukni se na fotku od magica jak nas fotil v ty hospe…ja jsem ta vepredu ne ta vedle tebe;-)

hoky
    Člen

já ju taky znám:-D

ondrab
    Člen

tak ja teda vubec netusim kdopak ta kata je%-)

DjDkD@ve
    Člen

to katterina123:

Ja si te taky pamatuji, aby taky ne :oD

PS: Spis bych rekl narozdil od Bajkala, ze mas hnede vlasy, no a s tim ostatnim nelze nic jineho, nezli souhlasit :oD

bajkal
    Člen

nic vodka se beru do busu:-)a red taky:-)Jinak kato to vis ,ze si te pamatuju.Cernovlasa hezka mlada holka:-)sedeli jsme blizko sebe v hospode pred smichovem:-)a kecal jsem s tvym pritelem ci co:-)A hlavne bude v buse super naladaaaaaaaaaaaaa:_)

2ondrab:
    no to nevim jestli me znas….a nebo nove poznas:oD

ondrab
    Člen

katterina123:a ktera ty vlastne si??;-)..znam ta?

2bajkal: ok plati…tak aspon tam nepojedu uplne sama:oD…hej uz si me tu nekdo pomatuje..to je dobryB-]

ondrab
    Člen

bajkal:covece, co ty tam ale budes delat bez vodoky s redbullem??..to by me teda zajimalo:oD

bajkal
    Člen

Super nadherna baba jede s nama:-)A to bude jeste natacet.Sedim s tebou:oP:oP:oDJinak uz se to blizi

tak razim s vama B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.