TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 400 do Holandska

• Toto téma obsahuje celkem 220 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel scorpion a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 221)
  • Autor
    Kyana
    Člen

Super, díky za info sm4

ics
    Člen

Jelikoz mi dneska odesel telefon, musim koupit novej a nikam nejedu.. 🙁 tak si tam toho Kandiho uzijte za me… 🙁

DjDkD@ve
    Člen

Platí se předem, a to převodem na účet.

V současné době bohatě postačí občanka.

milan
    Člen

Občanka vystačí. Po evropské unii projedete většinou už jenom na občanku…teda potřebovat ju budete hlavně u vstupu (pokud teda budou kontrolovat) a jenom ve vyjímečných situacích. Jinak ani nepoznáte že jste projeli hranice.

Flash2001
    Účastník

Nemo: tak jusm4

Nemo
    Člen

Flash 2001 jedemeeeee 😀

do holandska ani nebudete vedět že projíždíte hranicema..;) a do nemecka už skoro taky ne..;)

Kyana
    Člen

Sunrise !!! my máme propojený mozky??!!!! sm0

Kyana
    Člen

Taky bych jela, ale taky mě zajímá stejně jako se ptá Sunrise, jakým způsobem se to platí a pak jestli je potřeba cestovní pas nebo jestli bude stačit občanka … díkas za odpověď

Sunrise
    Člen

Jo a ještě…nevíte někdo, jestli na hranicích postačí občanka???

Sunrise
    Člen

Jeduuuuuuuuuuuuuuuu….jenom by mě zajímalo ještě nějaký info…např. jakym způsobem se to platí…já jen, že ty prachy ještě tedka hnedka nemám…mno jo, musim si pořídit hooodně kvalitní tiskárnu…sm2

Flash2001
    Účastník

Do 15.3. se rozhodnu určitě, momentálně spíš se přikláním k tomu jet.

Partygirl
    Člen

ja uz sem sehnala asi 4,ale jestli se uz zaregistrovali,nevim.. klub je super,lajna tez.. tak se sakra hlaste!!! sm0

Newman
    Člen

[quote milan]...tak proč se nikomu nechce? Vy jste líní až hrůza. Ekonomická krize?sm16[/quote]

Uvědom si, že den předtím se konají další kvalitní party, navíc u nás doma sm4 Tohle není o lenosti…

Už se ví, kolik jede přibližně lidí?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 221)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.