TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 400 do Holandska

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 221)
  • Autor
    milan
    Člen

newman – Ty jsi tehdá nejel na Beautiful things, když se čekalo přes hodinu za Břeclaví kvůli bouřce?sm15..pár lidí odsud v tom vlaku bylo takysm16

milan
    Člen

iamek – já skoro pokaždé když jedu do Prahy. Holt to spojení nevymysleli. Odpoledne se třeba čeká na spoj hodinu a půl v Olomouci a ráno je to takhle natěsno. Příště pojedu asi do Prahy přes Brno, ptže to je snad nějaký prokletí. Posledně jsem jel na SW, nebo kam to bylo a s naším vlakem se u Zábřehu srazil nákladní. Nikomu se naštěstí nic nestalo, ale bylo to jenom o kousek. Střepy vletěli do lokomotivy zrovna na opačnou stranu než byl strojvůdce, takže sme měli docela štěstí. Psalo se o tom i v novinách. Když jsem jezdil do školy v České třebové, tak jednou bylo spoždění 400minut kvůli nějaké poruše. Mám to někde ještě i vyfocený. A to už mají ten koridor u Červenky opravenej, tak nevím kde byl problém.
    Záleží odkud jezdíš. Pokud bydlíš v okresním nebo větším městě, neměl bys mít problém, ale pokud bydlíš v městě s 13 000 obyvateli, tak prostě to Pendolíno na ten vlak nepočká, aji když by 5 minut mohlo. U nás se totiž musí čekat v Bohuňovicích ještě na vlak z Olomouce, ptže tam pak je jednokolejka.
    Já bych ti mohl moje příhody s dráhama jenom vyprávět.

Newman
    Člen

iamek: já měl jediný problém cestou z Prdele, holt i lokomotivy jsou jen stroje a tak se občas můžou porouchat. Jinak s ČD problém nemám, na akce ničím jiným než vlakem nejezdím, nikdy jsem kvůli zpoždění nepropásl něco důležitého. A už dost OT 😛

iamek
    Člen

milan : Ja jezdim CD 3 roky a nemel jsem jediny problem 😀 …

marky79
    Člen

Ahojky všici, zdravím z Liberce, co bych k těm dojmům dodala… prostě paráda, nemám ani slov, splnil se můj sen se dostat na ASOT. Můsím konstatovat, že souhlasím s Flashem, DJ Shah, neskutečný sympaťák, jeho set to byla jedna velká nádhera, místama jsem měla slzy v očích jak mě to dojímalo.
    pro mě milé překvapení Cosmic Gate, pěkný dupáček hlavně Nic Chagall si to neskutečně užíval, na takového staříka fakt dobrý.
    A Armínek pro mě hvězda, to co on dokáže zmixovat fakt někdy neskutečný a na konec ty jeho slzy dojetí..no všici jsme to vidělí z první řady.
    Děkuju všem za skvělí zážitek, bez té party by to nebylo taky ono. Tak snad v Blávě na Shaovi nebo v létě na street parade

milan
    Člen

Co dodat?jenom že jsem nasranej na český dráhy. vyjedu v sobotu ráno už o půl 4, abych byl krásně v 9 v praze a co se nestane, přijedu do Olomouce a Pendolíno pryčsm6. tak si říkám, že to aspoň stihnu dalším rychlíkem, tak jsem do něho nasedl, jenže další chyba, v Praze jsem byl chvilku před 11 a to už zájezdovej bus byl v***nevím co se zase kde stalo, že sme stáli před Pardubicema.
    Tak místo asotu jsem skončil v kině a večer v hospodě s panákama v ruce, kde hráli nějakej metal.
    Z mýho pohledu se jedná o průser rokusm17..ani si to asi nebudu pouštět ze záznamu, jinak bych musel českým drahám poslat výhrůžnej dopis…
    Škoda, že jsem nemohl jet už v pátek, ptže sem byl v práci.
    by mě zajímalo, jak by to řešili na drahách, kdybych měl někam letět, měl zabookovanou jízdenku a skrz spoždění let nestihl.
    btw Dopler se Shahem to jistí.
    abych nebyl nasranej ještě víc z těch vašich dojmů, tak jsem šel včera do práce na noční, když mi psal kolega z druhé směny, jestli bych si to s ním neprohodil.
    Příště beru dovolenou i den před odjezdem někam a radši si objednám v praze nějaký ubytování, ale kdo to má tušit. Když je v olomouci půl hodiny na přestup a dráhy dělají tak, že se to nestihne…ne nadarmo se říká čd = času dost….

Partygirl
    Člen

tak uz sem to lehce vstrebala a pripojuju i svy dojmy sm3

Klub:

Maassilo je jakasi tovarni hala,prostor pro trance party naprosto neobvyklej,ale citila sem se tam dobre.. prostoru bylo dost akorat pri Arminovo setu kapacita praskala ve svech a vedro bylo neskutecny,ale to byl detail,pze akce to byla naprosto uzasna! sm5

DJs:

Shah – me hned na zacatku naprosto rozsekal svym dokonalym setem 🙂 to se opravdu nedalo.. kuli nemu sem 2x utekla z fronty na zetony a chcipala 2 hod zizni,ale opravdu neslo nic jineho nez parit .. takovy nadherny melodie sem uz dlouho neslysela

Mr. Sam – slysela sem jen chvilku,mezitim mi utek Shah tudiz nemam foto 🙂 pekne to rezal

Emery – konecne sem si koupila piti a nez sme se presunuli na 2. stage tak nam utekla asi pul hod jeho setu.. tech 20 min co sem slysela bylo skvelych 🙂

Armin – je Buh 🙂 nevim jak jinak to popsat.. celou dobu si to za mixakem neskutecne uzival,my na nej parili v prnich radach,zahral luxusne,dokonce to chvilema i docela rezal,za pultem skakal,paril,2x sesel za lidma,podala sem si s nim ruku… proste sen 🙂 na konci setu kdyz se loucil s publikem a ja videla slzy dojeti v jeho ocich sem se rozbrecela taky.. na jeho set jen tak nezapomenu,bylo to nadherny! 🙂

Fila: kupodivu zadny sladky vokalky,ale spis narez 🙂 po setu sem ho ulovila na foto takze spokojenost

Cosmic Gate: me dost prekvapili.. zahrali vyborne,proskakala sem snad celej set 🙂

Patterson: slysela sem live prvne.. totalni silenec nakonec 🙂 rezal a rezal,ale vydrzela sem az do uplnyho konce

ceny: nevim,neprepocitavala sem.. neutratila sem skoro nic, jen 10 eur za vodu,zmrzku a Redbulla.. stanek s Merchadise chybel 🙁
    svetla,lasery: barevny lasery,svetla ve stylu TE,ale v mensim provedeni.. spokojenost
    satny: skrinky jako v Utrechtu

co me dojalo k slzam: tracky Lost a Not Enough Time .. a louceni Armina s publikem

celkove neskutecne nadherna akce,na kterou nezapomenu.. k tomu skvela parta lidi.. diky moc Davovi za zajezd a vsem ucastnikum zajezdu posilam pozdrav.. a tesim se na fotky 🙂

Flash2001
    Účastník

Asi je zbytečné zakládat kvůli tomu nový topic, tak hodím dojmy sem.

Musím říct, že očekávání jsem měl poměrně velká, ale výsledek je ještě daleko předčil. Již samotný klub Maassilo mě velice zaujal svým značně industriálním vzhledem, což ale rozhodně nebylo negativum, naopak se mi to líbilo daleko více než některé vyvoněné snobácké kluby typu Mecca. Opět nechyběly lockerboxy, přimlouval bych se za to, aby byl podobný systém i u nás. Drtivě převažovala pozitiva nad negativy (tady snad pouze abscence stánku s merchandise a menší zmatky na začátku s guestlistem).

Ceny na baru: žetonový systém, ceny celkem šly (za 20 Euro bylo 8 žetonů, pivko stálo 1 žeton, voda 1,5 žetonu).
    Světla a zvuk: na mainstagi místy přebasovaný, jinak ale OK, světla a lasery taky OK
    DJs: škoda, že nedorazil Daniel Kandi (jak jsem se po návratu do Prahy dozvěděl, tak prý kvůli problémům s pasem), ale i tak maximální spokojenost
    – Roger Shah: ještě se mi snad nestalo, aby pro mě byl vrcholem již první set, ale to, co Roger předvedl, mě prostě zničilo! Nádherný balearicky laděný set, úplně z toho vyzařovala pozitivní energie. Namátkou vypíchnu třeba Ralph Fritsch – Phoenix (original mix), Ingsha – Niavara, Savannah – Body Lotion, Samara – Verano (Shah remix),…
    – Mr. Sam: slyšel jsem jen kousek, ale nehrál špatně, potěšil třeba Dominatorem
    – Armin van Buuren: výborný energický set zakončený luxusní klasikou od Solarstone
    – (Aly &)Fila: opět výborný set, chvílema mě až překvapilo, jak dokázal přitvrdit
    – Cosmic Gate: příjemné překvapení pro mě, při Fly Away v jejich remixu jsem skákal až do stropu, nečekal jsem, že to ještě někde uslyším
    – Simon Patterson: tak tenhle člověk mě dosud nezklamal a i tady potvrdil své kvality. Zahrál snad všechno, co jsem chtěl slyšet, při Thumpu jsem málem zbořil klub. Na úplný konec jako přídavek zařadil ještě Without You v nějakým šíleným mixu a Smack

Suma sumárum to byla pro mě letos asi nejlepší party (nepočítám akce typu GetUp!), která překonala i Trance Energy. Zdravím všechny účastníky zájezdu a příští rok na ASOT 450 snad opět vyrazíme.

edit: fotky budou během týdne, až je proženu cenzurou

Partygirl
    Člen

sem doma,du spat,dojmy zitra.. bylo to jednim slovem uzasny !!! Armin je Buuuuh sm2

Partygirl
    Člen

Flash: vidim to asi tak jako ty takze se pridam pokud neva sm3

Flash2001
    Účastník

Osobne to vidim, ze zacnu na Shahovi (vcera jsem se pri poslechu namlsal), pak bud prvni hodka Cosmicu nebo presun uz na Emeryho do Area 1, kde budu nejspis az do konce (Kandiho vynechat nemuzu a Pattersona taky).

Partygirl
    Člen

tak rano u busu! sm2

milan
    Člen

Tak nakonec jedu jak se říká na poslední chvíli. sm15.
    Pro ty co jedou taky (tady na foru se ozvala akorát Partygirl, vím o Langym a Renče….. (zbytek budou asi lidi co Dave sehnal někde „na ulici“sm0sm0, tak tady je time table na sobotu:

Area 1
    22:00 – 23:00 – Mr Sam
    23:00 – 00:00 – Sied van riel
    00:00 – 01:00 – Gareth Emery
    01:00 – 03:00 – Armin van Buuren
    03:00 – 04:00 – Aly and Fila
    04:00 – 05:00 – Daniel Kandi
    05:00 – end – Simon Patterson

Area 2
    22:00 – 00:00 – Roger Shah
    00:00 – 02:00 – Cosmic Gate
    02:00 – 03:00 – Ronski Speed
    03:00 – 04:00 – Nitrous Oxide
    04:00 – end – Richard Durand

takže já dám 100% Shaha, snad se stihnem do deseti dopravit na místo. A pak se rozhodnu podle situace. Ještě se rozhoduju mezi Pattersonem a Durandem, ale víc mě láká Durand. Ikdyž ho už jsem letos slyšel .
    Sem zvědavej, jak to bude v klubu vypadat.

P.S. Vemem flašku něčeho dobrýho?

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja teda taky pojedu sm15

Jinak zitra vecer rozeslu posledni info, tak se vsichni mrknete na e-mila sm15

Partygirl
    Člen

takze kdo tedy jede hlaste se at vim s kym budu sedet v buse sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 221)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.