Úvod›Fóra›Trance Diskuse›Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!
Toto téma obsahuje celkem 234 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 245)
Výborná akce , skvělej zážitek, super lidi a hudebně taky bezva… pro mě tři nejlepší sety večera JOC, Orjan Nilsen a UMMET OZCAN to byl jeden z nejlepších live setů co jsem kdy slyšel !
Než se to stihlo nějak zorganizovat, tak se část lidí rozprchla, což je škoda. Ale aspoň že vznikla tahle fotka, když už nic jiného:-) Majitelem foťáku jsem já, tak eventuelně není problém ji poslat na maila (zájemci kdyžtak do SZ).
Mám pocit, že nějaký lidi co šli okolo.. No měl jsem ještě 50 Eur. Do Amstru jsem jel vlakem za 8.50 Eur. Asi 4 krat jsem prestupoval. Potkal jsem nejakeho mladeho typka, a ten mi pomohl, protože taky jel do Amstru. Myslím že tohle bych sám nezvladl. Ještě teď bych tam bloudil:D.. Akorát mě štve, že jsem opravdu neviděla Armina:((( ale Arty hrál taky dobřeee:)))))))DD