TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 245)
  • Autor
    D4ve
    Člen

jenda: tak pokud uplift tak urcite Tyas, maybe O’Bir, Signum, Aly&Fila…

K1aptcha
    Člen

jelikož tam snad skoro žádný jméno nehraje přes 140 BPM a hard trance taky žádnej, tak nikdo sm15

Anonymní uživatel
    Host

A jaká jména tipujete, že zahrají pořádnou řezničinu?:-) dal bych si melodickej, uplift a taky pěknou řezničinu

D4ve
    Člen

Vrecus: souhlas sm3

navic + John O’Bir a Claudia Cazacu sm2

2 DkD@ve: kdy budes rozesilat hromadne info ohledne penez, jestli dosly vubec atd? Uz jen mesic sm3

snek
    Člen

tak Tyase si pamatuju ještě z retra ten byl fajn. Teď poslední dobou poslouchám spíš rychlejší trance ala Patterson, tak jestli z někdo z těch pro mě neznámých hraje něco podobně rychlého nerad bych o to přišel 🙂 Jinak díky za tipy

Vrečus
    Člen

Určitě zajdu na Ummeta Ozcana , Arneje, Orjana Nilsena a Sieda van Riela.. a pak e uvidí 🙂

zruda
    Člen

Určitě bych chtěl stihnout Myon and Shane 54. Pak asi i toho Armina 😀 A co dál? Těžko říct.

Anonymní uživatel
    Host

jsem nedočkavej na tu časovou no:-) na zahraniční jsem ještě nebyl tak jsem zvědavej a těšim se nejvíc asi Na Tyase a Callaghana ale dost jich neznám, možná 10 vůbec, tak se bojim zase přijít o ty neznámý který ale můžou zahrát výborně našlapanej set, nejraději bych stihnul všechny stage, uděláme asi plánek ale pokud nějakej set bude třeba nic moc tak předběhnet, horší to bude s komunikací, když se rozdělíme, sms se nevyplatí

snek
    Člen

tak už se těším až konečně vypadnu na zahraniční akci, je tam hodně jmen co se k nám nevozí, můžete nahodit nějaké tipy na které se těšíte?:)

DjDkD@ve
    Člen

to jenda:

Jeste celkem brzy, podle me to vyleze nejdriv tak v pulce mesice, ale nedivil bych se, kdyby to vylezlo az koncem brezna…..

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, sledujete někdo Arminovi stránky? Už by mohl vyjít ten časový lineupsm11

Echelon008
    Člen

Mám dotaz. Já +4 další už máme vstupenky na ASOT 500, ale ještě jsme se nějak nedohodli na konečné variantě dopravy. Rád bych se zeptal jak je to s volnýma místama v busu, cena (bez vstupenky ofc) atd. POkud by se ti chtělo zaslat info tak sem a nebo na mail Modano008@seznam.cz. Díky moc

D4ve
    Člen

hectic: pres ASOTem nema nic prednost! sm11

hectic
    Člen

Na 9.4. se jak na potvoru vyrojily 2 jiný akce (nic s hudbou), a já osobně rozmýšlim jestli tý jedný dám z osobních důvodů přednost … a tak jsem se na tohle těšil, tohle bude největší masakr sm7 jsem strašnej smolař ….

D4ve
    Člen

hectic: why? sm12

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.