TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 245)
  • Autor
    D4ve
    Člen

Pavel.Redmill: takze ti staci tech 30 sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote DjDkD@ve]to Pavel.Redmill:

Pokud nejsi vyloženě ožrala tak ti bude v pohodě stačit i 30,- EUR (já zatím nikdy víc za jídlo a pití na párty neutratil)...[/quote]

alkohol nepiju, na letošní TM jsem měl 3 vody a redbulla…

DjDkD@ve
    Člen

[b][size=x-large]Zahajuji třetí a zároveň i poslední etapu přihlášek (víc jich už opravdu nebude)![/size][/b]

[b]Mám tu ještě 10 volných míst, takže poslední možnost, kdo zaváhá teď, tak bude sedět doma na prdeli…..[/b]

DjDkD@ve
    Člen

to Pavel.Redmill:

Pokud nejsi vyloženě ožrala tak ti bude v pohodě stačit i 30,- EUR (já zatím nikdy víc za jídlo a pití na párty neutratil)…

iamek
    Člen

100

Anonymní uživatel
    Host

[quote bajkal]No sebou pas ci obcanku,pak nejaky eura a jidlo.A to nejdulezitejsi flasku vodky a juice :-))A hlasit se k bajkalovi :-)Zbytek poznas na ceste :-)[/quote]
    a kolik tak eur máte zkušenosti že stačí?

bajkal
    Člen

No sebou pas ci obcanku,pak nejaky eura a jidlo.A to nejdulezitejsi flasku vodky a juice :-))A hlasit se k bajkalovi :-)Zbytek poznas na ceste 🙂

Anonymní uživatel
    Host

hele, lidičky, co už jste takhle někde v zahraničí byli – nějaká doporučení? co s sebou? co už máte vyzkoušené? co v batohu nesmí chybět? jezdim jen do prahy do sasazu a na TM… jediný co mívam s sebou je víčko na lahev a ibalgin na bolest hlavy 🙂
    tak jestli byste někdo neměl nějaký postřehy, jak to fachá, co s sebou, na co dávat pozor a tak… díky moc! těšim se v dubrnu! sm5sm4

Anonymní uživatel
    Host

Jsou ještě nějaké volné místa??

DjDkD@ve
    Člen

to Vrečus:

!!! JEDNÁ SE O BLESKOVOU REGISTRACI Z DŮVODU DOSTUPNOSTI LÍSTKŮ – KDO ZAVÁHÁ NEJEDE !!!
    Minimálně zálohu 1.500,- Kč bude nutné poslat neprodleně, tak s tím počítejte.

Neprodleně znamená ihned (do několika málo dnů)……

D4ve
    Člen

Vrecus: co nejdriv sm15 sm7

Vrečus
    Člen

sakra jel bych , do kdy se má zaplatit záloha??

D4ve
    Člen

Jimmy: presne, Energy hadra sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

5 Stages : 4x 5 Djs
    1x 6 Djs

No jsem na to zvědavej…..taková náhrada za Trance Energy 🙂

To je lajnap na celý týden, ne? sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.