Úvod›Fóra›Trance Diskuse›Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!
Toto téma obsahuje celkem 234 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 245)
Alex M.O.R.P.H
Aly & Fila
Armin van Buuren
Andy Moor
Arnej
Arty
Ashley Wallbridge
Ben Gold
Cosmic Gate
Daniel Kandi
Dj Eco
Gareth Emery
John O Callaghan
Markus Schulz
Mat Zo
Menno de Jong
Myon & Shane 54
Orjan Nilsen
Paul Oakenfold
Roger Shah
Sean Tyas
Sied van Riel
Signum
Tenisha
Ummet Ozcan
W&W
První etapa přihlášek pro minibus je vyřešena (lístky mám již doma)…..
Vyhlašuji tedy druhou etapu!
Pokud se mi přihlásí (a zaplatí zálohu) ještě alespoň 10 lidí, tak se pojede velkým autobusem, ale musí to být už opravdu bleskové!
[b][size=large]Takže všichni co váhají mají ještě jednu šanci!!![/size][/b]
Energy zatím nevím, stále je tam málo přihlášených lidí 🙁
Koncem týdne vydám ještě newsku na poslouchej.net a uvidí se….. Je to stejný případ jako u ASOTu, nechci zbytečně vybírat peníze dokud nemám jistotu, že se pojede…..
Potvrzení budu rozesílat až bude potřebný počet lidí, nechci zbytečně začít vybírat peníze a pak je zase vracet, kdyby bylo málo lidí…..
Jen co bude dostatečný počet přihlášených, tak odešlu potvrzení a podrobnosti k platbě.
Ahoj měl bych zájem, ale zálohu bych mohl uhradit nejdříve kolem 12.11. tak jestli to není problém…A ještě by mě zajímalo jak to vypadá se zájezdem na Energy bude nebo ne?díky Honza
Jak kde, ale v drtivé většině případů je zvuk kvalitní….
Ale srdeční masáž pamatuji třeba z Mayday, akorát už nevím jaký rok sm15 tam chvilku (asi 10 minut) po nástupu Liebinga skákalo vše co nebylo přibité sm15
Nicméně je to opravdu jen občas a když, tak to během pár minut vyladí zvukař (klidně to přijde nastavit i na stage DJovi na mixáku), ne jako u nás…..
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 245)