Úvod›Fóra›Trance Diskuse›Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!
Toto téma obsahuje celkem 234 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 245)
Zdravím, mám asi blbou (ale vážně míněnou) otázku na ty, co už podobné akce (narozdíl ode mě) zažili. Jak bývají silné basy? Byl jsem před 2 roky na Flédě a tam bylo tak přebasováno, že mně poskakovala půlka vnitřních orgánů a nakonec jsem to zabalil. 🙂 Mám se toho bát i tady? Díky moc za odpověď.
Informace pro „sólisty“, během cesty se určitě seznámíte s dalšími stejně smýšlejícími partypeople, ke kterým se bez problému připojíte i na akci sm4
Vždycky to tak fungovalo a fungovat bude sm4
Dokonce mám na triku i několik partnerských párů vzešlých ze zájezdové známosti, takže je to vhodné i pro „singles“ (lepší jak internetová seznamka)…… sm15
Sice nevím co má Transmission společného s ASOTem (kromě hudebního zaměření), ale budiž?
Byl bych rád, kdyby bylo jasno nejpozději do konce tohoto týdne, aktuálně mám přihlášeno 19 lidí a potřebuji jich minimálně 25 (v případě, že by se jelo minibusem)….
hmm, pofrcim asi s vama poprve, tak se chci jenom zeptat, jak to je s busem, jestli je k dispozici … k ranu kolem 6ty sem uz vetsinou totalka groggy .. tak jestli je mozny jit to zalomit driv