TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 245)
  • Autor
    dardic
    Člen

D4ve: Špunty do uší ti moc nepomužou od skákání vnitřních orgánů sm15

D4ve
    Člen

set: spunty do usi to jisti sm3

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím, mám asi blbou (ale vážně míněnou) otázku na ty, co už podobné akce (narozdíl ode mě) zažili. Jak bývají silné basy? Byl jsem před 2 roky na Flédě a tam bylo tak přebasováno, že mně poskakovala půlka vnitřních orgánů a nakonec jsem to zabalil. 🙂 Mám se toho bát i tady? Díky moc za odpověď.

DjDkD@ve
    Člen

Informace pro „sólisty“, během cesty se určitě seznámíte s dalšími stejně smýšlejícími partypeople, ke kterým se bez problému připojíte i na akci sm4

Vždycky to tak fungovalo a fungovat bude sm4

Dokonce mám na triku i několik partnerských párů vzešlých ze zájezdové známosti, takže je to vhodné i pro „singles“ (lepší jak internetová seznamka)…… sm15

hectic
    Člen

dave: mno třeba, že budou mít friendi takovou tu “ euforii po akci“ a přemluvim je sm2 sám nepojedu

Anonymní uživatel
    Host

tak uz je nas zase o 3 vic 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to hectic:

Sice nevím co má Transmission společného s ASOTem (kromě hudebního zaměření), ale budiž?
    Byl bych rád, kdyby bylo jasno nejpozději do konce tohoto týdne, aktuálně mám přihlášeno 19 lidí a potřebuji jich minimálně 25 (v případě, že by se jelo minibusem)….

hectic
    Člen

Uvažoval bych, ale jestli ano nebo ne bych věděl nejdřív po Transmissionu.

Michal
    Účastník

Kdyby jenom pindíka 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to Michal:

A oni ti musí podržet pindíka, když jdeš na záchod? sm15

Michal
    Účastník

Hm ,ja bych jel hned, jen nikdo z kamosu nechce 🙁

DjDkD@ve
    Člen

to Majestro_Jamez:

Autobus bývá standardně k dispozici hodinu před odjezdem….

Anonymní uživatel
    Host

hmm, pofrcim asi s vama poprve, tak se chci jenom zeptat, jak to je s busem, jestli je k dispozici … k ranu kolem 6ty sem uz vetsinou totalka groggy .. tak jestli je mozny jit to zalomit driv

DjDkD@ve
    Člen

Doufám, že všichni pochopili, že se jedná o bleskovou registraci – je to kvůli lístkům, už nebudu brát ani jeden navíc……

Do konce týdne musí být jasno, tak s přihlášením moc neváhejte – momentálně tu mám 17 přihlášených……

Newman
    Člen

Supr, ale chci jet jen jednou, jo? sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.