TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 241. až 245. (celkem z 245)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

to Newman:

Tak emaily mi nakonec došli oba, ale se zpožděním sm15

Newman
    Člen

Napsal jsem ti PM. Zkusil jsem to poslat z jiné adresy, tak uvidíme…

DjDkD@ve
    Člen

Cože?

Co přesně ti to napsalo?
    Mám teď nějaké problémy s poslouchej emailem (nějaký problém s nastavením spamového filtru)……

Ale žádný email od tebe mi nedošel ani do spamu

Newman
    Člen

Poslal jsem ti mail, ale ten se mi obratem vrátil jako nedoručený, takže předpokládám, že přihlášený stále nejsem. Ale chtěl bych sm2

DjDkD@ve
    Člen

[b][size=x-large]ASOT 500[/size][/b]

[b]Místo a čas konání:[/b] Den Bosch, Holandsko, sobota 9.4.2010, 22:00 – 07:00

[b]Vzdálenost z Prahy:[/b] 860 km, tedy cca 11 – 12 hodin jízdy průměrnou rychlostí 80 km/h (téměř výhradně samá dálnice).

[b]Cena zájezdu[/b] je stanovena na [b]2.950,- Kč[/b] (zahrnuje zpáteční jízdenku do Den Bosche, lístek na akci a základní pojištění do zahraničí).

[b]Časový rozvrh:[/b]
    Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží (vlakového), plánujeme 9.4.2011 v 09:00 ráno (sraz v 8:45!!!). Do Nizozemského Den Bosche přijedeme okolo 20. – 21. hodiny večerní, kde zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do 07:15, kdy se opět sejdeme u autobusu. Příjezd zpět do Prahy je odhadován 10.4.2010 kolem 19. hodiny.

[b]Vystupující:[/b]
    Lineup:
    Alex M.O.R.P.H, Aly & Fila, Armin van Buuren, Andy Moor, Arnej, Arty, Ashley Wallbridge, Ben Gold, Cosmic Gate, Daniel Kandi, Dj Eco, Gareth Emery, John O Callaghan, Markus Schulz, Mat Zo, Menno de Jong, Myon & Shane 54, Orjan Nilsen, Paul Oakenfold, Roger Shah, Sean Tyas, Sied van Riel, Signum, Tenisha, Ummet Ozcan, W&W

[b][size=x-large][color=#FF0000]!!! JEDNÁ SE O BLESKOVOU REGISTRACI Z DŮVODU DOSTUPNOSTI LÍSTKŮ – KDO ZAVÁHÁ NEJEDE !!![/color][/size][/b]
    [b]Minimálně zálohu 1.500,- Kč bude nutné poslat neprodleně, tak s tím počítejte.[/b]

[b]Jak se přihlásit:[/b]
    [b][color=#FF0000]Předem důrazně upozorňuji, že se jedná o ZÁVAZNOU registraci zájezdu![/color][/b]
    Registrace probíhá již tradičním způsobem na emailu djdkdave@poslouchej.net
    Do předmětu uveďte: ASOT 500
    Do těla emailu pak uveďte následující údaje:
    jméno, příjmení, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo a zkratku zdravotní pojišťovny (např. VZP, VoZP apod.).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 241. až 245. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.