TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 245)
  • Autor
    iamek
    Člen

Luxuuuuuuuuuus ! ! ! ! ! sm15

MichaelX
    Člen

[quote Petisko]Tak jsem doma.. Co si pamatuju? Nejak 1:45 jsem šel rychle na WC, ať stihnu Armina. Zpátky už mě nechtěli pustit, bylo to plné, tak jsem tam po tom pořadatelovi ječel.. Najednou se otočím a rána do hlavy.. Od té doby si nepamatuju nic, probral jsem se před tou halou nějak v 10 hodin, mobil vybity, v pěněžence žádné Eura. Měl jsem 2000Kč. Musel jsem se dostat na vlak, rozměnil jsem prachy. Koupil jsem si jízdenku do Amstrdamu, z Amstradmu do Prahy.. Jenže lístek stal 133 Eur. Jel jsem na černo, všimli si toho v Děčíně. Zaplatil jsem jen cestu z Ďěčína. 14 EUR!!!!! :D:D jsem rad že jsem domaa:))))))))))) skvělá akce!!!!:))))[/quote]

s tim …v Děčíně si toho všimli… si mě dostal!! Ještě teď smíchy brečim. 🙂 Btw jsi borec!

TIGI
    Člen

[quote Petisko]Tak jsem doma.. Co si pamatuju? Nejak 1:45 jsem šel rychle na WC, ať stihnu Armina. Zpátky už mě nechtěli pustit, bylo to plné, tak jsem tam po tom pořadatelovi ječel.. Najednou se otočím a rána do hlavy.. Od té doby si nepamatuju nic, probral jsem se před tou halou nějak v 10 hodin, mobil vybity, v pěněžence žádné Eura. Měl jsem 2000Kč. Musel jsem se dostat na vlak, rozměnil jsem prachy. Koupil jsem si jízdenku do Amstrdamu, z Amstradmu do Prahy.. Jenže lístek stal 133 Eur. Jel jsem na černo, všimli si toho v Děčíně. Zaplatil jsem jen cestu z Ďěčína. 14 EUR!!!!! :D:D jsem rad že jsem domaa:))))))))))) skvělá akce!!!!:))))[/quote]

Respect !

mitchel
    Člen

😀 pěkně

kameja
    Člen

se nediv, nas na armin sotva tak tak pustili nekdy mezi 1:15-1:30, pak malokdo prosel:D

PS: jak si se dostal do amstru z hertogenboschce??

Boxi
    Člen

No kamarade, to byla slusna akce. A to te svaknul ten poradatel nebo nejaky demet co sel okolo ?? Predpokladam, ze kdyz jsi mel mobil a nejaky penize tak asi oni. Nepise skolik si mel eur pred tim, jestli vubec nejaky. To bych si napsal Arminovi. To muze byt kvalifikovany jako napadeni. sm10

J.

Newman
    Člen

Tak tomu se říká originální návrat do Prahy, dobře! sm15

Partygirl
    Člen

tak to si delas kozy sm15sm0

hectic
    Člen

rofl, nemůžu sm15sm15sm15sm15

snek
    Člen

wooow tak to graluce šéfe asi nic moc pocit…

rado
    Člen

to nesm15

Petisko
    Člen

Tak jsem doma.. Co si pamatuju? Nejak 1:45 jsem šel rychle na WC, ať stihnu Armina. Zpátky už mě nechtěli pustit, bylo to plné, tak jsem tam po tom pořadatelovi ječel.. Najednou se otočím a rána do hlavy.. Od té doby si nepamatuju nic, probral jsem se před tou halou nějak v 10 hodin, mobil vybity, v pěněžence žádné Eura. Měl jsem 2000Kč. Musel jsem se dostat na vlak, rozměnil jsem prachy. Koupil jsem si jízdenku do Amstrdamu, z Amstradmu do Prahy.. Jenže lístek stal 133 Eur. Jel jsem na černo, všimli si toho v Děčíně. Zaplatil jsem jen cestu z Ďěčína. 14 EUR!!!!! :D:D jsem rad že jsem domaa:))))))))))) skvělá akce!!!!:))))

Newman
    Člen

Domů chtěl, ale podle všeho nebyl ve formě, která by mu to umožňovala. Nepřišel k busu, mobil mrtvý, tak jsme jeli bez něj…

sneck05
    Člen

on nechtel domu??nebo byl nezadouci??

Partygirl
    Člen

gratulacesm0 na kolik ho to vyslo? sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.