Úvod›Fóra›Trance Diskuse›Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!
Toto téma obsahuje celkem 234 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 245)
MichaeLX: napsal jsem ti zpravu,asi uz mas hodne zajemcu,ale kdyby nahodou, napis. Hlavne si to tam vsichni poradne uzijte,ta akce bude nezapomenutelna. me kdyz to nevyjde,dam aspon u nas v brne stoneface and terminal. Ale tajne jeste doufam.
[quote MichaelX]Oukej. Takže: Za 1) snoubenka zjistila, že jsem si sem dal inzerát na "sympatickou slečnu" - takže mám průser jako Brno. Za 2) pokud se téda najde nějakej sympatickej kluk, co váží do 75kilo (nic proti těžším,ale ve 190 na dálnici to pak ujíždí do strany - já mám 66kg), tak ať mi písne na FB. Ale [b]fakt to spěchá!![/b] Díky.[/quote]sm15sm15sm15
Oukej. Takže: Za 1) snoubenka zjistila, že jsem si sem dal inzerát na „sympatickou slečnu“ – takže mám průser jako Brno. Za 2) pokud se téda najde nějakej sympatickej kluk, co váží do 75kilo (nic proti těžším,ale ve 190 na dálnici to pak ujíždí do strany – já mám 66kg), tak ať mi písne na FB. Ale [b]fakt to spěchá!![/b] Díky.
2Sexy: je to fakt s těma penězma- je to celkem nášup ale zase je příjemnější celou noc koukat na pohlednou slečnu a dopadnout to může jakkoli, že jo? třeba by na další akci jeli jako pár:-)
MichaelX: Moc nechapu, proc hledas holku, kdyz jsi predtim mel jet s kamosem? Souhlasim s tim, ze sehnat holku, co posloucha trance a prezila by bez kecu celej trip, je hodne velkej problem… kazdopadne neni lepsi spis najit kamose, kterej si vsechny svoje vydaje sam zaplati?
Nabalit holku není problém, ale nabalit takovou, co poslouchá Trance ,přežije jízdu autem do Nizozemska, nebude to tam chtít ve 2 ráno zabalit, že jí to nebaví a ještě k tumu aby měla v pondělí volno…. To je problém. 🙁 Kdybych věděl, že mi kámoš padne 4 dny před odjezdem, tak bych už dávno nějakou v záloze měl. Takže defacto zoufalec jsem.