TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 245)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

MichaeLX: napsal jsem ti zpravu,asi uz mas hodne zajemcu,ale kdyby nahodou, napis. Hlavne si to tam vsichni poradne uzijte,ta akce bude nezapomenutelna. me kdyz to nevyjde,dam aspon u nas v brne stoneface and terminal. Ale tajne jeste doufam.

rado
    Člen

[quote MichaelX]Oukej. Takže: Za 1) snoubenka zjistila, že jsem si sem dal inzerát na "sympatickou slečnu" - takže mám průser jako Brno. Za 2) pokud se téda najde nějakej sympatickej kluk, co váží do 75kilo (nic proti těžším,ale ve 190 na dálnici to pak ujíždí do strany - já mám 66kg), tak ať mi písne na FB. Ale [b]fakt to spěchá!![/b] Díky.[/quote]sm15sm15sm15

Petisko
    Člen

posli mi info na mail petr.slipek@seznam.cz.. Co ti mam zaslat apod..

DjDkD@ve
    Člen

Takže vítězem se stává Petisko!

DjDkD@ve
    Člen

Takže Petisko zatím vede 😉

Za hodinku máme vítěze

MichaelX
    Člen

Oukej. Takže: Za 1) snoubenka zjistila, že jsem si sem dal inzerát na „sympatickou slečnu“ – takže mám průser jako Brno. Za 2) pokud se téda najde nějakej sympatickej kluk, co váží do 75kilo (nic proti těžším,ale ve 190 na dálnici to pak ujíždí do strany – já mám 66kg), tak ať mi písne na FB. Ale [b]fakt to spěchá!![/b] Díky.

Anonymní uživatel
    Host

2Sexy: je to fakt s těma penězma- je to celkem nášup ale zase je příjemnější celou noc koukat na pohlednou slečnu a dopadnout to může jakkoli, že jo? třeba by na další akci jeli jako pár:-)

2Sexy
    Člen

MichaelX: Moc nechapu, proc hledas holku, kdyz jsi predtim mel jet s kamosem? Souhlasim s tim, ze sehnat holku, co posloucha trance a prezila by bez kecu celej trip, je hodne velkej problem… kazdopadne neni lepsi spis najit kamose, kterej si vsechny svoje vydaje sam zaplati?

Btw, nejsem girl sm11

Petisko
    Člen

Nabizím 3800,- cožž????

MichaelX
    Člen

Nabalit holku není problém, ale nabalit takovou, co poslouchá Trance ,přežije jízdu autem do Nizozemska, nebude to tam chtít ve 2 ráno zabalit, že jí to nebaví a ještě k tumu aby měla v pondělí volno…. To je problém. 🙁 Kdybych věděl, že mi kámoš padne 4 dny před odjezdem, tak bych už dávno nějakou v záloze měl. Takže defacto zoufalec jsem.

mitchel
    Člen

nebo koloběžku ale to bys jel dlouho docela

nexxie
    Člen

sm15 sm15 sm15 sm15 sm15
    a ještě si našiju na zadek ceduli zákaz vjezdu, ne? sm0

iamek
    Člen

zpáteční jízdenku busem sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15

hectic
    Člen

lol

Nexxie, nezapomeň si umělý kozy, pepřák, reflexní vestu a zpáteční jízdenku busem

iamek
    Člen

Je to kluk, ale ty mi pripadas jako zoufalec co neni schopny nabalit zenskou 😀 …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.