TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 245)
  • Autor
    MichaelX
    Člen

Ahoj Nexxie. Jsi holka, nebo kluk? Pošli mi zpráu na FB. Můj je „Michal Telefonica“. Třeba se dohodneme. Mám auto+lupen+hotel pro 2. Díky M.

Petisko
    Člen

posli mi tady prosimte FB. Domluvime se..

DjDkD@ve
    Člen

Aktuální nejvyšší nabídka na poslední volné místo je 3.450,- Kč

DjDkD@ve
    Člen

Aktualizovaný zasedací pořádek najdete zde:

http://www.bestfilm.cz/images/zasedaci_poradek_72_mist.xls

Petisko
    Člen

já bych jel, jaká je prozatím nejvyšší nabídka????sm16

nexxie
    Člen

nemá někdo jedno volné místo v autě? 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Jinak budeme dražit ještě jedno místo…. sm15

Mám tu jednoho maroda, který bohužel nemůže jet, takže posílejte nabídky nejpozději do Zítřejší půlnoci, a to buď sem do fóra, na FB, nebo na email…

Nejvyšší nabídka k zítřejší půlnoci vyhrává…

DjDkD@ve
    Člen

Právě jsem odeslal poslední info všem přihlášeným, pokud ho nedostanete do 60 minut, tak se nejprve podívejte do spamu a až pak mi napište o kopii….

DjDkD@ve
    Člen

no lol sm15

to mitchel:
    Pokud nejsi sympatický travestita s atraktivníma fotkama na FB, tak máš asi smůlu sm15

mitchel
    Člen

a co když sem sympatický kluk? neva? 😀

MichaelX
    Člen

Mám v autě 1 místo. Kámoš odpadnul, nemůže z práce. Nabral bych místo něj 1 sympatickou slečnu. Zajištěný 4* hotel od soboty 12:00-pondělí 12:00. Vše platim vč. vstupenky. Podmínkou ověření zájemkyně přes FB. Můj FB = „Michal Telefonica“ . Spěchá!! sm11

Honzin
    Člen

5 stage? že se tam nevejde….pche. Ale litujte předem z jedne stage zřejmě udělají (vypadá to na tu zelenou) průchodák jako tomu bylo tento týden na Masters of Hardcore…jinak hala je luxusní je v ní teplo a i lockerboxy pro ty co to nevedi….

Anonymní uživatel
    Host

DjDkD@ve si mě evidentně spletl s jiným jendou! ale to se stávásm4 to hlavně pro ty co berou věci moc vážně aby pak někdo nenadával, že nedostal snídanism15
    DjDkD@ve: Jinak kdyby ty haly byli propojený, tak by to bylo fajn aby to nebylo daleko ze scény na scénusm13stejně si ještě nejsem úplně jistej na koho půjdu

D4ve
    Člen

D@ve: ok sm14

DjDkD@ve
    Člen

Tak jsem se vrátil z Time-Warpu a koukám, že se tu rozběhla celkem živá diskuse….

Takže k posledním věcem co tu proběhli….

to hectic:

Očividně ožralé, nebo zfetované lidi nevemu do busu ani já, jednou to bohatě stačilo…..

Je to nějaké výstaviště (o něco menší jak v Utrechtu), takže to nebude jedna hala, ale je možné, že přechody budou pod širým nebem, na žádné akci jsem tam ještě nebyl a nikde o tom nepíšou….

to D4ve:

Snídat budete maximálně tak řízky od jendy (bude jich prý smažit několik set, aby nás nakrmil), jinak vás vysadím na první pumpě!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.