TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd na ASOT 500 (9.4.2011 Den Bosch) – BLESKOVÁ REGISTRACE!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 245)
  • Autor
    bajkal
    Člen

kdo jede povinne kali s bajkalem aby bylo jasno :-))))))))))))

dardic
    Člen

Hectic: Řekl bych že to bude něco jako v Utrechtu Jaarbeurs, takže obrovské výstaviště ktere je průchozí mezi všemi halami. Ale je to jen moje domněnka ….

hectic
    Člen

mám velice debilní dotaz, ale nějak mi chybí představivost a zkušenosti s takovou akcí

Je to cely v jedny hale? Ale to mi prijde divny kdyz je tam 5 stagi, jde mi o to co si mam vzit na sebe, jestli to je teda fakt komplet v hale a nebo jestli je to i venku, abych pak nemrznul

Vrečus
    Člen

mužu sedět vzadu?? mám 200kilo sm6

A my, co jezdíme pravidelné trasy Opava – Liberec, ten spánek v buse dáme! sm15

Anonymní uživatel
    Host

hectic: cesta unaví-jedem celej den, když připočítáš sklopený opěradlo, jídlo a pivo a monotoní jízdu tak myslim, že to půjdesm3

Anonymní uživatel
    Host

Sunrise: já myslim, že to půjde, dám si k snídani řízek s chlebem, na to dvě pivka a to by bylo aby nebylosm0

hectic
    Člen

no já sem taky zvědavej jak tohle dám na výdrž, nedokážu usnout ani v pohodlnym buse Student Agency

Sunrise
    Člen

D4ve: Vzhledem k tomu, že budu v sobotu hodně brzo vstávat, tak snad jo…ale zkušenosti mám takový, že cestou tam jsem tak vyexcitovaná, že na spánek nemám ani pomyšlení..Ale to samozřejmě neznamená, že budu vyrušovat ty, co budou spát…:)

D4ve
    Člen

Sunrise: ale ver tomu, ze ta cesta te unavi.. minimalne hodku spat budes sm16

Sunrise
    Člen

jenda: Jestli usneš, tak budeš mít můj obdiv..já totiž nespím už ted…:D To jaro má na mě děsně energický účinky…

D4ve
    Člen

jenda: snidat budeme Morgan s Colou! sm0

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: myslíš, že už budem po snídani?sm15 snad se mi povede i usnout abych pak měl sílu na tanecsm3

D4ve
    Člen

jenda: si pis.. za tyden v tuhle dobu uz budem sedet v bude a budem na sracky! sm15

Anonymní uživatel
    Host

Ta týden touhle dobou už frčíme, že jo?sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 245)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.