TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 275)
  • Autor
    zooropa
    Člen

1. jo to sem jeste pochopil
    2. tohle uz sem nepochopil – fotky si nezaslouzim

Jinak – hod necenzoret fota na ftp do zipu a zarad me tedy pls na emajlovy seznam. dik

Gizmo
    Člen

[quote zooropa]To uz je na me nejak moc intelektualni todleto prizpevko. Prestan si davat kazdej vecer papira a napis taky nekdy neco srozumitelnyho sm6. Nebo ti Le Chuck zvany Zooropa Norris nakope abdomen[/quote]

překlad pro unavenější než já (jeli to možné)

1. odstavec Ironie
    2. odstavec první část – hodnocení videa (v závorce řeším to, že v záběrech ze štriptýzu je dost mojeho ostření za pomoci blesku projevujícího se červeným světlem )

pokud není někomu jasná část poslední, tak si ty fotky prostě nezaslouží :-)))

Btw : papír … použivam tak na poznámky při dělání fotek ze soboty (už druhý den – tak snad zítra v práci dodělám)

Ligaya
    Člen

Skvělý video, Jirko! Díky moc, je to perfektní práce! 🙂

zooropa
    Člen

To uz je na me nejak moc intelektualni todleto prizpevko. Prestan si davat kazdej vecer papira a napis taky nekdy neco srozumitelnyho sm6. Nebo ti Le Chuck zvany Zooropa Norris nakope abdomen

Gizmo
    Člen

… jen mě tak napadá co sem tam pohledával – lidi tam posedávali a popíjeli mineralnije vody a celou noc se nudili u stupidní hudby – bezduchého tuc tuc a tuc tdt tuc tdt tuc a tak … no že já tam lez sm18

Plác plác plác jak rukama tak ušima sm15sm15 (slečnu jsem vám tam teda dost oblékal do červených proužků – sry za to) btw dělám veřejnou sbírku mailů na rozeslání kompletních fotek (některé neupravené jinak jen s promazanými naprosto nepoužitelnými … ) pište na ICQ nebo SZ

zooropa
    Člen

Ano spravne, protoze tech temer 3000 shlednuti ktere to doted ma, nam samozrejme nestaci ze jo Honzo?

No kazdopadne ted vazne.

Jelikoz uz jsem se zbavil tezke nemoci, ktera me diky teto monstr oslave postihla, tak muzu konecne pri plnem vedomi vsem podekovat.
    – Chci podekovat prvne Smallovi – diky Honzo – uz spolu slavime narozky 4tym rokem a do toho 5teho rocniku to snad dotahneme.
    – Pak chci podekovat sve milovane pritelkyni Verunce, ktera je mimochodem hlavni Autorka a Designerka meho noveho alter ego prevleku Deadhou5e
    – Dale pak DJ P@covi, ktery nam zajistil doslova neuveritelne nadstandartni osvetleni cele akce. Kdybyste se nekdo divil, tak na miste nic nebylo, vse sme tam dotahli sami.
    – Dalsi v rade je Milan, ktery je proste mistr zvuku. Diky jeho uzasne cistemu soundu, jste si mohli vychutnat nasi unergroundovou akci jako kdyby jste byli na velkem profi koncerte.
    – Drastixovi a jeho kamaradum za uzasne dekorace a UV svetla.
    – Cele kapele Le pneumatiq za uzasne vystoupeni, tohle byla rezba roku. Boruvka ma opravdu nadhernej hlas.
    – Thomasovi Coastlinovi, ktery nam na party vnesl trochu toho energickeho upliftu.
    – Hellmicovi s Houskou za Nostalgicko-Vejplacho HardtrancoHardstylovej B2B set
    – Boximu za Warmup

a vsem kteri jste i pres tu strasnou kosu dorazili a poradne tam zaparili s nama.
    DIky

veronique
    Člen

Je to dobre, opravdu povedene video 🙂 myslim, ze se povedlo a stoji za to tohle sem napsat, aby se tenhle thread diky tomu dostal zase navrch a aby ho tim padem mohlo videt vic lidi … sm4 sm15

Flash2001
    Účastník

Na videjko se tesim, zkouknu doma, az se vratim z pracesm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hahá pecka jako vždy 🙂

bajkal
    Člen

Super video diky Jirko,fakt jsem se zasmal sm2Moc chvalim

zooropa
    Člen

[size=x-large][b]VIDEO ZE ZOOMAG 4 – GET IN THE RING[/b][/size]

veronique
    Člen

Zasmějme se na účet druhých i v jiných topics, no ne?

Raduška
    Člen

No, fuj, to sou šaty jak z Dynastie :o))) A vůbec, nepatří tohle už do Pro zasmání?

small
    Člen

[img]http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1559/1559194_484bd29bea7706877ccb53ebcb1e985c/images/CIMG8959.JPG[/img]
    [img]http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1559/1559194_484bd29bea7706877ccb53ebcb1e985c/images/P1020581.JPG[/img]

Ahoj vsem, mel jsem ted tyden dovcu, takze az ted fotoalbum z mych zdroju:

[url=http://fotojimmy.rajce.idnes.cz/ZOOMAG_4_Get_In_The_Ring_-_Brachovi_narozky_10.01.09/][b]ZOOMAG 4 – GET IN THE RING[/b][/url]

drastics
    Člen

boji se ze mu je sprznite sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.