Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ZOOMAG 4 B-day
- Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 1. 2009 v 13:58 #113859
Chazty
Členno musím říct, že dobrá akce. Mám akorad sice trochu okna, jinak si více méně pamatuju 🙂
Hodně se mi líbil prostor.
před chvili jsem si prohlížela fotky a tlemim se ještě ted. jako fakt moc. sm15 žádná cenzura nebude. sm011. 1. 2009 v 13:50 #113858urorkinator
ČlenAkce na jedničku, prostor zajímavej, Le Pneumatique trochu zaskočili, čekal jsem trochu mírnější podání, ale i to zvukově uřvaný vystoupení bylo good… ZOOROPA je KING večera … jeho Deadhouse a Kimono show neměla chybu…a pak před mým odchodem Hellman Vs. Houska – a jejich masakrózní set – no krása …a ten Phantom Manor a nejen to dost potěšilo
ps: kdy budou venku Radušky fotky? 😀 mam dojem, že budou opravdu vypečené 😀
11. 1. 2009 v 13:46 #113857Buchtak
ČlenI já se přidávám,akcička naprosto luxusní.Ta soutěž to byla ostuda nevypít pívo no ale dík všem za podporusm11
Jinak ceny na baru byli super,jediný co jsem nějak nemohl vydejchat byli ty vrtačky na konci.Jinak dost potěšilo Direct disco a Simon Petterson.Výborně jsem se vyřádil po dlouhé době.Budu se těšit na další díl akce a do budoucna přeji úspěch.Jinak všem oslavencům dodatečně vše nejlepší11. 1. 2009 v 13:27 #113853Flash2001
ÚčastníkLuxusní akcička, kvalita opět vyletěla o hodně nahoru a už jsem moc zvědavej na další ročníksm4 Nohy mě bolej jak kráva, ale to mi vůbec nevadí. Zdravím úplně všechny + ještě posílám speciální pozdrav spoluhráčům z paintballu, bylo to hodně good na odreagovánísm4
11. 1. 2009 v 13:21 #113852beyond infinity
Členno masakr, ostatně jako vždy sm11
11. 1. 2009 v 13:06 #113851bajkal
ČlenGizmo
Ty sis všimnul bab …tok proč si se mě pořád snažil wojet ???sm15 (sakra neznáte někdo babu s kladným vztahem k alkoholikům a železnici zn. von nepije … on jen ochutnává sm15sm1k5)No ja jen pro poradek hledam holku,co je abstinentka a rada plati na baru za alkoholsm3a co nemusi zeleznici bo to bych doma nevydrzel mit doma tolik vyhybek a jen jedno nadrazism2
11. 1. 2009 v 12:52 #113850Anonymní uživatel
NeaktivníTak k tomu někdo napište něco vhodně intelektuálního sm2
P.S.: We need a Deadhouse pic asap.
11. 1. 2009 v 12:43 #113849Gizmo
Člen[quote bajkal]Moc povedena akcicka dekuju bylo to vazne supersm3Jinak jak rikal Gizmo,zensky to byla ozdoba akcesm4Ale nejlepsi babu mel Small neco po 12sm2to byl tedy kus jak svinesm3Jeste jednou vse nejlepsi oslavencum[/quote]
Ty sis všimnul bab …tok proč si se mě pořád snažil wojet ???sm15 (sakra neznáte někdo babu s kladným vztahem k alkoholikům a železnici zn. von nepije … on jen ochutnává sm15sm15)
Jo a taky ješťo raz ales gute oslavencům.
Jo a pro Veroniq : odpust lásko má tajná jak jsem tě na začátku luxusně míjel … sem ostuda …
4Andrews : tak sem koukal, že než by v Rusku vydrželi s ogarem s gulama, tak radši ten plyn pustěj sm7
11. 1. 2009 v 12:31 #113848bajkal
ČlenMoc povedena akcicka dekuju bylo to vazne supersm3Jinak jak rikal Gizmo,zensky to byla ozdoba akcesm4Ale nejlepsi babu mel Small neco po 12sm2to byl tedy kus jak svinesm3Jeste jednou vse nejlepsi oslavencum
11. 1. 2009 v 11:44 #113844Honzin
Členno jeste ze jsem tam nebyl kdyz to tak vidim 😀
ale ja tam vlsatne byl, no nemel jsem chodit si rikam, akce se bezesporu povedla na vybornou, ale uz to vidim jak do te skoly dnes zase nic neudelam…11. 1. 2009 v 11:37 #113843Gizmo
Členau … bolí mě celej člověk 🙁 Rachot … jako pokud mě bolelo všechno z pátečního volejbalu, tak těch pár her na Wii a hopsání po parketu mě doodrovnalo … asi sem už stará struktůra
hlavní plusy :
+ Zooropa je Chuck !!!
+ pestrost stylů
+ super ceny
+ Wii :-)))
+ soutěž
+ osazenstvo (btw tolik hezkejch holek na hromadě … to se jen tak nevidí … )
+ Burger king session
+ Zooropovo show
+ nástup Housky (ten začátek byl bomdastickej a ten teror na závěr !!! – musel jsem se malinko kontrolovat abych někomu neublížil i když pokud bych svýma kanadama kopnul např SHPho a podobné, tak by se asi nic nedělo – nemyslím, že by na HS a HC akcích byla tahle obuv a kopance a dupání s ní nějak výjimečnémínusy
– zvuk (!!!) se úplně nepoved – se špuntama se dalo ale ty sem neměl moc dlouho – teď mám hlavu jak pátrací balón (asi sem už ta starší generace – Ztlumte tóo !!!! moc nahlas)
– míň rozpařenenjch lidí – Pneumatici možná některé zaskočili, ale nechápu úplně, že lidi začali pařit na poslední 2 + přídavky (bohužel u některých setů to bylo taky pro většinu osazenstva spíš sedánkové)
– ztracená baterka do foťáku 🙁11. 1. 2009 v 10:51 #113842Sq4Raa
ČlenTo byla zas jednou řežba! sm2
11. 1. 2009 v 0:07 #113835Newman
Člen[quote Raduška]V žádným případě neotvírejte stránky DJe Boxiho. Jen co jsem na to ze zvědavosti klikla, vyskočilo na mě AVG s hláškou o trojským koni. Takže má teď chudák Ligaya zavirovanej počítač asi.[/quote]
Na tohle jsem ho už kdysi upozorňoval… Ale pokud to antivir blokuje, tak je vše OK, ségra by měla být čistá (resp. její komp) sm2 Ale kdoví, co je to zač, mně teď Nod ani nehlásí trojana, jen mi vyskočilo varování, že zablokoval jeho stránku.
10. 1. 2009 v 22:06 #113829f1d0
ČlenNakonec se taky neobjevím. Kámošům se uvolnilo místo v autě na zítřejší lyžování a lyže jsou přecijen větší priorita. Přeju aspoň na dálku oslavencům vše nej a co se týče těch panáků, které tam měly proběhnout…ty se daj při nejbližší možné příležitosti sm4
10. 1. 2009 v 20:55 #113824Starf
Členmajkl: taky me to sere, chtel sem to ochutnat, na Zlicin se kvuli tomu nechci tahnout…. :s
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.