TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 275)
  • Autor

Je nějaký časový lineup?

f1d0
    Člen

zooropa: to je přesně to, co jsem o Zoomagu slyšel sm0

zooropa
    Člen

[quote f1d0]A tak to já se těšim na svůj první Zoomag sm3 . Co legend a bájí jsem o něm slyšel...tak snad mě nezklame sm0[/quote]

To sou vsechno babsky tlachy. Nic z toho neni pravda. Zoomag je normalni party, kde hraje napozadi DJ nejaky 70tky
    kdyz se najde dobrovolnik tak zpiva na karaoke Abbu a vsichni sedej tise u stolu a protoze se neznaj, tak mlcej a pijou kolu.

SHP
    Člen

[quote Lukin_][quote Sq4Raa]Já na paintball asi peču. Zaprvé přijedu nejspíš později, zadruhý bych vás moc rozsekal sm2[/quote]

No jasně ty cod srá..sm16[/quote]

Škvára kurwí CoD? N00b sm15

Lukin_
    Člen

[quote Sq4Raa]Já na paintball asi peču. Zaprvé přijedu nejspíš později, zadruhý bych vás moc rozsekal sm2[/quote]

No jasně ty cod srá..sm16

Sq4Raa
    Člen

Já na paintball asi peču. Zaprvé přijedu nejspíš později, zadruhý bych vás moc rozsekal sm2

SHP
    Člen

Tak jsem koukal, že je to nějakejch 10 minut cesty károu
    z Holešovic. Pokud teda nebudete po jedenáctý už všichni
    na sr*čky a nep*sere se mi něco v práci, tak se pokusím
    stavit, ale nic neslibuju sm4sm7

Flash2001
    Účastník

Raduska: tak pojd s nami do paintballusm15

Raduška
    Člen

Já už se tak těším! Jsem z tý školy tak zdrbaná, že budu potřebovat mega voraz. Jen abych si zase nevorazila záda :o))) No kdo ví, co se stane …

Chazty
    Člen

mnooo takže. se asi nejspíš taky ukážu. sm3

f1d0
    Člen

A tak to já se těšim na svůj první Zoomag sm3 . Co legend a bájí jsem o něm slyšel…tak snad mě nezklame sm0

zooropa
    Člen

Sickboy sbira cerne puntiky, uz na chate u Hellmana nebyl, a ted tohle. No piseme si. Piseme . . . .

Gizmo
    Člen

Sickboy : jak jako ??? Povinně !!!

Und 4 Houska – Píšu si …

Sickboy
    Člen

Tak upřímně, nejdřív se mi do Prahy moc nechtělo. Potom se mi nechtělo ještě víc. Pak se mi začalo poměrně chtít. A v momentě, kdy se mi začalo chtít opravdu hodně a těšil jsem se, čili dnes, jsem se dozvěděl že nemůžu. sm8 sm19

Athro
    Člen

Ad hra…šel bych do toho taky, klucíííííííí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.