TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 275)
  • Autor

jj triple whooper menu nebo jak se to zve ke mne..:)

Gizmo
    Člen

předpokládám, že by se dalo dohodnout i start hry na dříF ale to záleží na vás – já jsem vázanej jen na dohodu s Woozem stran dopravy.

a připomínám možnost dopravy hamůůů papůůů

kreeki
    Člen

héj, já cí takíí… kucí počkejte na měěě sm5

bajkal
    Člen

ja budu hrat a strilet jsem tam na 7 jako na konism4p.s strizlivy budu konecne i striletsm5

Sq4Raa
    Člen

Hele já fakt nevím, jestli budu hrát, ještě dám echo.

Flash2001
    Účastník

Gizmo: jasny, budu tam na sedmousm4 Prave nikdy jsem to jeste nehral a o to vic me to laka. Dohodneme se na mistesm4

Gizmo
    Člen

Flash : Skwara hlásil něco o tom, že hrajem spolu … pokud se nepletu tak na přetřesu bylo, že ani jeden z nás to nezkusil a že nás to láká – doraž včas a pujdem do toho :-)))

Flash2001
    Účastník

Gizmo: nebyl jsem to nahodou ja?

Gizmo
    Člen

Zooropa : tak Wooz hlásil, že mu dlužíš fixu :-)))

Add Paintball však ja … Skwarků na kolik tam budeš ??? a Vyrysu a kdo to ještě řikal, že by do toho šel ???

BTW pinec omezenej hodinou není ??? Já když jsem viděl ty fotky z hor … že bych vzal pádlo nebo jinou vhodnou pálku …

small
    Člen

– a kruci, solidni hlavolam
    – jinak info k piti na baru:

[b]Je čas představit speciální drink večera. S paní provozní Prague Indoor Paintball klubu se nám povedlo dohodnout solidní cenu 75,- Kč za RedBull + vodku. Takže během večera se mužete osvěžit a načerpat novou energii, kterou rozhodně budete potřebovat. Bar bude dostatečně zásoben a samozřejmě i bohatě vybaven nejen alko, ale i nealko nápojema za rozumnej peníz.[/b]

zooropa
    Člen

[size=large][b]Tady mate planek prostor, aby ste vedeli kde je vstup, vip, zachod, testovaci stanek na drogy. . . dyt to znate[/b][/size]

[img]http://st.blog.cz/d/detsky.blog.cz/obrazky/1765244.gif[/img]

zooropa
    Člen

[b][size=x-large]Jinak jeste bych chtel dodat dulezite info k Paintballu[/size][/b]

Pokud si skutecne chcete nekdo zahrat, je tam dulezita vec. Hraci nesmi byt pod vlivem alkoholu. Mohlo by se stat ze nekdo sobe nebo nekomu
    pak vystreli oko nebo zub, kdyz si nametenej sunda masku apod.
    Predpokladame ze ve 21h uz nikdo nebude strizlivej, takze pokud si chcete dat hru, musite se nahlasit na baru a zacit hrat na zacatku akce.
    [b]Nezapomente[/b] taky, [b]ze[/b] na Zoomagu je sice moznost si zahrat [b]paintball[/b], ale [b]hru i vybaveni si musite hradit sami[/b].

[img]http://files.zoomag4.webnode.sk/200000286-c1d93c2d2f/Extreme%20Paintball.jpg[/img]

Gizmo
    Člen

[quote SHP]Gizmo: Mě osobně zajímá jen jedna hambatá slečna sm15

Jinak šlo o to, že lolitky si dávaly hambaté fotky do zaheslovaných galerií
    a někdo to cracknul, hacknul a smacknul a postoval to někde na blogu.[/quote]

Jooo však o tom mluvím …

[quote small] - jo jo, soutez bude hoodne vypecena, ale cena bude stat za to[/quote]

Právo první noci s tebou nebo se Zooropou ?? nenapínejteeee :-)))

Leosh
    Člen

to mě teda zajímá, v čem se bude soutěžit? bude to nějaký live id contest nebo snad svlíkání na čas… to bych nikomu nepřál, kdybych postoupil do finálesm15

SHP
    Člen

Gizmo: Mě osobně zajímá jen jedna hambatá slečna sm15

Jinak šlo o to, že lolitky si dávaly hambaté fotky do zaheslovaných galerií
    a někdo to cracknul, hacknul a smacknul a postoval to někde na blogu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.