TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 275)
  • Autor
    small
    Člen

– jo jo, soutez bude [b]hoodne vypecena[/b], ale cena bude stat za to sm0

Athro
    Člen

Vsechny fotky moji osoby musi byt pred zverejnenim schvaleny…mnou samozrejme sm15 Jinak………………..bude sekec mazec sm11

A poprosil bych o listek c. 8…:)

Flash2001
    Účastník

Zooropa: predbezne potvrzuji svuj prichod na 19:00 (plus minus autobus), z Proseka to mam totiz relativne kouseksm4

EDIT: listek s cislem 2001 asi nebudesm15 Tak si vystacim treba s cislem 11sm4

Gizmo
    Člen

Bajkal: to budeš ŽOFREJ de PEJRAK ne ??
    ZOOROPA: my pravděpodobně budeme na značkách včas …
    SHP: já vaše periodikum poměrně úspěšně míjím … to šlo o to, že si tam nezletilé dávájí hambaté fotky a ještě se s nimi chlubí nebo o co?? Však na Zoomagu tolik nezletilců nebude ne ??? Případně někomu můžu půjčit … tak 10-12 let :-))) Jo a pokud jde o hambaté slečny … no uvidíme né ??sm15

SHP
    Člen

Gizmo: Čéče nám stačil ten průser s libimseti.cz sm15

bajkal
    Člen

jasny o.k prosim cislo 4 to je moje nejoblibenejsi dekujuuusm3

zooropa
    Člen

[b][size=large]Pratele nezapomente na nasi soutez.

Od zacatku to jest cca od 19h budeme Ja a Small rozdavat kazdemu kdo si za nami prijde jedno cislo do slosovani,
    ktere probehne o pulnoci. Vylosovani se pak utkaji v hlavni soutezi vecera a vitez se stane Sampionem Zoomagu
    a dostane krasne ceny.

Cisla budeme rozdavat jen asi hodinku, takze – prijdte uz na zacatek. Je mozne ze nam taky dojdou.
    No proste chvatejte chvatejte.[/size][/b]

bajkal
    Člen

I ja se moc tesimsm3bude moje posledni party kdy budu parit pak jdu pod kudlu a dal se uvidi.Ale tu party si uzijuuuuuusm3a moc se tesim na znamy parmeny a vsechny lidism3

Sq4Raa
    Člen

Hellmošovi uschne pindík. (vždycky jsem to chtěl napsat)

Flash2001
    Účastník

Můj foťák bude tentokrát taktéž v pohotovostism4

Ligaya
    Člen

Mmm, už se fakt moc těšim! Se skvělýma lidma zapařím vždycky ráda.
    Asi taky vezmu foťák. Kdo ví, co se zas bude dít? sm3sm15
    Škoda, že je monsieur Hellman takovej snob, že nepřijede. sm15 Nééé, fakt… je to škoda.

Papa v sobotu!

Gizmo
    Člen

mam špatné zprávy … správný paparazzi nikdy nespí sm15sm15 v případě, že mi budou kladeny překážky, poskytnu veškerý kompromitující materiál (který tak jako tak vznikne) některému z českých deníků (SHP nebyl by zájem o článek s tématikou zhýralé mládeže ???? kompletní fotodokumentaci dodám )

bude to mazec!

Flash2001
    Účastník

Sakra, uz aby byla sobota…

Raduška
    Člen

[quote small][quote Raduška]strýček Fido: tak joooo :o)[/quote]

- Radus mas na stoprocent volnej vstup do naseho prijemneho VIP salonku kde se da uzit super legrace (vse dovoleno, fotit se tam nebude sm3)[/quote]

To jsem potřebovala slyšet :o)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.