TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 275)
  • Autor
    SHP
    Člen

Andrews: sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[img]http://i40.tinypic.com/2jzc7s.jpg[/img]

zooropa
    Člen

Gizmo: to mi prosim vysvetli, pac ja ho pouzivam a hlavne vzhledem k rychlosti jsem pomerne spokojena (nepise zzenstila Zooropka, ale jeho velkohuba pritelkyne)

Gizmo
    Člen

[quote drastics]tak treba ja rajce jednou zkousel a nejak me ta betaverze vyprcala a porad to padalo :-([/quote]

Nebude tomu doufám moc dlouho trvat a kámoš rozjede konkurenci … spolupracuju s ním na návrhu co a jak … Rajče se teď zdá poměrně použitelný ale jsou tam mouchy, které mi hodně vadí :-O

Gizmo
    Člen

Tak už jsem dohnal vystavovatele , koment je napsán a odeslán … už se na tom údajně pracuje …

Add rajče … je to něco jako zeptat se Honzina proč report nedá sem do diskuze …

drastics
    Člen

tak treba ja rajce jednou zkousel a nejak me ta betaverze vyprcala a porad to padalo 🙁

veronique
    Člen

a proc to neuploadnes treba na rajce? tam je to hned a bez kecu ci premlouvani … sm11

SHP
    Člen

Judgement day has come…

Gizmo
    Člen

za cca 30 minut (po příjezdu domů) uploaduju a obvolávám aby to bylo co možná nejrychleji vystaveno (to dělají lidé z DJz)

pro info mazal jsem málo tzn výsledkem je okolo 180 fotek …

kreeki
    Člen

no tak gizmo, hod to uz sem…

Honzin
    Člen

Gizmo: Ja a zaskodnik, o zadne zaskodnicke akci nic nevim (ale je fakt ze penezenka byla prazdna, ale bohuzel i vim za co)
    Athro: Nevim jak bylo tobe rano, ale ja se probral a hned delal veci do skoly, takze me bylo dobre v ramci moznosti (spanek asi tak 4h neni prilis mnoho, i kdyz na zapoctovy tyden to je luxus) btw to byla jen jedna runda se mnou, takze ty dalsi ma na triku nekdo jiny..sry

Athro
    Člen

drax: Ty vole, presne jsi vylicil muj ucebni proces…sm15

gizmo: Coze? jaka vodka, jaky brcko? Honzine, ja te asi zabiju sm13

A s tema fotkama se opravdu neserte, stejne jsou vsichni zvedavy na Smalla sm2

drastics
    Člen

Hele kecate vsichni, jen ste liny, to mate sednu k fotce či videu a pak po 2 minutach – je ja mam hlad. . . taxe dete nazrat a vubec vas nezajima vseobecne blaho a ze cela diskuze zije ve stresu. Po tom co si naplnite břuch, musite na hajzl, pak zase zdáchnout a vytrávit, pak bezi naka sracka na nove a kdyz teda se uz vratite k pocitaci, musite jit zkontrolovat ty nepokoje v diskuzi, nez to cely precterte uz ste zase hladoví. No kdyz k tomu vemu v uvahu praci a ze musite aspon 3 hodiny denne spat, tak vam chybi hold dostatek odhodlani, proto budte liny jako ja a nic nedelejte , nebude vam pak lezet takova zodpovednost na bedrech. 😀

Housko nelzi, videl sem te minimalne 5 minut spát, rekni mi, co se behem nich odehralo 😀 Ha nevis! A ja ti to nepovim! A teda skoda, mozna by me ke konci tvuj set bavil jak slysim 😀 Ale ten Mark Och to fakt este citim pachut v usich tedka a to sem si je 7 x vycistil 😀

zooropa
    Člen

Asi sem ho prosil aby zahral konecne ten žbrbledrft, fňoughtrewi (žastvisqík remix)

Gizmo
    Člen

BTW jak si klečel před Houskou („naším“ ne pnematickym) – to si ho žádal o ruku ???

To sem zvědav co vyberu z toho „překvápka“ – některé Smallovi výrazy jsou daleko zajímavější než celá soudružka :-))

co bych dal za pořádnou RAMku v práci – já si ji snad budu muset koupit 🙁 takhle to crcam po 5ti fotkách …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.