TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 275)
  • Autor
    zooropa
    Člen

No to sem chtel slyset – tak makam, makam sm15 neflakam se.

Gizmo
    Člen

Zooropa : prvotní výběr fotek 1/2 – 3/4hodky s čim se budu vůbec patlat, pak podle stavu doladění ale spíš přes křivky a úrovně (GIMP). Na fotce trávím od 10 sec po 5 minut (pokud je nafoceno do rawu tak pro mě ještě mnohem dýl … ) to cele krát cca 250. Okuk na CRT a LCD a konečněj výběr fotek (ideálně si tisknu náhledy a vybírám aby tam jedna věc nebyla 5x během večera) někdy ještě výběr z těch technicky špatnejch původně mázlejch a pokus o vytahání co možná nejvíc z originálu…. Pak už jen třešnička na dortu – resamplování s přidáním loga, upload a den dva přesvědčování vystavovatelů aby vystavili … do toho bordel v práci a třebas včera mě hned v práci vyzvedával týpek, že jen potřebuje něco malinko na počítači a, že je to na chvilku – prakticky se z toho vyloupla kompletní oprava jím zmršené nové instalace namotané do té staré (a po těch téměř 3 hodinách prohlásil že ono bude asi lepší když se dohodnem a já vysosám data a udělám reinstal na zformátovanej disk – málem sem mu jednu fláknul) a domů jsem dojel kolem 9.. tam na mě čekalo auto, které ráno nenastartovalo a nabíječka se závadou … v 1 jsem nastartoval a v půl druhé byl v posteli. Chápu, že video je náročnější právě hlavně časově … mě občas chybí i ta nálada … ale teď vázně jdu na to !!!

zooropa
    Člen

Ja nechapu co dycky tem fotografum tak trva.
    Stahnu par fotek, prozenu to Neat imagem, trochu jasu, trochu kontrastu, trochu saturace dolu, smazu par slepot – Hotovo.

To ja kdyz striham video, tak musim v realnem case natahnout treba 3 kazety (3h) projit celej material a vybrat hrube zabery (1den)
    Sestrihat to do nejake hrube formy (pul dne) a pak zaverecne pilovani (dalsi pul den)
    k tomu vybrat a upravit patricnou hudbu (3h), udelat zaverecne efekty a rendering do ruznych formatu(pul den), nakopirovat to na internet (par hodin)
    No a kdyz na to nemam cas tak na tom delam po vecerech kdyz prijdu z prace treba od 22-02h kazdej den, takze chapete ze se to natahne.

Ale proboha co vam tak trva na fotkach. Kdyz sem se vratil treba z Ferryho Corstena z Bratislavy v sobotu rano, tak sem v pondeli vecer mel uz
    video na webu.

Flash2001
    Účastník

Gizmo: ja bych uvital jeste psy-hop a trance-metalsm4 Jinac na fotky se opravdu tesimsm4

Gizmo
    Člen

Všichni si všechno pamatujou na co fotky (11 z 10ti opilců si pamatuje celej večer ) … ne snad uz konečně dneska 🙁 prostě nestíhačka

urorkinator: to je fakt, že to musí bejt nějaká pocta … mě kupříkladu na panáka netahal … zato opakovaně zkoušel pevnost mojich kalhot a snažil se mě znásilnit …

je myslím jasné, že příští akce půjde směrem žbrbledrft, F´n´throw (live act) … no já myslim, že pak už bude chybět akorát Dechno a Acidska

Athro : no nic příště se na Honzinovy postřídáme se taky necháš zmatlat takovym záškodníkem 🙂 BTW co žaludek … na něco toho bílého vína začít kombinovat vodku a pivo brčkem … BTW nezapoměl si na něco z mejch narozek ?? (škemry škemry)

bajkal
    Člen

i ja si pamatuju vsechno sm3ale v pohode jina jit se mnou na panaka je cest woesm4

? já si pamatuji všechno navíc jsem ani nebyl nalitej… (možná bohužel)

…jj, Athro byl povedenej…ale to i bajkal … 😀 … jen co jsme přišli, hned mě tahal na panáka …ale ono Housko, ty jsi byl taky povedenej…zvláště v tom pivním koutku 😀

sm15sm15sm15 no byls exclusive sm14

Athro
    Člen

Tak tohle byla vypecena akcicka…teda aspon do ty chvile, nez jsem ztratil pamet…ano, tak moc jsem si to chtel uzit, az jsem to malicko prehnal…
    No nic, muj problem, jinak Smalle a Zoo, naprosto se klanim, takhle ma vypada narozeninova party…kua, jako svin to bylo dobry…

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim vsechny Zoomaky :),

akcicka povedena! jen ten konecnej narez jsem tak trochu nedaval. Moc ostry na me 🙂 Co takhle nejaky serie fotek ???

J.

drastics
    Člen

žbrbledrft, fňoughtrewi = F´n´throw sm19sm19sm19 smíchy ty RnB pasaže miluju a uplne nejvíc kdyz je to v Upliftingovejch remixech 😀

Taky mam strasne rad zvuky žastvisqíku sm15 regéčko se sere prostě všude sm13

Raduška
    Člen

Tak bonus to asi bude, protože jsem když jsem ho našla, ležel na zemi ve vodě. Snad to byla voda sm15

Gizmo
    Člen

btw a baterku jste někdo nepotkali ??? 🙁 Chci měnit tělo foťáku a ještě to není úplně aktuální – doufám, že jí někde objevím … měsíc stará (po zcela nečekaně vyřízené reklamaci, kdy původní odešla téměř dva roky stará). Ncn asi budu muset přece jen investovat ještě něco málo do tohohle foťáčku no … nebo budu sockovat na akcích s nabíječkou 🙂 (baterka mi většinou stačí jedna, ale zichr je zichr … )

Raduška: předpokládám, že to je jen případný bonus k zachráněné SIMce

Raduška
    Člen

Majitelka telefonu se se mnou už spojila. Tak teď už jen doufat, že telefon funguje.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.