TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 275)
  • Autor
    SHP
    Člen

Ligaya: F´n´throw neposlouchám. Ty RNB pasáže s death metalovými vokály se mi
    nebíbí sm12

Ligaya
    Člen

SHP: A fňoughtrewi náhodou neposloucháš? To je teď hrozně in. sm15

SHP
    Člen

Ligaya: Dzbrbledrift jsem dřív poslouchal, ale ta dnešní celková produkce se mi nelíbí.
    Early Dzbrbledrift si ale dám občas s chutí.

veronique
    Člen

Ligaya: ja v noci chodim mlsat zarovky, maj takovou skvele vyvazenou, trochu ostrejsi prichut. sm5

Ligaya
    Člen

Konečně jsem se dostala na fórm. Já se totiž na rozdíl od Radušky učila. A heč, ze zkoušky mám dvojku sm2

Zooropa a Small: Kluci, bylo to naprosto skvělý!!! Hrozně se mi líbilo, jak se celá akce nesla v jednom tématu „get in the ring“. Výzdoba, soutěž v boxu, vlastně i taková soutěž hudebních stylů. Moc se vám to povedlo a zasloužíte si pochvalu za skvělej nápad i realizaci!!! Jste hlavičky chytrý! sm4 Nechápu ty narážky, že se někomu nelíbil ten a ten DJ. Já si teda vychutnala všechny hudební styly, co se v ringu vystřídaly. Jestli se něčemu říká hardstyle nebo žbrbledrft je mi upřímně jedno, hlavně že se na to dá kalit a blbnout s kamarádama!!!
    Chválím, chválím, chválím!!!

Veronique: Ale babičko, proč máš tak velkou pusu? Skvělej avatar!!! sm15sm15sm15

Zdravím všechny spolupařmeny!!! Fotky snad udělám zítra večer…

zooropa
    Člen

[quote Raduška]
    NAŠLA JSEM NA DÁMSKÝM ZÁCHODĚ MOBIL. JE VČETNĚ SIMKY. KDO SE O NĚJ PŘIHLÁSÍ A POPÍŠE HO, VRÁTÍM.
    INFORMUJTE, PROSÍM, I LIDI, CO NECHODÍ NA TOHLE FÓRUM.[/quote]

Hele asi vim ci je ten mobil, zavolej mi pak, nebo napis pls

zooropa
    Člen

Mala ukazka, pokusim se pak udelat nejake delsi video, ale bude to trochu pozdeji

Zoomag4 preview from Jiri Cvancara on Vimeo.

Gizmo
    Člen

Já myslim, že by to mohlo bejt znamení … kolikrát v životě potkáte někoho takhle zaprdnutýho ??? A to, že jsme ho potkali právě my – to nemůže být náhoda sm15sm15

Sq4Raa
    Člen

Ne, vždyť by mohl mít něco s páteří sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ještě sem chtěl napsat „ale nepovezeme ho domu“ 😀

Sq4Raa
    Člen

sm12

edit: teď jsem pochopil ten odkaz na Macháčka sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no ten je tam neuvěřitelně zaprdnutej

Raduška
    Člen

Hej ale jak je tam zaprdnutej. Prostě nejvíc!

Sq4Raa
    Člen

To jsem procházel špatným období, tréma mě svazovala. Pak ale přišla soutěž, co mi změnila život:

[img]http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1537/1537552_83b62cc015893aa9eb5b077fdb69b4dd/images/DSC00254.JPG[/img]

Raduška
    Člen

Škvára: mě se to takhle líbí, na tom CTF jsem z tebe byla docela nešťastná!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.