TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ZOOMAG 4 B-day

• Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 275)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

add fotky: Fuck!

ad Raduš: filozofovat už nemůžu, to by si ze mě Mára dělal p*del, tak jsem to trošku rozjel. sm2

Gizmo
    Člen

jo tak odpoledne jsem zvládnul kafe a 20 minutek spánku – pro velký úspěch natažených do několika hodin … jsem fakt mrkev …
    fotky zkusim zítra v práci … podle toho jak moc budou prudit …

Drastix : add zvuk … na začátku pneumatiků jsem se vyskytnul u bedny a dostal prdu na pravé ucho – pak už to bylo celej večer slabší bo mě uši boleli a po dost dlouhý době jsem se probral s pískánim v celý hlavě … teda to pravé ucho není 100% ani teď – ty máš halt tréning …

Zooropa : staženo a díky za něj btw Hujer !!! Metelesku-blesku

Petros99
    Člen

Akcička opravdu vyvedená, jak má být, taky se mi mooc líbila. Nejvíc mě pobavili fotky od Chazty, zejména Flash2001 na nich suprově vypadásm15. Jinak prostory good, ceny na baru taky celkem ušly, mohli mít akorát Becher lemondsm4, ale neva….Muzika taky good, až na ty
    Le Pheumatic, ty mě mooc nebavili, spíš jsem čekal, kdy už dohrajou, dramec mě fakt neba, podle mě se ani na něj nedá pořádně pařit,
    ale jak bylo vidět na partypeople, tak asi dá…1. DJ (nevzpomenu si tedka na jméno) zahrál super, stejně jako Coastline – na něj jsem už pak i
    pařil, DJ P@co nudaaa – tek-house, electro, nebo co tam hrál mě neba, zato mě pak svým setem dostal Zooropa – super set, mno a na závěr
    Hellman a Majklhauske taky na jedničku….tracky jako: Direct dizko či smack vs. good nebo Phantom manor od Mark Norman, fakt luxussm5
    -zato už jsem pak nemusel asi posledních 20min. ten hardstyle (rozjetý tanky a šlapání zelí fakt nee, to pro mě není music)sm18 – čistě jen můj názor…

Panům oslavencům eště jednou Vše NEJ a na příštím vydání Zoomagu, Ahuuuj!!sm0

Raduška
    Člen

Ááááá ty kreace!

veronique
    Člen

lady Radus: Mazej se ucit!

Raduška
    Člen

Mě se Pneumatici moc líbili, už dlouho jsem je chtěla slyšet a konečně se zadařilo. A zrovna jsme si s Ligaykou říkaly, jak je dobře, že se hraje tolik stylů. Když jsme si vzpomněly na dobu kdy hrávali kluci vesměs všichni to samý a bylo jen otázkou kdo dá kterýho Dyka a když nebyl Summer Dream tak bylo zle :o)) Mrzí mě, že jsem nezapařila na skvělího DJe Paka, ale bohužel jsem potřebovala s někým mluvit, mluvit a mluvit a nemohla jsem řádit na parketu.

Flash2001
    Účastník

Zooropa: jů, super, budu mít v práci co poslouchatsm5

zooropa
    Člen

[url=http://zooteam.cz/audio/DJ_Zooropa_live_@PIPclub_Zoomag4_10_1_2009.mp3][color=#CC0033][size=x-large][b]ZOOROPA LIVE @ PIP club ZOOMAG 4 – GET IN THE RING[/b][/size][/color][/url]
    download

[img]http://www.zooteam.cz/picture/Deadhouse_promo.jpg[/img] [img]http://www.djz.cz/fotky/zoomag/full/0156.jpg[/img]

01 – Eskimo vs Protoculture – Be the Same (Zooropa Deadhouse intro)
    02 – CPU – Rocky III
    03 – Sub6 – Droid save the queen(DNA rmx)
    04 – Zooropa – Metelesku blesku
    05 – Injection – Systematic
    06 – Infected mushroom – Becoming Insane (Zooropa special Live Guitar Hero mix)
    07 – Ananda Shake – Cluster Bomb
    08 – Alien vs The Cat – Hear the noise (Quadra rmx; Zooropa Edit)
    09 – X-noize – Information
    10 – BPM – Parralel World
    11 – Delirium – Silence (Ananda Shake rmx) – With love For Veronique
    12 – InterSys – Demolution
    13 – Sun Project – Let it Burn (Zooropa special Live Gutitar Hero mix)
    14 – Ferry Corsten – Rock your body Rock (Eskimo rmx)
    15 – Sundose – Electrofeelings
    17 – Eskimo – Time to get Serious (Zooropa Kimono brown belt outro)
    18 – Sesto sento – Key to Universe
    19 – Mekkanika – Outfoxed

veronique
    Člen

Akce opravdu super, vydarilo se to krasne. Musim kluky – oslavence pochvalit, myslim ze se podarilo co zamysleli. A timto jim tedy preji vsechno nej jeste jednou, uz ale naposledy.
    Prisla jsem na Boxiho, jako dobry, ale nebyl cas poslouchat, bo prede mnou dorazila uz spoustaj jinych lidi, s nimiz se bylo nutno privitat. No jenze pak prisel na radu P@co a to uz se nedalo nekde posedavat a tlachat. zahral naprosto LUXUSNE, tusim ze tahle muzika by fungovala i jako lek na deprese v zimnim pocasi, ktery nas ted obklopuje. set byl uzasne naslaplej. Skoda ze jeste nebyla kolektivni odvaha zacit parit naplno, nicmene dle ohlasu se mnou vsichni muj nazor na tenhle set sdileli 🙂 Nasledova Thomas Coastline, kterehoz nutno tez pochvalit, toz velmi prijemna produkce to byla 🙂 Mam pocit ze Thomasovi do toho ta slecna, co tam Smalla pak odrovnovala svou panenskou nevinnosti, trochu skocila, ale co, zas to stalo za to, no ne? Jako lidi, mam to cely natoceny! Small uz si v politice ani neskrtne!
    Nasledovali Pneumnatici. Vazeni to byl narez. Sama dramec tilik nevyhledavam, ale tohle me dostalo, a myslim, ze se to ke zcela novemu konceptu party naramne hodilo. Po tehle zkusenosti si je jeste nekdy najisto zajdu poslechnout. Stejne jako priste nejspis navstivim i Zoomag 🙂
    Po Pneumatikas prisel Zooropa alias Deadhouse alias Kytarovy mag alias Karate Kid alias Janevimcojeste .. no proste narez, diky tehle casti performance me asi dnes boli ty nohy. Nasledujici dva interprety jsem taky odparila, uz nevim jak jsem toho byla schopna, ale co me odrovnalo byl Houskuv teror, jit venku okolo a slyset ze tohle hrajou uvnit, tak se bojim vejit … Brutal respektive teror to byl teda, aspon pro moje netrenovane ucho.
    Jinak ceny na baru velmi prijemne, stejne jako obsluha (krome teda loudacky u cepovacky souteznich piv … ale co, stane se). Prostredi taky bajecny, myslim ze to bylo na takovouhle akci to nejlepsi, co mohlo organizatory napadnout.
    Secteno a podtrzeno. Super luxus, nadhera. Ja sem spokojena, zdravim vsechny lidcky, s nimaz jsem se mela tu cest pozdravit (objimam te timto dodatecne drahy Gizmajliku) a papa priste!

Anonymní uživatel
    Host

Small na pozery co jsou uniforme zariti do jednoho stylu nehled,mnohotvarnost a barevnost je vrcholem krasy. Jinak fantazirovani vam urco se zoopou jde, asi todle je dle me zaklad vseho,kazdej napad zurocit a ne aby slo jen o muziku. Meli byste zalozit sound system 😀

SHP ?? já hrál i hardstyle ..;) puta madre (zany mix) 😉

SHP
    Člen

Tak i když jsem plánoval, že se zdržím jen chvíli, tak skvělá parta mě zdržela. Nelituju.
    Kalbička to byla luxusní. Tošku bordýlku jsme udělali, trošičku jsme si zapogovali,
    prostě party jak má být sm0 Hudebně se mi to též líbilo a nebudu se tajit tí, že nejvíc zaujal
    Houska, který si díkybohu odpustil hardstyle.

Speciální pozdrav pro mého „spolubaliče“ Andrewse. Hele opigloval tu mindu nakonec někdo
    nebo, ne? sm15

Jo a já se jako zřezl potenciálního m*du, takže ode dneška už nejsem děvkař,
    ale slušnej kluk, tak mě tak všichni berte nebo sm13

Gizmo: No na gabber parties v NL máš zakázáno nosit kanady i sportovní dresy. Je to kvůli tomu,
    aby se tam nácci moc neseřezali. Upřímně se děsím dalších photos, ale tato je dojemná a vhání
    mi slzy do očí.

[img]http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1537/1537552_83b62cc015893aa9eb5b077fdb69b4dd/images/DSC00266.JPG[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

super akce, super všechno! ikdyž nálada nebyla nejlepší, ale who cares 🙂 díky kluci za bezvadnej mejdan a přeju všechno nej a ať se daří!

small
    Člen

[b]DIKY VSEM, ZE DORAZILI NA NASE NAROZKY[/b]

[b]PUVODNE JSEM MYSLEL, ZE DELAT KAZDEJ ROK POKRACOVANI JEN KVULI TRADICI MUSI ZAKONITE VECT K UPADKU KVALITY, ALE BYL TO OMYL.
    ZOOMAG SE VYPRACOVAL ZA 4 ROKY K PERFEKTNE ZVLADNUTE AKCI NA PROFI UROVNI – NECHCI NAS PRECHVALOVAT, ALE POZITIVNI OHLASY
    JSOU VSUDE KOLEM ME.

TOCHU MNE MRZI, ZE PAR LIDICEK NEVZALO TAK UPLNE TEN MULTIZANR CELE AKCE NA KTERYM JSME STAVELI. MELI JSME CISTEJ TRANCE, PROGGY, PSY, ELEKTRO/HOUSE A KONECNE I DRUMIK A BREAKBEAT. ZAKONINITE TOHLE JE VYVOJ A MYSLIM, ZE I PRAVOVERNI TRANCERI SI NASLI MINIMALNE U 2 DJS TO SVOJE.

OHROMNY MAX. DIK ZA NEJ NAROZKY MEHO ZIVOTA POSTUPNE:

ZOOROPA (kamo je to osud, ze sme se potkali – s nasema napadama to je radost akce delat, zvukar ma u me pochvalu – dik)
    DJ P@CO (naprostej respek, profi pristup po vsech strankach, diky za zajisteni profi svetel,audio techniky a vubec vseho kolem)
    LE PNEUMATIQ (spica, mega live narez – vsem s kapely diky a tesim se na hrani v Roxy)
    pi. MARKOVA (super vstrictnost a potpora ze strany klubu PIP, dorazte na jejich paintball – bracha na zacatku hralu hru a slysel jsem pochvalu)
    THOMAS COASTLINE, BOXI, MAJKEE vs. HELLMAN (kluci no comment – super pristup a sety, rad sem poznal nove tvare)
    VSEM CO ZNAM A DORAZILI A HLAVNE KOLEGUM Z PRACE, KTERY ME TOTALNE DOSTLI S TIM SLAVNYM STRIPEM
    VERCA (super moderovani, ja jsem byl na srot a tys pevne drzela oteze souteze ve svych rukou sm0)
    VSEM NA KTERE JSEM ZAPOMEL (diky)

ZOOMAG 4 – GET IN THE RING – zcela jinz koncept party
    – nas cil kterej jsem pdsal na strankach Zoomagu se nam povedlo splnit – posunuli jsme nasi akci opet dal a pristi rok ?[/b]

Dik small sm5

veronique
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.