TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zoomag 5 @ Pilot club Praha, 27.2.2010

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 112)
  • Autor
    zooropa
    Člen

ZOOMAG 5 DJ INTROS. Na prani Gizma a jinych prikladam slibena intra DJs ze Zoomagu. Krome
    inter ktere jste za cely vecer videli a muzete si je nyni v klidu
    vychutnat, je tam jeste i Beyondovo intro, ktere jste nevideli

small
    Člen

[img]http://img411.imageshack.us/img411/15/zoomag5.jpg[/img]

[b]PODĚKOVÁNÍ[/b]

Tak pátý ZOOMAG je za námi a já Honza i Jirka děkujeme všem co přišli a oslavili s náma společně narozky. I přes menší komplikace s rozběhnutím zvuku a tím i posunutí line-up o 1 hodinu se kalba myslím povedla. Další překvapení následovalo v podobě návštěvy strážníků na udajnou velkou hlasitost. To se ale po dohodě povedlo překonat a tak jsme mohli s lehce tižším zvukem pokračovat dál. Následuje děkovačka za podporu a kamarádům samozřejmě za krásný dárečky 🙂

[b]Zooropa[/b] – za super podporu během mýho setu a vůbec tak za všechno

[b]Drax[/b] – zvuk, laser a super psy vymazlená výzdoba

[b]Athro[/b] – za zapůjčení mixáku, jinak bych si nemohl natrénovat můj první setík

[b]Pilot[/b] – za super prostor, příjemnou obsluhu na baru a u šatny a speciální dík slečně provozní za řešení situace s policií

[b]DJ P@co, Průša DJs, Kolotoč DJs[/b] – díkes za zahrání a trpělivost s hlasitostí

a další na které jsem zapoměl …

Ještě musím napsat, že jsem si super užíval můj první live set a díky za kladné ohlasy.
    Ještě jednou dík za podporu a za chuť oslavit, soutěžit a bavit se s náma 🙂

[b]FOTKY[/b]

Máme tady první fotky respektive celé fotoalbum z posledního ZOOMAGu. Galerii fotek najdete na nasledujícím odkazu. Ještě jednou díkes všem a třeba někdy příště na menší akci se uvidíme zase 🙂

[url=http://fotojimmy.rajce.idnes.cz/ZOOMAG_5_-_club_Pilot/#album][b]ZOOMAG 5 – FOTOALBUM[/b][/url]

zooropa
    Člen

Musim rict, ze to ze Beyond nakonec nemohl vystoupit me hrozne mrzi. Udelam vsechno pro to, abych to vam i jemu vynahradil a brzske dobe vystoupil jinde.

Starf
    Člen

za zoomag moc diky, byly to fajn akce, ikdyz sem byl asi jen na 2 🙂
    jinak skoda toho infinityho, na psy sem tu noc mel hodne velkou chut 😮

iamek
    Člen

Kde jste meli masky? 🙁

zooropa
    Člen

[size=medium][b]Chtel bych jeste jednou podekovat vsem, kteri dorazili na Zoomag oslavu, a omlouvam se ze jsem se nestacil vsem venovat dostatecne neb jsem byl zahlcen organizaci 🙂 Toto byl posledni Zoomag, ktery jsme spolu se Smallem delali.Takze doufam ze jste ho poradne uzili.[/b][/size]

castlefipo
    Člen

http://www.u-heaven.com/parties/zoomag5/ . . . pár fotek ode mě

… nějak mi to nesedlo,… ale aspoň těch pár lidí co jsem viděl zdravim 🙂

… ale ta výzdoba byla pěkně psychedelická 🙂

Gizmo
    Člen

Díky díky díky – super akce – skvěle jsem se bavil … vstával jsem dost po 4. odpolko a pořád jsem jak zvalchovanej … Díky aftergoupě. foťák zkusím najít zítra – někde tu snad je :))

Jinak Alexovo dárek mám pořád u sebe … 🙁

zooropa
    Člen

2 Hanny – no a to s tema zachodama nebylo jedine, cim nas majitele tohoto prostou dostali.

Vezmu to poporadku:
    Kdyz jsme dohadovali Zoomag do tohoto prostoru, vse vyapdalo uplne bajecne.
    Rekli nam, ze projektor bude na Baru, a obraz bude pres celou tu zadni stenu. To se nam moc libilo, protoze jsme chteli letos udelat dominatni projekce.
    Takze jsme zaplatili najem a tesili se na akci.
    Nastesti me napadlo, 4 dny pred akci si jit vyzkouset, jestli mi k baru od stage dosahne kabel.
    Ani netusite, jak nam zklaplo, kdyz tam najednou z niceho nic stala ta Rampa s tema svetlama a zasuvka, ktera mela byt 400V byla predelana na 230 – uz pote, co sme meli domluvene napajeni repro na 400.
    Holt prekvapko – kdyz jsme zkusili dat ten jejich projektor na tu Rampu nahoru, tak obraz byl sirokej asi tak jako kdyz rozpazim ruce.
    To nas hodne rozhodilo, ale budis, vymyslel jsem ze projektor umistime jak byl – a budem to posilat nad DJ aby i tak byla projekce velika, a ta konstrukce nehazela stin na platno. Nicmene – slibovana giganticka projekce se nekonala.
    Kdyz jsme prijeli v sobotu v den konani akce na misto v dohodnuty cas 16:00, tak nam az v pul pate otevrel ten anglicky mluvici barman, kterej se asi zrovna vzbudil, ze prej sme byli domluveny na 6tou.
    Co nas cekalo, kdyz jsme prisli dovnitr, nam vyrazilo dech.
    Ten prostor byl totalne zabordelenej od party z predchoziho dne. A jako to byste neverili. Naprosto rozraseny vytrhany kresla, stage zborena,vsude rozbite strepy. NEUVERITELNY. Takze jsme zacali uklizet Ja, Small, Venca a Verca – po CIZI PARTY. Ceta toho typka ktera mela prijet v 6 uz nam moc nepomohla.
    Takze to vysvetluje ten naprostej humpolackej humus.

Hanny
    Člen

Musím říct, že vyvedenější party jsem dlouho nezažila. Páni djs úžasní, spousta známých, skvělá výzdoba! Bavila jsem se naprosto luxusně.

Ale teda .. Mohl by mi někdo vysvětlit, co měl znamenat ten jeden jedinej dámskej záchod, na kterým, mimo jiné, nebylo ani pitomý zrcadlo?! Nic nechutnějšího jsem dlouho DLOUHO nezažila! Taky dost dobře nechápu, že si na baru řekli pokaždý jinou cenu i přesto, že jsem pila stále to samý.

A Gizmovi díky za tématický narozeninový dárek. Z jedný jeho části, jak si všichni všimli, měl největší radost můj drahý. Ne, vážně nepadala omítka, to jen Dolikuse hrozně bavilo trefovat arašídama ostatní zúčastněné 😀

zooropa
    Člen

Chtel bych podekovat vsem co dorazili na Zoomag a presto ze na nas nejaka babka ze 4tyho poslala Policajty a Barmani pak chodili kazdejch 5 minut, at sundavame basy, sundavame vejsky, sundavame stredy (vlastne zatleskame barmanum, protoze hlavni DJs vecera byli oni – i kdyz za to nemuzou a byli moc fajn – policiste hrozili pokutou 50 tisic) tak doufam ze jste si to vsichni paradne uzili, zatancili, pokecali s prateli a popili. Diky moc Draxovi a celemu tymu z Kolotoc DJs a za nadhernou vyzdobu, techniku a laser. Diky brachum Prusovic za zapujcenej mixak s DNA zbytky od Ferryho Corstena. Diky moc P@covi, ze dovezl na posledni chvily playery, ktere jsem zapomel v Mecholupech – clovece ty ses neuveritelnej showman – ja te zeru proste. A diky Smallovi ze sme to dotahli tedy do toho 5teho Zoomagu. ZKRATKA DIKY MOC VSEM BYLO TO SUPEEEEER

Konec byl dost zvlastni, protoze provozni mi rekla, ze to musime utnout ve 4, takze jsem smutne Beyondovi oznamil, ze uz asi nestihne zahrat.
    No a pak Drax chodil za a vzdy ukecal dalsich par minut hrani navic, az se mu podarilo ukecat docela hodne.
    Takze se Beyondovi hrozne hrozne hrozne moc omlouvam a ostatnim ze nevystoupil a prisaham tady na smrt meho Macbooku Pro sm0 ze Beyond bude se mnou hrat na dalsi akci u ktere budu moct ovlivnit lineup.

pohodvá akce kolotočáři hlavně ke konci když už tam nikdo moc nebyl nezklamali 🙂 začátek byl od nich vlznej..

škoda že nevystoupil beyond infinity na to jsem se celkem tešil.. ..

Palda61
    Člen

Tak já taky bohužel nedorazím. Je mi to líto, přeju všem oslavencům vše nejlepší a užijte si to (=opijte se :)).

DjDkD@ve
    Člen

Vsem se omlouvam za svou neucast, ale je mi dnes nejak divne a bojim se, aby se mi nevratila zase nejaka viroza (uz jsem si ji tento mesic uzil pres 2 tydny sm6)

Tak tedy preji vsem oslavencum vse nej (zdravi, stesti, atd. atd. atd.) a vsem navstevnikum vydarenou party sm15

Docela me mrzi, ze neuvidim vsechny ty sci-fi oblecky Live, ale nejel jsem dokonce z preventivnich duvodu ani na fotbal, a to je co rict sm19

zooropa
    Člen

Tak mame tady jednu neprijemnou zpravu.
    [b]DJ Marty Fish[/b], bohuzel onemocnel a [b]na akci nedorazi[/b].
    Dobra zprava je ze jsme za nej sehnali 2 dny pred akci urychlene nahradu.
    na misto Martyho [b]zahraje DJ P@co[/b] – ktery nas minuly rok rozhopsal svym
    Housikem a Elektro Housikem a mimo jine take na Zoomag4 obstaral
    veskerou svetelnou techniku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 112)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.