TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zoomag 5 @ Pilot club Praha, 27.2.2010

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 112)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

[quote Raduška]Gizmo: milou Milu už taky Ligaya navrhovala. Ale pozor... zásadní dotaz.! Existuje ženská sci-fi postava, která není v latexu nebo spodním prádle? Protože jinak budu muset jít za Darth Vadera a to si nepřejte, vidět mě na prsou s kalkulačkou a kýblem na hlavě sm15[/quote]

ale to my si zase přejeme …

BTW můj prvotní nápad se zdá být OK … jen má jeden trouble – doma nikdo neví kdože jsem … tak doufám v pár osvícených duší, kteří mě poznají – napadla mě i varianta s dary pro oslavence coby nápovědou… uvidíme rozvážím …

DjDkD@ve
    Člen

uz to mam, oholim si hlavu a pujdu za kapitana Jean-Luc Picarda ze Star Treku sm15

a já myslel že vpřijdeš v nákým převelku za lady gaga sm15sm15sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já už mám taky vymyšlenou postavu (není to Alien) a bude to badass. Proboha, nemůžu uvěřit, že fakt uvažuju o tom, že se převlíknu za komiksáka.

Sandeagle
    Člen

[quote Sicky][quote Sandeagle]Mám to, jestli mi někdo vyfoukne Bendera, budu škrtit sm15[/quote]

Právě jsem se dozvěděl, že Bender se celým jménem jmenuje Bender Bending Rodríguez a je složen z 30 % železa, 40 % zinku, 40 % titanu, 40 % dolomitu a neznámé množství osmia (ve slitině s železem) s 0,04 % niklovou příměsí. sm10
    To jsem si nevymyslel, to jsem našel na Wikipedii. sm15[/quote]

Si. To je pravda, a železo je odlito z podkov štastných vítězů derby 😀 Gracias

Sicky
    Člen

[quote Sandeagle]Mám to, jestli mi někdo vyfoukne Bendera, budu škrtit sm15[/quote]

Právě jsem se dozvěděl, že Bender se celým jménem jmenuje Bender Bending Rodríguez a je složen z 30 % železa, 40 % zinku, 40 % titanu, 40 % dolomitu a neznámé množství osmia (ve slitině s železem) s 0,04 % niklovou příměsí. sm10
    To jsem si nevymyslel, to jsem našel na Wikipedii. sm15

Sicky
    Člen

Raduška: A co Leela z Futuramy? Bendera už tu máme. Akorát nevím, jak bys to vyřešila s tím jedním okem. sm15

Raduška
    Člen

Gizmo: milou Milu už taky Ligaya navrhovala. Ale pozor… zásadní dotaz.! Existuje ženská sci-fi postava, která není v latexu nebo spodním prádle? Protože jinak budu muset jít za Darth Vadera a to si nepřejte, vidět mě na prsou s kalkulačkou a kýblem na hlavě sm15

Gizmo
    Člen

Já já já už něco vymyslel … je to jednoduchý, hodně lidský … ale tak je to maska …. pokud nevymyslím alternativu tak neprozradím a budete muset hádat …

zooropa
    Člen

Komu dojde fantazie – muze se inspirovat v Simpsnech.

[img]http://43rdstateblues.com/images/ralph_idaho.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nebuďte srabi!

Sandeagle
    Člen

Ještě je tu milla v červených šatech z resident evilasm15
    [img]http://blog.fenrix.net/wp-content/uploads//2009/10/res_evil3.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Taky pravděpodobně zklamu a dorazím bez kostýmu. Nikdy mě tohle moc nebralo a předpokládám, že se to do února něják změní .)

SHP
    Člen

Majkl: Ok, budem trhat partu.

Gizmo
    Člen

Radush : Tak když ne princezna … co takhle Mílu Jovovichů z pátýho elementu ??? [img]http://i00.rnhh.de/eu/shared-images/filmdotcom/assets/rn/img/0/9/6/6/22026690-22026693-large.jpg[/img] :-))) no to sem zvědavej co vymyslim … Pokud by Ligi měla nápadů moc tak je na mě hrňte …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 112)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.